Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende hsg cekıldım kendımı kastıgımdan cok zor oldu hersey ıyıymıs ama kısmet bakalım ne zaman bebek olcak

isolde cim bence içinden gelenleri bir bir söyle doktora parasını verdim her oruna doğru cevap versin o doktor... Kızdım valla

canm yaaa kıyamam ama sıkma tatlım canını ben çektirdimde canım çok yanmıştı tüplerim tıkalı çıktı sen acı hissetmemişin bence senin açık gibime geliyo daha öncede başka yerde okudum ağrı olmadan çektiren genellikle açık oldunu söylüyorlar canm sen umudunu kaybetme sakın dr git ve burda yazıpta dr söyleyemedin herşeyi söyle derim ben bu senin hakkın sonuçta tekrar geçmiş olsun:1hug:

kızlar yasemının dedıgı gıbı bende cok bakıyorum nete a dan z ye hersey var ılgımı cekenlerı artık sızle paylasırım ınşlh burda:asigim:

emoş hoşgeldin

ua sen kaç yaşındasın ne zmandır istiosun canım

hoşbulamadım cnm yaa baksana isoldenin başına gelene çok üzüldüm yaaa yyyyaaa varya böle dr bi güzel süründürecenn bideÇok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile:mymeka:

kızlar ısoldenın neyı var bukadar uzuluyor merak ettım.

25 deyım.3 yıl olcak evlenelı 1 yıla yakın ıstıyoz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…