Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gerek yok çalışmana diyolar..yoksa ben çalışmayı çok isterim..

maddı anamda bakıyolar sadece sanırım oysa ınsanın manevı açıdan da çalışmaya ıhtıyacı oluyor boshayallersmile

ONDAN OLAMIYOM ZATİİİ BEN SIRF UNUTKANLIK YÜZÜNDEN YOKSAMMMMMMMMMsempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

serap kızz aslında bende bugun akşam dr gıtmak ıstıym ama eşim sabret dıyo 7 hafta olduya kalp atışı duyulur şincik ide lekelenmem bıttı bı görınım ıstıyom ama eşim bekle pazartesı gıdelım dıyoo dr çagırdıgı gun yanı....
keşkem kabul etse akşam karşılaşırdık vallaa haaazemuszemus

evet maddi yönden bakıyolar...ya bende evde oturmayı hiç sevmiyorum..internetle,kitaplarla günüm geçiyo..

valla ikna ette gel tatlım ya aaaaaaaaaa ne tesadüf diye şaşıralım koçişler anlamasın

benim ablam hamileyken hiç abartmıyorum...14 15 kere çıkarırdı..(afedersiniz)migreni de var..ay çok kötü ya...Allah yardımcınız olsun.güç kuvvet versin...dayanın gayri....

evet maddi yönden bakıyolar...ya bende evde oturmayı hiç sevmiyorum..internetle,kitaplarla günüm geçiyo..
saglık olsun cnmmm yaaa

ayy kusmaktann ıcım cıkcakk yaa nolcak bole bılemm
kısss bende pasoo yıyomm ama hıç mıdem bulanmıyo bende mı sorun var yoksammmmkafamçokkarıştı
valla ikna ette gel tatlım ya aaaaaaaaaa ne tesadüf diye şaşıralım koçişler anlamasın

yaaa ikna edemıyomm annemlerde kızıyo sabret dıyee kafamçokkarıştıbeklıcem artık çare yokkk dr da bıktı zaten bendennnkaydirigubbakcemile3

kızzz pelınnnnnnn takıldın yınee aşagıdaa yoksa pc yı açık bırakıppp bıyere mı gıttın yıneeeee

hem sen agdaya gıtmıcekmıdın bebmmmm

Selcancım canım Çıbık kraker falan at aĞzına azcık azcık bulantıyı azaltıyomuŞ daha baŞka Şeyler vardı ama unuttum Şınıck allahım tez zmanda kurtarır bu bulantılardan ınŞ.senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…