- Konu Sahibi NohutluPilav
-
gulugulu tubacımmm:)kıb
kız 3 gunden berı 2 ogun corba harıcınde bbıse yıyemedıgım ıcın 1 kg wermısım:)
valla dua bol bol edin canlarım ya
allah bozmasın bebemmm ınşallahhh....:Saruboceq:
gaz cokk wardı su gunlerde aazaldı canım kabızlıkta yokk allaha hamd olsunn..cewızı duydum bende eed bıde badem duydumm ama yıyemıomkıalmıomıdem..sımdık cubukkreker aldım ondan yıyom yavas tyavass
Bu akŞamı bİ atlatamayım ceylancım eskİ halİme dÖnerİmde kİst gİtsİn rahatlıycam
yaa kızlar sizin yazışmalarınızı okuyunca ben daha cok hamile kalmak istiyorum dua edin olurmu ben de bu ay hamiş olarak aranıza katılayım
eee bebişimmmmmmm ne dedıkk stress yapmıcass sıkılmıcasss kendımıze baskı yapmıcasssssss suslencezzzz eşimizleeee boll calışcaazzzzz sonraa bı bakcaazzzz çiftt çizgiiii....stres yokk bebemmm merak etme bu ay bu topıc de çokk hamışş olcekk içime doguyooooooooo nufusu patlatcazzz allahın ıznı ıleee:lepi:
inşallah bebem ya ama elim de degil düşünmeden yapamıyorum valla ben size diyim benim bu stresle cocugum filan olmaz yıne karamsarlaştım ya offfmafoldumben
nohutlum kanaman warmı hala bebem?? bende hala akıntı warr sendede warmı
pelınnnnnnnn o nıckın altında yazan benım hala umudumun yuzunu çevır ve gulsunnn tamam mıııııı asık surat yakışmıyo sana bebemmmm:icecream:
tamam bebem ceviriyorum sen iste yeterkiguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?