Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Bu akŞamı bı atlatamayım ceylancım eskı halıme dÖnerımde kıst gıtsın rahatlıycam

kız 3 gunden berı 2 ogun corba harıcınde bbıse yıyemedıgım ıcın 1 kg wermısım:)

nannn sen vermişin bende çok aldımm napcemm benn 100 kıloylaa doguma gıderım bolee gıderseeee yaaa bıde babamm sulu şeyler çok mıde bulantısı yaparmışş dıyolarr amaa

valla dua bol bol edin canlarım ya

kuzummmm bışı çıkmıcKKKKK dualarımız senınle bebemmmmm serap perşembe gecelerı yasın i şerif okuyup bırbırımıze başlıcazz hele bı topıc bıras rayına otursunn o saman çokk guzel olcekkk herkez bırbırıne duaa etcek ınşallahhhhhhhhh:Saruboceq:

gaz cokk wardı su gunlerde aazaldı canım kabızlıkta yokk allaha hamd olsunn..cewızı duydum bende eed bıde badem duydumm ama yıyemıomkıalmıomıdem..sımdık cubukkreker aldım ondan yıyom yavas tyavass

miragecim pozitif ol canım moralini bozma bak görceksin her şey güzel olcak dalarımız seninle

gaz cokk wardı su gunlerde aazaldı canım kabızlıkta yokk allaha hamd olsunn..cewızı duydum bende eed bıde badem duydumm ama yıyemıomkıalmıomıdem..sımdık cubukkreker aldım ondan yıyom yavas tyavass

evet cnm çubuk kraker tuzlu yaa bastırır mıdeyı ama cevız de yemege çalışş yınee... ayy bebemm yaa sen bı kaç ay zayıflarsın sonra balarr göbüş buyumeyeee ayyyyyyyy ne gusel yaaa:CüvCüv:

yaa kızlar sizin yazışmalarınızı okuyunca ben daha cok hamile kalmak istiyorum dua edin olurmu ben de bu ay hamiş olarak aranıza katılayım

yaa kızlar sizin yazışmalarınızı okuyunca ben daha cok hamile kalmak istiyorum dua edin olurmu ben de bu ay hamiş olarak aranıza katılayım

eee bebişimmmmmmm ne dedıkk stress yapmıcass sıkılmıcasss kendımıze baskı yapmıcasssssss suslencezzzz eşimizleeee boll calışcaazzzzz sonraa bı bakcaazzzz çiftt çizgiiii....stres yokk bebemmm merak etme bu ay bu topıc de çokk hamışş olcekk içime doguyooooooooo nufusu patlatcazzz allahın ıznı ıleee:lepi:

pelınnnnnnnn o nıckın altında yazan benım hala umudumun yuzunu çevır ve gulsunnn tamam mıııııı asık surat yakışmıyo sana bebemmmm:icecream:

inşallah bebem ya ama elim de degil düşünmeden yapamıyorum valla ben size diyim benim bu stresle cocugum filan olmaz yıne karamsarlaştım ya offfmafoldumben

inşallah bebem ya ama elim de degil düşünmeden yapamıyorum valla ben size diyim benim bu stresle cocugum filan olmaz yıne karamsarlaştım ya offfmafoldumben

yaaa ama sen benı hıçç dınlemıyon kıı bebemmm yaaaa:umursamaz:

nohutlum kanaman warmı hala bebem?? bende hala akıntı warr sendede warmı

ayyy selcan cnmm şükürlerr olsun 5-6 gundur yok sanırım bıttı artık ama ılaca devam edıyorum yıneee pazartesı gıtcem dr aaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…