Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızzz pelınnnnnnn takıldın yınee aşagıdaa yoksa pc yı açık bırakıppp bıyere mı gıttın yıneeeee

hem sen agdaya gıtmıcekmıdın bebmmmm

yok bebem ya aanmele konuşuyodum biraz uzun konuştuk napalım kapatamıyoruz bi türlü tlfonu uzak olunca cok özledim annemi mafoldumben
gitcem canım ama kociş almaya gelcek onu bekliyorum bebembayanssulusmile

Anneyİ koÇİŞİ Üzme ozman zaten kesİn karŞılaŞıcaz doktorda bak gÖr

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh yaaa bende çok ıstıyorum karşılaşmakkkkkkkaydirigubbakcemile2

ayy napıyım saglıklolsunda 2 ay daha beklerımm:)

tabıkı oylee bebemmm onşar saglıklı olsunda bak ben ay oldu yatıyom halaaa ona ışe olmasın dıeeeeyvahedigeldismile

KarŞılaŞcezzzz kuŞum olmazsa sen gıttıĞın gÜn nası olsa hep adet oluyom sen sÖyle gıtceĞın gÜnÜ ogÜn adet olayım :))))))))))))

yok bebem ya aanmele konuşuyodum biraz uzun konuştuk napalım kapatamıyoruz bi türlü tlfonu uzak olunca cok özledim annemi mafoldumben
gitcem canım ama kociş almaya gelcek onu bekliyorum bebembayanssulusmile

ayyy kıyamam canımmm hasret gıderdınızz yanıııı....rabbım onları başımızdan eksık etmesın ınşallahhhh:Saruboceq:
ooo ne guzel ozel şöfr göturcek hmmm:lepi:

KarŞılaŞcezzzz kuŞum olmazsa sen gİttİĞİn gÜn nası olsa hep adet oluyom sen sÖyle gİtceĞİn gÜnÜ ogÜn adet olayım :))))))))))))

nıyee oleee dıyonnn beeee.......
ınşallah ıkımızde karşılaştıgımızda karnımız burnumuzda olcekkkkkkk belkı de bebişlerimizzzz amaa senın ıkı tane olcakkkk nasııı taşıcann kıss onlarııııbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ıyıyım pelınm bu akŞam doktor var dua edın aksılık olmasında erken olmanın bı sakıncası yok

bu ay karamsarlık oldu be canım normale dönerken pat gene farklı bişi çıktı tek olsun artıkın ona razıyım birine koyarım artık naz niyaz olarak bebişime

ayyy kıyamam canımmm hasret gıderdınızz yanıııı....rabbım onları başımızdan eksık etmesın ınşallahhhh:Saruboceq:
ooo ne guzel ozel şöfr göturcek hmmm:lepi:

amin canım amin valla her şeyi annemle konuşabiliyorum arkadaş gibiyiz yani gercekten allah başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

evvet canım buraları fazla bilmedigim icin almaya geliyo ama iyi de oluyo yürüme gitmiyorum bu sayedekaydirigubbakcemile3

bu ay karamsarlık oldu be canım normale dönerken pat gene farklı bişi çıktı tek olsun artıkın ona razıyım birine koyarım artık naz niyaz olarak bebişime

yaaa olumsuzlukk yok bebemmmmmmmmmmmm bakk benn senden hep guç aldımm senın pozıtıflıgınn benııı bolee yaptııı sen bolee soluncee uzuluyommmmmmmmmlmaz:

allah bozmasın bebemmm ınşallahhh....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…