- Konu Sahibi NohutluPilav
-
kızzz pelınnnnnnn takıldın yınee aşagıdaa yoksa pc yı açık bırakıppp bıyere mı gıttın yıneeeee
hem sen agdaya gıtmıcekmıdın bebmmmm
Anneyİ koÇİŞİ Üzme ozman zaten kesİn karŞılaŞıcaz doktorda bak gÖr
ayy napıyım saglıklolsunda 2 ay daha beklerımm:)
yok bebem ya aanmele konuşuyodum biraz uzun konuştuk napalım kapatamıyoruz bi türlü tlfonu uzak olunca cok özledim annemi mafoldumben
gitcem canım ama kociş almaya gelcek onu bekliyorum bebembayanssulusmile
slm canım hoşbulduk nasıl gidiyo hamilelik bakemslm pelın hg
HoŞgeldİn pelİncÜmm nasılsın
KarŞılaŞcezzzz kuŞum olmazsa sen gİttİĞİn gÜn nası olsa hep adet oluyom sen sÖyle gİtceĞİn gÜnÜ ogÜn adet olayım :))))))))))))
kızlar şimdilik hoşçakalın..
nıyee oleee dıyonnn beeee.......
ınşallah ıkımızde karşılaştıgımızda karnımız burnumuzda olcekkkkkkk belkı de bebişlerimizzzz amaa senın ıkı tane olcakkkk nasııı taşıcann kıss onlarııııbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ayyy kıyamam canımmm hasret gıderdınızz yanıııı....rabbım onları başımızdan eksık etmesın ınşallahhhh:Saruboceq:
ooo ne guzel ozel şöfr göturcek hmmm:lepi:
İyİyİm pelİnm bu akŞam doktor var dua edİn aksİlİk olmasında erken olmanın bİ sakıncası yok
pelınn cook bulantılı gecıo canımcım:)
bu ay karamsarlık oldu be canım normale dönerken pat gene farklı bişi çıktı tek olsun artıkın ona razıyım birine koyarım artık naz niyaz olarak bebişime
amin canım amin valla her şeyi annemle konuşabiliyorum arkadaş gibiyiz yani gercekten allah başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
evvet canım buraları fazla bilmedigim icin almaya geliyo ama iyi de oluyo yürüme gitmiyorum bu sayedekaydirigubbakcemile3
hic bişey cıkmıycak canım inşallah dualarımız seninle sen moralini bozma canımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?