Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ya üzülme tüpleri tıkalı olan kaç kişi hamiş kaldı burada allaj-hımın izniyel seninde olur bizim açık canım ama genede olmuyo sabır edicez canım tıkanıklık açılır herşey yoluna girer

canım kafana takma bu durumda olup hamile kalan biçok insan var,
ben çok bilmiyorum ama mutlaka tedavisi vardır.
üzme kendini tatlımm..

kafama takmıyorum desem yalan olur. neyapacağımı bilemiyorum.

şimdi biz sana ne söylesek boş yinede takıyosun herkese öyle oluyo canım
başka şeylerle ilgilen bide dua et psikolojide çok önemli sürekli haMİLELİĞİ DÜŞÜNÜNCE OLMUYO MALESEF
SIKMA CANINI
DR A DANIŞ Bİ TEDAVİSİ VARDIR MUTLAKA SANA YOL GÖSTERİRLER
ARTIK TIP OKADAR İLERLEDİKİ

Canım geçmiş olsun doktorun ne dedi peki bebek konusunda.Üzülme deskte yinede başka doktorlarada sor belki üzüldüğüne bile deymeyecek normal bir şekilde hamile kalıcaksın.Gönlünü ferah tut

Cnm geçmiş olsun. Doktorlar ne diyor. Nasıl bir tedavi yapacaklarmış ?

doktor tüp bebekten başka bi yol yok dedi. çünkü tüp açılsa bile dışgebelik olurmuş. tüpler zedelendiği için zaten bir tane geçirdim ikincisini istemiyorum bende. benim hamile kalmamda benim hamile kalmamda bir sorun yok aslında ama tüp tıkalı olduğundan dış gebelik oluyor ve ameliyatla alıyorlar. geçen sefer ölümden döndüm zaten. o yüzden aynı riske giremem.

aman allah korusun bak imkansız değil. Rabbim sana bir kapı açmış. Dene belki yüzün güler cnm olumunekankayizsmile

Canım arkadaşıma katılıyorum.İmkansız değil belki bu daha hayırlı olacak senin için.Olan olmayan herşeyde bir hayır var.

Hanımlar yardımınıza fikrinize ihtiyacım vaarr ben bu sabah test yaptım negatif ama karnımda adet sancısı var aynı andada beyaz akıntı hiç adet belirtisi yok ağrı var karnımda neden olabilir yardım lütfen bekliyorum ((

Günün geçti mi canım adetin ne zaman adet olaya yakında bu durumlar olabiliyo

canım bence 1-2 gün bekle testi tekrarla yada kan testi yaptır için rahatlasın kanda yanılma olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…