- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.621
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün doktora gittim sağ tüpüm dış gebelikten dolayı alınmıştı sol tüpümde tıkalı çıktı ne yapacağımı bilmiyorum. Kendimi kötü hissediyorum.
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün doktora gittim sağ tüpüm dış gebelikten dolayı alınmıştı sol tüpümde tıkalı çıktı ne yapacağımı bilmiyorum. kendimi kötü hissediyorum.
kafama takmıyorum desem yalan olur. neyapacağımı bilemiyorum.
slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bugün doktora gittim sağ tüpüm dış gebelikten dolayı alınmıştı sol tüpümde tıkalı çıktı ne yapacağımı bilmiyorum. kendimi kötü hissediyorum.
doktor tüp bebekten başka bi yol yok dedi. çünkü tüp açılsa bile dışgebelik olurmuş. tüpler zedelendiği için zaten bir tane geçirdim ikincisini istemiyorum bende. benim hamile kalmamda benim hamile kalmamda bir sorun yok aslında ama tüp tıkalı olduğundan dış gebelik oluyor ve ameliyatla alıyorlar. geçen sefer ölümden döndüm zaten. o yüzden aynı riske giremem.
slm kızalrr ben geldim doktora gittim bugünn kalpatışını gördükk ve tekmiş ikiz değill
doktor tüp bebekten başka bi yol yok dedi. çünkü tüp açılsa bile dışgebelik olurmuş. tüpler zedelendiği için zaten bir tane geçirdim ikincisini istemiyorum bende. benim hamile kalmamda benim hamile kalmamda bir sorun yok aslında ama tüp tıkalı olduğundan dış gebelik oluyor ve ameliyatla alıyorlar. geçen sefer ölümden döndüm zaten. o yüzden aynı riske giremem.
Hanımlar yardımınıza fikrinize ihtiyacım vaarrben bu sabah test yaptım negatif ama karnımda adet sancısı var aynı andada beyaz akıntı hiç adet belirtisi yok ağrı var karnımda neden olabilir yardım lütfen bekliyorum ((
Hanımlar yardımınıza fikrinize ihtiyacım vaarrben bu sabah test yaptım negatif ama karnımda adet sancısı var aynı andada beyaz akıntı hiç adet belirtisi yok ağrı var karnımda neden olabilir yardım lütfen bekliyorum ((
amin cnmm darısı isteye herkezin başınaa
AYYYyy maşallah canım benim Allahım bağışlasın inşallah
kimse varmi topikte?
yine gorunmuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?