Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar merhaba ben bu siteye eski üyelerdenim ama biraz zamansızlık biraz olmayan şeylerden uzaklaşmıştım sadece okuyordum artık. ama anladımki bizi bizden başkası anlamıyor.

4.5 yıllık evliyim iki düşük yaptım sonra bi daha hiç hamile kalmadım. 4 yıl önce yapmıştım ikinci düşüğümü kısmet işte.çok doktora gittim eşimde gitti ama sorun çıkmadı. hsg çektirdim ondada bişey çıkmadı. eşimde defalarca gitti bi sorun yok ama hamilelikte yok. bugünlerde moralim aşırı bozuldu. çünkü benimle ve benden sonra evlenen hiç kimse kalmadı benim gibi. hatta ikinciler geldi. neden bu kadar şanssızım. bu günlerde dahada fazla düşünüyorum bunu. sanırım artık olmayacak inandığımda o. ama bunu bi türlü kabul ettiremiyorum yüreğime. her ay yine hesaplamalar. adete kadar süren belirtiler düşünceler veee yine hüsran. kısmet diyorum ama işte kendime dinletemiyorum. üzülmemeyi takmamayı düşünmemeyi başaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…