Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım umut kesmiyorum ama her hamile haberi duyduğumda yada her adet olduğumda tutamıyorum kendimi. çok dua ediyorum hemde çok sadece kendime değil olmayan herkese.

olacak inş. canım benim amcamın kızı vardı 8 yıl olmadı hatta doktorlar senin kesinlikle bebeğin olmaz dedi adet düzensizliği kist vs.. ne ararsan vardı onda birsürü hormon ilaçları kullandı..
sonra bebeği 6 aylıktı karnında ozaman anladı hamile olduğunu
dünya tatlısı bi kızı oldu
ardından bide oğlan doğurdu onuda 4 ayında anladı
sende bu rahatsızlıkların hiçbiri yok sanada verecek rabbim

kızlar bişi dicem az çok tanıoz birbirmizi dostluğumuz sdc burayla kalmasın ben msn dede görüşmek isterim sizlerle.
nohutlunun var zten bende msni..
eğer msn adresinizi gönderirseniz eklerim..
büyük bi zevkle...

evet canım öyle diyorlar. unutmak lazımmış. bunu herkes söylüyor. ama keşke söylemesi kadar kolay olsaydı unutmasıda. o kadar isterdimki düşünmeden bir ayı geçirmeyi ama değil ay an bile geçmiyor

oh ne gusell.. opuyorumnanaktan

ben gonderem..

evet canım öyle diyorlar. unutmak lazımmış. bunu herkes söylüyor. ama keşke söylemesi kadar kolay olsaydı unutmasıda. o kadar isterdimki düşünmeden bir ayı geçirmeyi ama değil ay an bile geçmiyor

s.u cum.. bebişin gelcek ama sen hiç bu konuyu düşünmemelısın..hiç bır problemınde yok..nasılsa bebişin gelcek...
dakıkaları ayları anları sayma..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…