- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.921
bende öyle diyorumda sevgilim bu ay askere gidecek gelecek birikim yapacak bilmiyorum ne zaman evlencez ne zaman anne olcam sanırım 30u geçecek benimki :çok üzgünüm:
canım umut kesmiyorum ama her hamile haberi duyduğumda yada her adet olduğumda tutamıyorum kendimi. çok dua ediyorum hemde çok sadece kendime değil olmayan herkese.
kuşum ilk geceden kalırsın ohh ne güzel
merhaba hanımlar..ben geldım...hoşgeldın sende s.u
canım düşünmek başka stresle beklemek başka.bende bire bir yaşıyorum şu an.
yumurtaların yeterli olgunluğa ulaşıosa.başka da bi sorun yoksa
tamamen iş beyinde bitio canım
ama uygulaması en zor yöntem piskolojiyi düzeltmek.allah yardımcıcmız olsun.unutma lazımmış öle diolar
olacak inş. canım benim amcamın kızı vardı 8 yıl olmadı hatta doktorlar senin kesinlikle bebeğin olmaz dedi adet düzensizliği kist vs.. ne ararsan vardı onda birsürü hormon ilaçları kullandı..
sonra bebeği 6 aylıktı karnında ozaman anladı hamile olduğunu
dünya tatlısı bi kızı oldu
ardından bide oğlan doğurdu onuda 4 ayında anladı
sende bu rahatsızlıkların hiçbiri yok sanada verecek rabbim
kızlar bişi dicem az çok tanıoz birbirmizi dostluğumuz sdc burayla kalmasın ben msn dede görüşmek isterim sizlerle.
nohutlunun var zten bende msni..
eğer msn adresinizi gönderirseniz eklerim..
büyük bi zevkle...
evet canım öyle diyorlar. unutmak lazımmış. bunu herkes söylüyor. ama keşke söylemesi kadar kolay olsaydı unutmasıda. o kadar isterdimki düşünmeden bir ayı geçirmeyi ama değil ay an bile geçmiyor
merhaba hanımlar..ben geldım...hoşgeldın sende s.u
s-u yaşın kaç canım
evet canım öyle diyorlar. unutmak lazımmış. bunu herkes söylüyor. ama keşke söylemesi kadar kolay olsaydı unutmasıda. o kadar isterdimki düşünmeden bir ayı geçirmeyi ama değil ay an bile geçmiyor
h.g canımmm
30 canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?