Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar merhaba ben bu siteye eski üyelerdenim ama biraz zamansızlık biraz olmayan şeylerden uzaklaşmıştım sadece okuyordum artık. Ama anladımki bizi bizden başkası anlamıyor.
selam ccanımm hoş geldınnnnn....
günaydın kızlar, yoğundum ancak gelebildim...naber nasılsınız...
gunaydım kuzummm
selam kızlar ben geldimm nasılsınız bakemm yerimseniben
haşgeldın gelıncıkkk..
günaydın bebem hemen duydun sesimi

yuramdaa duydum sesını nann:))

canım benim ne güsel bi sorun yokmuş büyük ihtimalle kafaya taktığın içindir.çok iyi anlıorum.yumurtlama takibi filan yaptırıomusun.

Nann topluca gırdı herkezler benım net yavaŞladı yada ben yetıŞemıyon sızın hızaa...
Serapım nasılsın bebemm eŞının hedıyelerını Çok begendım:))

canımm üzme kendini yaa dua et ve sakın allahtan umidini kesme
seninde gelecek meleğin inş..

canım benim ne güsel bi sorun yokmuş büyük ihtimalle kafaya taktığın içindir.çok iyi anlıorum.yumurtlama takibi filan yaptırıomusun.

evet canım yaptırdım hepsini hemde defalarca. yaptırmadığım tek tüp bebek kaldı. aşılama yaptırdım tutmadı. göbek çektirme dediler gittim. takibin sayısı yok zaten. ebeye git dediler onu yaptım ordada bi sürü şey yaptılar ama sonuç hep olumsuz. evet kafaya takmaktan diyor doktorlarda. canım düşünüyorum bazıları korunmayı bıraktım bu ay diyor çocuk düşünüyorum diyor. hakikaten öbür ay hamile kalıyor. eee oda düşünüyor sonuçta

bende öyle diyorumda sevgilim bu ay askere gidecek gelecek birikim yapacak bilmiyorum ne zaman evlencez ne zaman anne olcam sanırım 30u geçecek benimki :çok üzgünüm:

canım düşünmek başka stresle beklemek başka.bende bire bir yaşıyorum şu an.
yumurtaların yeterli olgunluğa ulaşıosa.başka da bi sorun yoksa
tamamen iş beyinde bitio canım
ama uygulaması en zor yöntem piskolojiyi düzeltmek.allah yardımcıcmız olsun.unutma lazımmış öle diolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…