- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.901
h.g yaseminnna.s.
selam ccanımm hoş geldınnnnn....kızlar merhaba ben bu siteye eski üyelerdenim ama biraz zamansızlık biraz olmayan şeylerden uzaklaşmıştım sadece okuyordum artık. Ama anladımki bizi bizden başkası anlamıyor.
gunaydım kuzummmgünaydın kızlar, yoğundum ancak gelebildim...naber nasılsınız...
haşgeldın gelıncıkkk..selam kızlar ben geldimm nasılsınız bakemm yerimseniben
günaydın bebem hemen duydun sesimi
hb canım...nasılsın?
4.5 yıllık evliyim iki düşük yaptım sonra bi daha hiç hamile kalmadım. 4 yıl önce yapmıştım ikinci düşüğümü kısmet işte.çok doktora gittim eşimde gitti ama sorun çıkmadı. hsg çektirdim ondada bişey çıkmadı. eşimde defalarca gitti bi sorun yok ama hamilelikte yok. bugünlerde moralim aşırı bozuldu. çünkü benimle ve benden sonra evlenen hiç kimse kalmadı benim gibi. hatta ikinciler geldi. neden bu kadar şanssızım. bu günlerde dahada fazla düşünüyorum bunu. sanırım artık olmayacak inandığımda o. ama bunu bi türlü kabul ettiremiyorum yüreğime. her ay yine hesaplamalar. adete kadar süren belirtiler düşünceler veee yine hüsran. kısmet diyorum ama işte kendime dinletemiyorum. üzülmemeyi takmamayı düşünmemeyi başaramıyorum
iyim kuzum sen nsaılsınn
erkeki de sen doğurcan kuşum bak gör bir iki aya hamiş haberini alıcaz
selam ccanımm hoş geldınnnnn....
gunaydım kuzummm
haşgeldın gelıncıkkk..
yuramdaa duydum sesını nann:))
4.5 yıllık evliyim iki düşük yaptım sonra bi daha hiç hamile kalmadım. 4 yıl önce yapmıştım ikinci düşüğümü kısmet işte.çok doktora gittim eşimde gitti ama sorun çıkmadı. hsg çektirdim ondada bişey çıkmadı. eşimde defalarca gitti bi sorun yok ama hamilelikte yok. bugünlerde moralim aşırı bozuldu. çünkü benimle ve benden sonra evlenen hiç kimse kalmadı benim gibi. hatta ikinciler geldi. neden bu kadar şanssızım. bu günlerde dahada fazla düşünüyorum bunu. sanırım artık olmayacak inandığımda o. ama bunu bi türlü kabul ettiremiyorum yüreğime. her ay yine hesaplamalar. adete kadar süren belirtiler düşünceler veee yine hüsran. kısmet diyorum ama işte kendime dinletemiyorum. üzülmemeyi takmamayı düşünmemeyi başaramıyorum
canım benim ne güsel bi sorun yokmuş büyük ihtimalle kafaya taktığın içindir.çok iyi anlıorum.yumurtlama takibi filan yaptırıomusun.
nann topluca gırdı herkezler benım net yavaşladı yada ben yetişemiyon sizin hızaa...
Serapım nasılsın bebemm eşinin hediyelerini çok begendım:))
canımm üzme kendini yaa dua et ve sakın allahtan umidini kesme
seninde gelecek meleğin inş..
bende öyle diyorumda sevgilim bu ay askere gidecek gelecek birikim yapacak bilmiyorum ne zaman evlencez ne zaman anne olcam sanırım 30u geçecek benimki :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?