Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet canım ben 14 aylık evlıyım...
ilk bebişin kalbı durdugu için kurtaj oldum
3 ay geçtikden sonra şimdi yıne hamişim
9+3 oldum bugun rabbim tum isteyen arkadaşlarıma versın ınşallahhhhhhhhhh
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de nasip etsin hamiş kalmayı :CüvCüv:

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de nasip etsin hamiş kalmayı :CüvCüv:
saol cnm amınn inşallah tatlım bunun için hep dua edıyorum ınan...
nohutlupilavim senin hic agrin olmusmudu adetinin ilk geciktigi gunlerde?

pısoncm ben hamıle oldugumu kabızve gaz problemım oldukdan sonra anlamıştım en buyuk belırtım bunlardı ama agrımfalan yokdu canım...

hmmm tmm hanımlar nohutlu pilaw hayırlı olsun bebeğin senin duan geçer bana nasip olsun inşallah diye dua edersen bana şuan sewinirim =)kaydirigubbakcemile2

hosgeldin hatice
adetlerin duzenlimidir ilk once?
oyleyse 6 gunluk gecikmenin bir sebebi vardir elbet
en dogrusu kan testi yaptirman ondada negatif cikarsa bir doktora gorunmelisin kist falan olusmus olabilir
ayrica karin agrisi akinti adet belirtiside olabiliyor
ama seninki insallah hamileliktendir

hmmm tmm hanımlar nohutlu pilaw hayırlı olsun bebeğin senin duan geçer bana nasip olsun inşallah diye dua edersen bana şuan sewinirim =)kaydirigubbakcemile2
saol cnm.. rabbime hergun şükredip bu duyguyu tum isteyen gacılara yaşaytması için dua edıyorum zaten canım....
kızlar merhaba aramıza yeni arkadaşalr katılmış..
hoşgelmiş herkes....

sende hoş geldın datlumm nbrr...

bende düşük yapmıştım kızlar ama yeni yeni düzene girdi bikaç gün bile erken gelirdi yani son 3 aydır düzenliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…