- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.021
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de nasip etsin hamiş kalmayı :CüvCüv:evet canım ben 14 aylık evlıyım...
ilk bebişin kalbı durdugu için kurtaj oldum
3 ay geçtikden sonra şimdi yıne hamişim
9+3 oldum bugun rabbim tum isteyen arkadaşlarıma versın ınşallahhhhhhhhhh
saol cnm amınn inşallah tatlım bunun için hep dua edıyorum ınan...Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de nasip etsin hamiş kalmayı :CüvCüv:
nohutlupilavim senin hic agrin olmusmudu adetinin ilk geciktigi gunlerde?
kızlaaar bişi sorcam sizee benim adet gecikmem var 6. günü bugün geçen gün test yaptım negatif ama bacaklarım ve karnım ağrıyo aynı zamandada beyaz akıntım var adete dair hiç bi haber iz yok yardım edin bana noluyoodünden beri ağrı var
kızlar merhaba aramıza yeni arkadaşalr katılmış..
hoşgelmiş herkes....
Hoşbulduk, ben de hamile kalmak istiyorum ama pkoluyum, tedaviye başliicaz kısmetse. Doktora gitmek için gün sayıyorum. Burada hamile kalanları gördükçe de moral oluyo, iyi geliyokızlar merhaba aramıza yeni arkadaşalr katılmış..
hoşgelmiş herkes....
saol cnm.. rabbime hergun şükredip bu duyguyu tum isteyen gacılara yaşaytması için dua edıyorum zaten canım....hmmm tmm hanımlar nohutlu pilaw hayırlı olsun bebeğin senin duan geçer bana nasip olsun inşallah diye dua edersen bana şuan sewinirim =)kaydirigubbakcemile2
kızlar merhaba aramıza yeni arkadaşalr katılmış..
hoşgelmiş herkes....
Geçmiş olsun canım, sonuçta hamile kalmışsın inşallah tekrar kalırsın ve bu sefer hayırlı olsurbende düşük yapmıştım kızlar ama yeni yeni düzene girdi bikaç gün bile erken gelirdi yani son 3 aydır düzenliydi
hosgeldin isoldeee
bugun daha iyi gorunuyosunhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?