Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pison daha ne kadar beklıycen test için güzelım yaa

bilmiyorum ya tatlim kasik agrim ara ara var belkide adet olucam
birde gunlerimi yanlis hesapladim diyorum subat 28 cektiya
gecen ay 14 subatta oldum son 3 aydir hep birgun erken geliyodu bu ay ne zaman olmam gerekiyodu sence?

nohutlupilav canım açık bırakmışım şimdide geriden yazılanları okuyordum. inşallah Rabbim sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip etsin. pison adetin kaç gün geçti canım varmı belirti falan. hatice 6 günde 1 tanemi test yaptın canım. bozuk olabilir yada bazılarının idrarda geç çıkıyor. bencede kan testi yaptır. yoksada ilaç kullanırsın.

pison eğer adetlerin düzenliyse yani 28 günde bir oluyorsun. şubat 28 çekiyor ya 14 şubatta olduysan 14 martta olman lazım bence benim hep öyle olur. hiç şaşmaz

Hoşbulduk, ben de hamile kalmak istiyorum ama pkoluyum, tedaviye başliicaz kısmetse. Doktora gitmek için gün sayıyorum. Burada hamile kalanları gördükçe de moral oluyo, iyi geliyo
hakkından hayırlısı olur ınşallah canım yaa moralın yuksek olsun her zaman zaten:lepi:

anladım canım..nasılsın

hakkından hayırlısı olur ınşallah canım yaa moralın yuksek olsun her zaman zaten:lepi:

anladım canım..nasılsın

sağol canım hiç iyi değilim açıkçası. her geçen gün daha ötüye gidiyorum. bazen hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. aklım gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım artık. geçen hafta bi gün rüyamda bebeğim olmuştu kucağımdaydı ya gerçek gibiydi. ve sabah kalktığımda öyle kötü oldumki. o gün eşim benimle birlikte balık yakalamış. çok sevdiğim biride beni hamile görmüş. bak dedim eşime sadece kendimin değil herkesin psikolojisini bozdum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…