P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.061
pison eğer adetlerin düzenliyse yani 28 günde bir oluyorsun. şubat 28 çekiyor ya 14 şubatta olduysan 14 martta olman lazım bence benim hep öyle olur. hiç şaşmaz
canım kendını bırakma böyle ama pozıtıf olmalıyız kı ustesınden gelelım...perşembe gunlerı burda topluca arkadaşlarımızla dua edıyoruz ınanıyorum kı bu dualar tez zaman da amacına ulaşıcak ve herkez çatır çatır dogurucak:)) sadece bıraz sabır gerektırıyor ondan sonrasıda ümşitsizlik degıl bolo bol dua etmek olsun cnmmsağol canım hiç iyi değilim açıkçası. her geçen gün daha ötüye gidiyorum. bazen hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. aklım gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım artık. geçen hafta bi gün rüyamda bebeğim olmuştu kucağımdaydı ya gerçek gibiydi. ve sabah kalktığımda öyle kötü oldumki. o gün eşim benimle birlikte balık yakalamış. çok sevdiğim biride beni hamile görmüş. bak dedim eşime sadece kendimin değil herkesin psikolojisini bozdum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yeni arkidişler gelmüş ama ben gelemedim daha
canım sendemi pcolusun ya lenet olsun bu pcoya yaaa..Hoşbulduk, ben de hamile kalmak istiyorum ama pkoluyum, tedaviye başliicaz kısmetse. Doktora gitmek için gün sayıyorum. Burada hamile kalanları gördükçe de moral oluyo, iyi geliyo
sende hoş geldın datlumm nbrr...
canım malum yeni çıktım hsg den anca gelecek aya giderim..isolde başka dr ne zaman dıtcen....
nann butun sayfaları ben doldurdum sizi protesto edıyorum:enbuyukkk:
her zaman için hakkımızdan hayırlısı ınşallah canım yaabende oyle hesaplamistim canim 16si diye
agrilar ara ara devam ediyo gelen giden yok bakalim hayirlisiiii
geldı ama yukarı çıkamadı bı turluuAaa eylem gelmİŞ hoŞgeldİn tatlum
oooo o trajı komıklık bizim evde tavan yapıyo her daim..eşim bazen delı oldugumu düşünüyo sanırım bellı etmıyo amakaydirigubbakcemile2 evet cnm dogal yolla kaldımKeyfim yerinde hattaa çok eğleniyorum bazen kendi kendimle, trajikomik durumlar olabiliyo kaydirigubbakcemile3 Sen normal yolla mı hamiş kaldın canım? Bir sorun var mıydı
kızlar ben çıkıyorum akşam okurum artık. iş var dışarıya çıkıyorum
sağol canım hiç iyi değilim açıkçası. her geçen gün daha ötüye gidiyorum. bazen hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. aklım gidiyor. ne yapacağımı şaşırdım artık. geçen hafta bi gün rüyamda bebeğim olmuştu kucağımdaydı ya gerçek gibiydi. ve sabah kalktığımda öyle kötü oldumki. o gün eşim benimle birlikte balık yakalamış. çok sevdiğim biride beni hamile görmüş. bak dedim eşime sadece kendimin değil herkesin psikolojisini bozdum sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
hoşbulduk ceylanım,ben 10 gün evdeydimya ay başı şimdi yoğun çalışıyorum birde kayınvalide falan geldi,giremedim o yüzden sizde nevar ne yok isoldeciğimin nesi var çiçek nerde..bu arada ben dayanamayıp kanda bhcg baktırdım negatif bu ayda yok(
hoşbulduk ceylanım,ben 10 gün evdeydimya ay başı şimdi yoğun çalışıyorum birde kayınvalide falan geldi,giremedim o yüzden sizde nevar ne yok isoldeciğimin nesi var çiçek nerde..bu arada ben dayanamayıp kanda bhcg baktırdım negatif bu ayda yok(
canım sendemi pcolusun ya lenet olsun bu pcoya yaaa..
bende pcoluyum maalesef..
Bencede, meğer yıllardır ondan çekiyomuşum amaan yerim pkoyu azmeden başarırmış biz de bigün buna kapak yapıp çocuk yapças inşallah kaydirigubbakcemile2 benim bi tanıdık da pkolu 15 ay uğraştı,tedavi gördü, geçen hafta doğum yaptı. Sen ne zamandır tedavi görüyosun canım, ne kullanıyosun?
canım sendemi pcolusun ya lenet olsun bu pcoya yaaa..
Bencede, meğer yıllardır ondan çekiyomuşum amaan yerim pkoyu azmeden başarırmış biz de bigün buna kapak yapıp çocuk yapças inşallah kaydirigubbakcemile2 benim bi tanıdık da pkolu 15 ay uğraştı,tedavi gördü, geçen hafta doğum yaptı. Sen ne zamandır tedavi görüyosun canım, ne kullanıyosun?
pkolu oldugu halde hamıle kalıp dogum yapan çok arkadaşımız var bu sıtede.....
oo canım ben ne pcolu olupta hamile kalanlar görüdm...canım sendemi pcolusun ya lenet olsun bu pcoya yaaa..
ben bi defa serophone kullandım onda bi gelişme olmadı..
bu ay yine kullanıorum bakalım bu ay nolucak..
isoldecım o içindeki ümit hiç bir zaman kaybolmasın tatlım yaaa
umarım canım:çok üzgünüm:
oo canım ben ne pcolu olupta hamile kalanlar görüdm...
ben bi defa serophone kullandım onda bi gelişme olmadı..
bu ay yine kullanıorum bakalım bu ay nolucak..
E tamam işte o zaman umut kaybetmek yok, hepimiz birgün ahmile kalıcaz kısmetse. Hem zaten öyle birşey ki insan umudum yok dese bile içinde biryerlerde hep var. Ben şimdiden bebek mobilyaları, eşyaları fln bakıyorum netten. Moral oluyo, hırs oluyo. Ben bu güne kadar hiçbirşeyi kolay elde etmedim. Ne iş, ne okul, ne de eş. Hep beklemem, mücadele edip sabretmem gerekti. Bebişim için de sabretçem yerimseniben yerimseniben
isolde srophone kıs hemen bilgi alalım
eksik kalmııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?