- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.241
kızlar bu ay gerçekden çok umıtlıyım güzel haberler alıcaz dıye hıssedıyorumm yaaa
Bendemİ uĞur bÖcÜkÜ bulsam ÇİÇem sen bu ay hamİŞ kalırsan uĞur bÖcÜkÜnÜ bana gÖnderİrsİn
Bendemİ uĞur bÖcÜkÜ bulsam ÇİÇem sen bu ay hamİŞ kalırsan uĞur bÖcÜkÜnÜ bana gÖnderİrsİn
kuzuuuuuuuuuuuuuu şimdik bana kıscanız biliom ama kızmayın bak
ben bu ay heç ümitli değilim.ammaa böcüğümüde veririm sana canın sağolsun.belkimden sen benden önce kalcan sempatiksalakcinni
slm kızlarrr
evet ya ne çabuk geçti dimi boshayallersmilenohutum ya yarin 3. hafta olacak yasin okumaya baslayali ne cabuk geciyo zaman ya inanamiyorum
inşallah bebemmmm ınanıyorum bunaa:lepi:bende sen sanıom ama değiştirmem uğur getircek bana :umursamaz:
bana özel mesaj at bebem duanı da yaz akşam eklerım senıde okey:))Baktım canım ilk sayfaya, bana da uyar ekleyebilirsin, yarın akşamdan itibaren ben de Yasin okur, dua ederim.
:roflol:Bendemİ uĞur bÖcÜkÜ bulsam ÇİÇem sen bu ay hamİŞ kalırsan uĞur bÖcÜkÜnÜ bana gÖnderİrsİn
ohh göbecıkler acazz o zamannnnsositosositobende cok umitliyim nohutum en kisa zamanda birilerinden guzel haberler alalim biraz moralimiz yukselsin
hadi kizlar calismalari aksatmayin sakin bak guzel haberler bekliyoruzzz
ben bu ay heç ümitli değilim.ammaa böcüğümüde veririm sana canın sağolsun.belkimden sen benden önce kalcan sempatiksalakcinni
evet ya ne çabuk geçti dimi boshayallersmile
inşallah bebemmmm ınanıyorum bunaa:lepi:
bana özel mesaj at bebem duanı da yaz akşam eklerım senıde okey:))
:roflol:
ohh göbecıkler acazz o zamannnnsositososito
:umursamaz:görcem ben senı yorum yapmım şincik:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?