Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Bendemı uĞur bÖcÜkÜ bulsam ÇıÇem sen bu ay hamıŞ kalırsan uĞur bÖcÜkÜnÜ bana gÖnderırsın

Bendemİ uĞur bÖcÜkÜ bulsam ÇİÇem sen bu ay hamİŞ kalırsan uĞur bÖcÜkÜnÜ bana gÖnderİrsİn

kuzuuuuuuuuuuuuuu şimdik bana kıscanız biliom ama kızmayın bak
ben bu ay heç ümitli değilim.ammaa böcüğümüde veririm sana canın sağolsun.belkimden sen benden önce kalcan sempatiksalakcinni

serap senin şimdi araya film çekimleri girdi ya
adet oldun film çektin
yumurtlaman normal devam edecekmiymiş öle mi oluomuş

nohutum ya yarin 3. hafta olacak yasin okumaya baslayali ne cabuk geciyo zaman ya inanamiyorum
evet ya ne çabuk geçti dimi boshayallersmile
bende sen sanıom ama değiştirmem uğur getircek bana :umursamaz:
inşallah bebemmmm ınanıyorum bunaa:lepi:
Baktım canım ilk sayfaya, bana da uyar ekleyebilirsin, yarın akşamdan itibaren ben de Yasin okur, dua ederim.
bana özel mesaj at bebem duanı da yaz akşam eklerım senıde okey:))
Bendemİ uĞur bÖcÜkÜ bulsam ÇİÇem sen bu ay hamİŞ kalırsan uĞur bÖcÜkÜnÜ bana gÖnderİrsİn
:roflol:
bende cok umitliyim nohutum en kisa zamanda birilerinden guzel haberler alalim biraz moralimiz yukselsin
hadi kizlar calismalari aksatmayin sakin bak guzel haberler bekliyoruzzz
ohh göbecıkler acazz o zamannnnsositososito
ben bu ay heç ümitli değilim.ammaa böcüğümüde veririm sana canın sağolsun.belkimden sen benden önce kalcan sempatiksalakcinni

:umursamaz:görcem ben senı yorum yapmım şincik:1ninca:

aa ben senden cok umutluyum bu ay cicek
deme oyle seyler
benim hislerim cikar hep gorursun bak:)

uyyyyyyyyyyy uğurumun anaasııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…