- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.321
onun siparişini kocışe vercen ay sonu ncak elıne ulaşır bebemmmsempatiksalakcinniKızlar ben bebİŞ aŞerİyom ne etÇem Şİncİk ha deyİnce olmuyo
ohhh ne guzel valla geçmi gelcek eşinnnbayanssulusmilehu huuuuuuuuuuuuuu
yemek derdim yok kocişle konuştum
hemn geldim size
kaydirigubbakcemile3dag çilegidir o:)) bende kıtap var ordan bakıyom benım kı şun orta boy zeytın kadar haftaya lımon kadar olcak:))kız dr dedı 8 haftalıkken cılek boyunda oluomus:) sormadımm ama hormunlu c,ılekmı kucuk dag cılegımı dıee:):):):)
sevıyosanız senın ıçınde pratık olur canımcokacimcoookbende patatesli bişeler yapam barimbilmiyorumkismile
gıtıım kuzu gıttımm..ay cok rahatladım hersey yolunda hamd olsun yaa kalpatıslarını dınledım yınee:) kucumencık kızz cılek kadarmıs:)
serap tefriciyeyi okuom bebem
benim annemde okuyo 1000 oldu galiba ama geçen hafta hep leke geldi diye okuyamadım inş.çabucacık bitiririm kocama okutuyom oturuyoz okuyoz birlikte
onun siparişini kocışe vercen ay sonu ncak elıne ulaşır bebemmmsempatiksalakcinni
ohhh ne guzel valla geçmi gelcek eşinnnbayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3dag çilegidir o:)) bende kıtap var ordan bakıyom benım kı şun orta boy zeytın kadar haftaya lımon kadar olcak:))
sevıyosanız senın ıçınde pratık olur canımcokacimcoook
ceylanım kendi getircek
kıs sende adam geç gelcek desem bayram etcen kaydirigubbakcemile3
çiçek valla bende sana katılıyorum
bekarken çalışırdım eve gidince annemin yaptığını bile kalkıp yemeye halim olmazdı
allah yardımcıları olsun çalışanlarınn
ooh ne güsel vallaa.
Ben kimseciğe vermedim canım.evdeyim sonuçta gücüm yetiooo.kapatıom kendimi işte.her tesbihi bitirince size bakıom sora devam ediom.allah kabul etsin kzuu
heee bi koçişle bitse anacum
ooh ne güsel vallaa.
ben kimseciğe vermedim canım.evdeyim sonuçta gücüm yetiooo.kapatıom kendimi işte.her tesbihi bitirince size bakıom sora devam ediom.allah kabul etsin kzuu
benımkının bugun halı saha macı varda ondan dedım oda geç gelse ıyı olcektı:))
zaten ben çalışanları çok düşünüom
dibimde olsanız size hergün yemek getirirdim valaaaa
dimi canım allah yardımcıları ossun.bisim kıslar çalışkan eve gdip misafir ağırlıolar pasta yapıolar akannehir
maşallaaaaaaaaaaaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?