Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ohhh rahatsın çiçek hadi bakalım. ben daha işten çıkacamda eve gidecemde yemek yapacamda ooooooooo

Kızlar ben bebİŞ aŞerİyom ne etÇem Şİncİk ha deyİnce olmuyo
onun siparişini kocışe vercen ay sonu ncak elıne ulaşır bebemmmsempatiksalakcinni
hu huuuuuuuuuuuuuu
yemek derdim yok kocişle konuştum
hemn geldim size
ohhh ne guzel valla geçmi gelcek eşinnnbayanssulusmile
kız dr dedı 8 haftalıkken cılek boyunda oluomus:) sormadımm ama hormunlu c,ılekmı kucuk dag cılegımı dıee:):):):)
kaydirigubbakcemile3dag çilegidir o:)) bende kıtap var ordan bakıyom benım kı şun orta boy zeytın kadar haftaya lımon kadar olcak:))
bende patatesli bişeler yapam barimbilmiyorumkismile
sevıyosanız senın ıçınde pratık olur canımcokacimcoook

çiçek valla bende sana katılıyorum
bekarken çalışırdım eve gidince annemin yaptığını bile kalkıp yemeye halim olmazdı
allah yardımcıları olsun çalışanlarınn

benim annemde okuyo 1000 oldu galiba ama geçen hafta hep leke geldi diye okuyamadım inş.çabucacık bitiririm kocama okutuyom oturuyoz okuyoz birlikte

ooh ne güsel vallaa.
ben kimseciğe vermedim canım.evdeyim sonuçta gücüm yetiooo.kapatıom kendimi işte.her tesbihi bitirince size bakıom sora devam ediom.allah kabul etsin kzuu

heee bi koçişle bitse anacum

kızzzz nohtuluuuuuuuuuuuuuuu

anamm neguselde poz wermıss senınkı:) yaylanmıs ordaa:) masallahh allaha emanetlerr:)

çiçek valla bende sana katılıyorum
bekarken çalışırdım eve gidince annemin yaptığını bile kalkıp yemeye halim olmazdı
allah yardımcıları olsun çalışanlarınn

dimi canım allah yardımcıları ossun.bisim kıslar çalışkan eve gdip misafir ağırlıolar pasta yapıolar akannehir
maşallaaaaaaaaaaaaaaaah

ooh ne güsel vallaa.
Ben kimseciğe vermedim canım.evdeyim sonuçta gücüm yetiooo.kapatıom kendimi işte.her tesbihi bitirince size bakıom sora devam ediom.allah kabul etsin kzuu

inş.kuzum ya allahım ne yazdıysa onu görücez 1 nisana kadar bitirsem sanki bebişim olucak gibime geliyo nasip takibide ne bilim umut bağladım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…