Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sen olmasam düşünemezdim bebem iyiki varsın senin pozitifligin bize yansıyo canım[/QUOTE]

canımm benımmm bende sızlerden kapıyom bu enerjıyı zatıııı...çok sebıyomm hepınızııııııııolumunekankayizsmile

bak şincikk süper olduuuuuuu:lepi::lepi::lepi:

ohhh ohh n guzel cnm yaa...bende de aş erme yok ama şımarıyom bazennn ...canım istemesede istedi diyomm naz yapıyomkaydirigubbakcemile3

amin canım amin bizde 4 ay korunduk bıraktık ama olmadı bu ay umudum var inşallah bu ay ben de hamiş olarak aranıza katılcam bebegini saglıkla kucagına alırsın inşallah canım

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
NohutluPilav, asmin07, balum+, eylem59, nurtursel, oaydiner22, pelin67+, slcn+
nnannn aşagıdakı arkıdışler gelsenıze yukarııııııı sohbet edıyok ne guzellll

AŞerme demıŞsınız rÜyamda adını sÖylemeyeyım bı meyve gÖrdÜm ınsanlar karŞıma geÇıp yedıler Öyle canım ıstedıkı sabah kalktım hırsımdan aĞlamaya baŞladım mevsımı deĞıl hıÇbıryerde yok derken bır yerden bulduk. OldukÇa pahalı ama !!!

yaa bugun ıstanbulda çok karmaa bı hava var yaaaa iyi ne kötü yanıı yagmur yagacak gıbıı amaaa hayırlısııı sabah guneş vardı ne gusell yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…