- Konu Sahibi NohutluPilav
-
becerıklıı hatunnnnzemuszemusben bı yandan ekım annelrınde yazıyom)::):)
ayyy sebıyomm senıı kuzuuuuuuuu böle ol işteee bak içimi açtın benımdeee:lepi:evet canım bundan sonra pozitif olcam görceksiniz canım benim sat 21 mart o güne kadar calışmalara devam:kedi:
AŞerme demİŞsİnİz rÜyamda adını sÖylemeyeyİm bİ meyve gÖrdÜm İnsanlar karŞıma geÇİp yedİler Öyle canım İstedİkİ sabah kalktım hırsımdan aĞlamaya baŞladım mevsİmİ deĞİl hİÇbİryerde yok derken bİr yerden bulduk. OldukÇa pahalı ama !!!
devam devammmm:):):)): daha varmıs oh oh ıyı devam devam:):):) ayyy gun sayarız son gunlerınde:)
HoŞbulduk kıslar anlattım İŞte sabah berİ bİr meyvedİr arıyoruz.
yaa bugun ıstanbulda çok karmaa bı hava var yaaaa iyi ne kötü yanıı yagmur yagacak gıbıı amaaa hayırlısııı sabah guneş vardı ne gusell yaaa
rüyamda gördüm karşımda yediler bana vermediler sabah uyanınca ara ara 100 gramını 40 tl'dan bir yerde bulduk cuma günü gönderecek oldular bakalım. Ama öyle bi duygu ki bu insan parasına marasına bakmıyorbecerıklıı hatunnnnzemuszemus
ayyy sebıyomm senıı kuzuuuuuuuu böle ol işteee bak içimi açtın benımdeee:lepi:
Kısss ruyanda mı buldun gerçekde mı anlamadımmmbilmiyorumkismile
k.çekmeceye el salla benım ıcın nısanda ordayım inşşşş:)
HoŞbulduk kıslar anlattım İŞte sabah berİ bİr meyvedİr arıyoruz.
yaa bugun ıstanbulda çok karmaa bı hava var yaaaa iyi ne kötü yanıı yagmur yagacak gıbıı amaaa hayırlısııı sabah guneş vardı ne gusell yaaa
anammmm sölee kızzz ısmını bısde bakalım senın ıçınn cnmmmmeyvahedigeldismile
rüyamda gördüm karşımda yediler bana vermediler sabah uyanınca ara ara 100 gramını 40 tl'dan bir yerde bulduk cuma günü gönderecek oldular bakalım. Ama öyle bi duygu ki bu insan parasına marasına bakmıyor
yok şimdi sizin de canınız çekmesin...
bende ruyamda gordum en sevdıgım meyvedır zaten ama yaz meyvesı mumkun degıl bulamm.
salladımm bebemmm zaten kuçuk çekmece goluuu annem lerın hemen karşısında kısss...gel bebemm gelll hatta geldıgınde göruşelımm yakınızz baklarım bendee cnmmmm:lepi:
karpuz mu yoksa kıssskaydirigubbakcemile2bende ruyamda gordum en sevdıgım meyvedır zaten ama yaz meyvesı mumkun degıl bulamm.
evet cnm çık bıras hava all...bende senı hep pozıtıf görmek ıstıyom zaten bebemmm..:dance:evet canım burda da hava güzel kocxiş gelsede gitsem artık bıraz hava almış olurum ama sizden de ayrılamıyorum ki bebem ve bundan sonra benden negatif düşünce duymıycaksınız hep pozitif düşüncem bende seni seviyorum bebem opuyorumnanaktan
yok şimdi sizin de canınız çekmesin...
karpuz mu yoksa kıssskaydirigubbakcemile2
evet cnm çık bıras hava all...bende senı hep pozıtıf görmek ıstıyom zaten bebemmm..:dance:
kafamçokkarıştıbak merak ettım şincikk
inş gelıcem. annenler gol tarafında he. ay severım avcıları. cok gıttım ama kısem yok orda sadece gezmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?