- Konu Sahibi NohutluPilav
-
evet hemde kacgunduresım dıyo bulunmaz kı. bugun bı bakıcam. aksam ustu cıkıcam dısarı ama sanmam ya olsun. bızım erık agaclarımız var koyde daha cıcekler ya
cnm buyuk marketlerde olabılır belkı yaaa bilmiyorumkismile
bugun bakıcam zaten de umarım bulurum. tv da yesıl bısey gorunce erık sanıyom. bı tuhaf oldum yabulamazsam da bıraz beklıycem artık.
nann şimdi benımde cnm çekmesınnnn okuya okuyaa:icecream:
nann şimdi benımde cnm çekmesınnnn okuya okuyaa:icecream:
balum sut içiyon mu cnm ben iemıyorum yaaa hiç sevmıyorummmm
oyy oyyy ben hamile değilim benim bile çekecek nerdeyse kaydirigubbakcemile3sen başka bişeyler düşün tatlımm aklına getirme kaydirigubbakcemile3
yok be canım :gitme:dirimm geçmişimi okuyon bebemmmmmmm
ya kızlar gerçekten hamilelikte canınız bişey çekiyor mu bilmiyorumkismilebugun bakıcam zaten de umarım bulurum. tv da yesıl bısey gorunce erık sanıyom. bı tuhaf oldum yabulamazsam da bıraz beklıycem artık.
yok be canım :gitme:
iş var onlarla uğraşıyorum bi taraftan senağlama
ya kızlar gerçekten hamilelikte canınız bişey çekiyor mu bilmiyorumkismile
benim hep çekiyo hamileliği düşünemiyorum :hulya:
al benden de o kadar sevmıyom. bazen cıkolata atıyom ıcıyom bazende muz,sut,cıkolata,fındık,bal koyup mıkserde bı guzel karıstırıyom. ıcme de yanında yat:)
canım salep yada çikolata karıştırsan içinebalum sut içiyon mu cnm ben iemıyorum yaaa hiç sevmıyorummmm
sütle muzu karıştırıncada güzel oluyor ama evde beceremedimal benden de o kadar sevmıyom. bazen cıkolata atıyom ıcıyom bazende muz,sut,cıkolata,fındık,bal koyup mıkserde bı guzel karıstırıyom. ıcme de yanında yat:)
sen yıne ölee içebılıyon ben hiç içemiyom yaa annem bı kaç gun zorakı ıçırdı ama şimdi tövbe dedım yaaa zaten gaz probleım var sutde çok gaz yapıyoo... ya bıde kokuyomuş gibi hissediyorum yaaa arayı peynır ve yogurtla kapatmaya açlışıyorumm... cevız yıyom oda mıdemı yakıyo amannn napcam ben boleee bılmıyommmmkafamçokkarıştı
akannehirkaydirigubbakcemile3benım bıgun sogan cektı canım. salatada soganı tuzla ovup koyardım yıyemezdım. canım bı cektı kı. salataya soganı dırek dogradım oh bı yedım varya gormemıs gıbı. bıgun de dondurma fena cektı canım esım aldı hemen 1 kg luk dondurmayı yedım:):):)
akannehirkaydirigubbakcemile3
of afiyet olsun canım
ne güzel şimdi evde olmayı okadar istiyorum ki
yoruldum iyice :gitme:
evde olsam buzdolabını yarılardım şimdiye :icecream:
yok be canım :gitme:
iş var onlarla uğraşıyorum bi taraftan senağlama
ya kızlar gerçekten hamilelikte canınız bişey çekiyor mu bilmiyorumkismile
benim hep çekiyo hamileliği düşünemiyorum :hulya:
ay canım al bendende okadar eşim diyoki hamileliğini hayal edemiyorum kaydirigubbakcemile3normaldede herşeyi çeker benim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?