- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.721
evet gülşahcım ben gesiom bolca napiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
dilek yasdım kıs cvp
aşkolsun
ohh ne güzel valla yerinde olmak isterdim
ben bi tek kocişimle gezebiliyorum
herkeşler uzakta
dün rabbimin izniyle kenzül arş ve fetih surelerimi okudum kızlar..
bgnde malum yasin gecemiz var..
bgn yine dünki dualrımı okucam..
yani toplamda..
kenzül arş duası
fetih suresi
yasi suresi ve
meryem suresini okucam inşallah bu akşam...
gunaydınn..hosgeldın.. opuyorumnanaktan
Hikayemmm aslında bebek olayına yönelik uzun bi hikayem yok canım. İstanbuldan tekirdağ çorluya gelin geldim. 1,5 yıllık evliyim. Aslında iş güç peşinde koşmaktan karı koca bebiş planlamıyoduk henüz. 3 ay adet görmedim, kasıklarım bikaç gün çok ağrıdı, kıvrandım resmen geçen ay. Hiç jinekolojik muayne olmamıştım korkuyodum.Sonunda mecbur kalınca gittim doktora, muayne etti. Pkolu olduğumu öğrendim. Doktor korunmamamızı ve çocuk yapma çalışmalarına başlamamızı söyledi. Keşke daha önce gelseymişsin uzun zamandır pko varmış sende dedi. Risklerini fln anlattı. Ben de eşimde çocuk hastasıyızdır ama bebişe daha iyi şartlar sağlamak için işleri yoluna koyalım önce diye düşünüyoduk. Şimdi bu riskleri öğrenip bu pkonun ciddiyetini anlayınca hemen çocuk çalışmalarına başladık. Maddi olarak da önceliğimiz iş değil bebiş ve tedavi olayı şuanda.ben senin hikayeni bilmiom..
anlatsana ıcık??
yokmu canım etrafında yeni tanıştığın arkadaş filan
ordaki prime mall alışveriş merkezi açılmasına az kaldı orayı gezersin sende sıkıldıkçaaa
melike bende dün seni sordum canım
nerelerdesin
Hikayemmm aslında bebek olayına yönelik uzun bi hikayem yok canım. İstanbuldan tekirdağ çorluya gelin geldim. 1,5 yıllık evliyim. Aslında iş güç peşinde koşmaktan karı koca bebiş planlamıyoduk henüz. 3 ay adet görmedim, kasıklarım bikaç gün çok ağrıdı, kıvrandım resmen geçen ay. Hiç jinekolojik muayne olmamıştım korkuyodum.Sonunda mecbur kalınca gittim doktora, muayne etti. Pkolu olduğumu öğrendim. Doktor korunmamamızı ve çocuk yapma çalışmalarına başlamamızı söyledi. Keşke daha önce gelseymişsin uzun zamandır pko varmış sende dedi. Risklerini fln anlattı. Ben de eşimde çocuk hastasıyızdır ama bebişe daha iyi şartlar sağlamak için işleri yoluna koyalım önce diye düşünüyoduk. Şimdi bu riskleri öğrenip bu pkonun ciddiyetini anlayınca hemen çocuk çalışmalarına başladık. Maddi olarak da önceliğimiz iş değil bebiş ve tedavi olayı şuanda.
Hikayemmm aslında bebek olayına yönelik uzun bi hikayem yok canım. İstanbuldan tekirdağ çorluya gelin geldim. 1,5 yıllık evliyim. Aslında iş güç peşinde koşmaktan karı koca bebiş planlamıyoduk henüz. 3 ay adet görmedim, kasıklarım bikaç gün çok ağrıdı, kıvrandım resmen geçen ay. Hiç jinekolojik muayne olmamıştım korkuyodum.Sonunda mecbur kalınca gittim doktora, muayne etti. Pkolu olduğumu öğrendim. Doktor korunmamamızı ve çocuk yapma çalışmalarına başlamamızı söyledi. Keşke daha önce gelseymişsin uzun zamandır pko varmış sende dedi. Risklerini fln anlattı. Ben de eşimde çocuk hastasıyızdır ama bebişe daha iyi şartlar sağlamak için işleri yoluna koyalım önce diye düşünüyoduk. Şimdi bu riskleri öğrenip bu pkonun ciddiyetini anlayınca hemen çocuk çalışmalarına başladık. Maddi olarak da önceliğimiz iş değil bebiş ve tedavi olayı şuanda.
günaydınnnn h.g canımm
Bence de maaşallah hiç yaşını göstermio, gayet çıtır bayanssulusmiledilekcim aaaaaaaay oğlunda sende çok tatlısınızzzz
heçde yaş göstermion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?