Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dün rabbimin izniyle kenzül arş ve fetih surelerimi okudum kızlar..
bgnde malum yasin gecemiz var..
bgn yine dünki dualrımı okucam..
yani toplamda..
kenzül arş duası
fetih suresi
yasi suresi ve
meryem suresini okucam inşallah bu akşam...

f[/IMG][/URL][/URL]
oğlumla ben..
bakalımresım koymayı becerebılcem mi..

Son düzenleme:
isoldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen bana hala adını sölemedin
mahsuru yoksa bağışla kuzu

bide allah dualarını kabul etsin canım

allah kabul etsın cancan.. :Saruboceq:

ben senin hikayeni bilmiom..
anlatsana ıcık??
Hikayemmm aslında bebek olayına yönelik uzun bi hikayem yok canım. İstanbuldan tekirdağ çorluya gelin geldim. 1,5 yıllık evliyim. Aslında iş güç peşinde koşmaktan karı koca bebiş planlamıyoduk henüz. 3 ay adet görmedim, kasıklarım bikaç gün çok ağrıdı, kıvrandım resmen geçen ay. Hiç jinekolojik muayne olmamıştım korkuyodum.Sonunda mecbur kalınca gittim doktora, muayne etti. Pkolu olduğumu öğrendim. Doktor korunmamamızı ve çocuk yapma çalışmalarına başlamamızı söyledi. Keşke daha önce gelseymişsin uzun zamandır pko varmış sende dedi. Risklerini fln anlattı. Ben de eşimde çocuk hastasıyızdır ama bebişe daha iyi şartlar sağlamak için işleri yoluna koyalım önce diye düşünüyoduk. Şimdi bu riskleri öğrenip bu pkonun ciddiyetini anlayınca hemen çocuk çalışmalarına başladık. Maddi olarak da önceliğimiz iş değil bebiş ve tedavi olayı şuanda.

yokmu canım etrafında yeni tanıştığın arkadaş filan
ordaki prime mall alışveriş merkezi açılmasına az kaldı orayı gezersin sende sıkıldıkçaaa

evet mayıs açılıyomuş evede yakın zaten
ama çok sevmiyorum alışveriş merkezlerini yinede vakit geçirmek için giderim
komşularım var işte arada geliyolar arada ben gidiyom okadar
bunada şükür diyelimm

ama pko ile hamile kalan çok var canım
peki riskleri neymiş kiiii

poko nedır..neden korunman gerekıyor sekercım...
geçmıs olsun.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…