Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kişisine göre değişiyo sanırım, ama düşük riski de içeren bi durum bildiğim kadarıyla. Dediğin gibi en önemlisi sağlıklı olması. Şuan çok panik bir halde ya da aceleci değilim. Ama biranönce de hayırlısıyla hamile kalsam sevinirim yani. Zaman ilerledikçe çevreden baskı artacak, sinirler yıpranacak. Hiçbiri olmadan anne olurum die umuyorum

dılekcım vallla hıc yasını gostermıyosun oğlusunda pek tatlı masallah allaj bagıslasın
kacamak yaptım temızlıkten :1ninca:

pco nimiş yaaa al bende pcoluyum..
yenecez dimi canım bi zbu hastalığı..
ona inat hamiş kalcas....
Yencess güzelim yences inşallah, dualarımızdan, umutlarımızdan da güçlü diildir ya bu illet lülülülülülü

elffff canım inşallaah canım gönlüne göre olur.tedavisi filan oluo mu canım.
Kesin tedavisi bildiğim kadarıyla yok da çocuk isteyenler için çocuk sahibi yapmaya yönelik ilaç tedavisi uyguluyolar. Yumurta büyütmek ve çatlatmak için ilaç kullanman gerekiyo. Onlar etki etmesse de aşılama ve tüp bebek olayları deneniyo. Çocuk istemiyosan da doğum kontrol hapı veriyolar ki adet düzenlesin, kanser riskini kaldırsın diye. Bazılarında kendiliğinden zamanla geçebiliyomuş. İlginç bişey yane tam tedavisi ve sebebi bilinemiyo.

anladım canım tuhaf bişi gerçekten ama inşallah uğraştırmadan bebiş gelir.zaten acelede etmiosun.bu çok iyi bi tedavi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…