Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ama pko ile hamile kalan çok var canım
peki riskleri neymiş kiiii
Var canım da herkese göre değişkenmiş ya bu. Kimi hemen kolayca hamile kalıyo, kimi de aylarca uğraşıyo kalıyo, düşük yapıyo. Ben hep kendimce basit sanıyodum bu bebiş işlerini. Dizilerden heralde kaydirigubbakcemile3 bi yatıp kalkıp hamile kalıyolar ya, bigün hadi bebek yapalım diicez, haftaya bakçam hamileyim gibi geliyodu nedense ama öyle olmayabileceğini anladım. Bir de kalp damar tıkanıklıı, şeker hastalığı, rahim kanseri gibi cidii hastalıkların riskini arttırıyomuş.

melike canım bebişden vazmı geçmişsin canım
adetinin kaçıncı günündesin doktora gitcen mi
nie vazgeçtin amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

isoldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen bana hala adını sölemedin
mahsuru yoksa bağışla kuzu

bide allah dualarını kabul etsin canım
yafrııımmm yazdım yaa ben..
vallah okumuon hiç benim yazdıklarımı..
fatoşş benim adımmm

pco nimiş yaaa al bende pcoluyum..
yenecez dimi canım bi zbu hastalığı..
ona inat hamiş kalcas....
günaydın bitanem nasılsın canımmmm

öle böleeee yuvarlanıom canım yaaa

bilmiyorumkismile kıslar sıze doyum olmaz..
ben artık kaçtım..gezmeden olmuyor...oglan sıkılıyor..gene tepeme cıktı..şimcik sandalyeyle ıkımızde devrılcez ..
sokaklar bızı bekler..parklar ve marketler.. bilmiyorumkismile

canım benim aynen o şekilde ytaıp kalktık 3 kere hamile kaldım.ama eeeeeeeeeeeeeen önemlisi bebeğinin sağlıklı olması.hepinize sölüorum.sağlıklı bebek için dua edin kıslar bu çok öenmli
peki pko dan dolayı düşük tehlikesimi oluo muş canım

poko nedır..neden korunman gerekıyor sekercım...
geçmıs olsun.. bilmiyorumkismile
Yok hayatım korunmam gerekmiyo da, ben doktora gitmeden evvel korunuyodum. Doktor da sordu bebiş istiyomusunuz diye. Şimdilik planlarım arasında yok dedim bende. İşleri yoluna koyiim sonra istiyorum dedim. O da tedavi sürecini, öyle hemen isteyince olmayabileceğini, olsa bile kendime çok dikkat etmem gerekeceğini fln tatlı bir dille ifade etti. Eşim çocuk hastasıdır, hep ben dedim yapmayalım biras başbaşa kalalım sonra bakarıs die. Yoksa eşime kalsa nişanlıyken diyodu şimdiden çocuk yapsak da evleninceye hazır olsa vakit kaybetmesek diye kaydirigubbakcemile3 ben de diodum bide babama soralım bakalım ne diicek :roflol: O derece çocuk seviyo istiyo yani. Ben istemedim diye korunduk 1,5 senedir. Şimdi bide olmassa fln çok üzülücem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…