- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.741
günaydın tatlışım nasılsınnnnn
günaydın canımmm...
Bence de maaşallah hiç yaşını göstermio, gayet çıtır bayanssulusmile
iyi nolsun..arkadaslarıma kavustum içim rahat..
yoksa aklım heppp burdaa... :roflol:
günaydın hb canımcım nasılsın tatlımmmm
dilek maşallah hiç yaş göstermiyon
çok şekersiniz ikinizdeee
burdayım cicegem saolsun miragede msj atmış nerdesin gelsene diye canım pc bozuldu esimde leptop aldı çok şükür bizi kavusturanaaaaopuyorumnanaktan
Var canım da herkese göre değişkenmiş ya bu. Kimi hemen kolayca hamile kalıyo, kimi de aylarca uğraşıyo kalıyo, düşük yapıyo. Ben hep kendimce basit sanıyodum bu bebiş işlerini. Dizilerden heralde kaydirigubbakcemile3 bi yatıp kalkıp hamile kalıyolar ya, bigün hadi bebek yapalım diicez, haftaya bakçam hamileyim gibi geliyodu nedense ama öyle olmayabileceğini anladım. Bir de kalp damar tıkanıklıı, şeker hastalığı, rahim kanseri gibi cidii hastalıkların riskini arttırıyomuş.ama pko ile hamile kalan çok var canım
peki riskleri neymiş kiiii
tesekkur ederız ısoldecım..burda bıraz uykulu bakmıs ama yınede butun çocuklar gusell.. :hulya:ay dilekcim oğlun ne tatlı maşşallah....
Su serpiim die söölemedim ama gerçekten çok genç duruyosun canım hiiç çekinme yaşını söylerken, aksine gurur duy bence bayanssulusmileah canım benım..tanks..
çok savoll sekercım..içime su serptın.. opuyorumnanaktan
yafrııımmm yazdım yaa ben..isoldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen bana hala adını sölemedin
mahsuru yoksa bağışla kuzu
bide allah dualarını kabul etsin canım
pco nimiş yaaa al bende pcoluyum..Hikayemmm aslında bebek olayına yönelik uzun bi hikayem yok canım. İstanbuldan tekirdağ çorluya gelin geldim. 1,5 yıllık evliyim. Aslında iş güç peşinde koşmaktan karı koca bebiş planlamıyoduk henüz. 3 ay adet görmedim, kasıklarım bikaç gün çok ağrıdı, kıvrandım resmen geçen ay. Hiç jinekolojik muayne olmamıştım korkuyodum.Sonunda mecbur kalınca gittim doktora, muayne etti. Pkolu olduğumu öğrendim. Doktor korunmamamızı ve çocuk yapma çalışmalarına başlamamızı söyledi. Keşke daha önce gelseymişsin uzun zamandır pko varmış sende dedi. Risklerini fln anlattı. Ben de eşimde çocuk hastasıyızdır ama bebişe daha iyi şartlar sağlamak için işleri yoluna koyalım önce diye düşünüyoduk. Şimdi bu riskleri öğrenip bu pkonun ciddiyetini anlayınca hemen çocuk çalışmalarına başladık. Maddi olarak da önceliğimiz iş değil bebiş ve tedavi olayı şuanda.
günaydın bitanem nasılsın canımmmm
tesekkur ederız ısoldecım..burda bıraz uykulu bakmıs ama yınede butun çocuklar gusell.. :hulya:
allah herkese nasıp etsın canım inşallah....
Var canım da herkese göre değişkenmiş ya bu. Kimi hemen kolayca hamile kalıyo, kimi de aylarca uğraşıyo kalıyo, düşük yapıyo. Ben hep kendimce basit sanıyodum bu bebiş işlerini. Dizilerden heralde kaydirigubbakcemile3 bi yatıp kalkıp hamile kalıyolar ya, bigün hadi bebek yapalım diicez, haftaya bakçam hamileyim gibi geliyodu nedense ama öyle olmayabileceğini anladım. Bir de kalp damar tıkanıklıı, şeker hastalığı, rahim kanseri gibi cidii hastalıkların riskini arttırıyomuş.
Yok hayatım korunmam gerekmiyo da, ben doktora gitmeden evvel korunuyodum. Doktor da sordu bebiş istiyomusunuz diye. Şimdilik planlarım arasında yok dedim bende. İşleri yoluna koyiim sonra istiyorum dedim. O da tedavi sürecini, öyle hemen isteyince olmayabileceğini, olsa bile kendime çok dikkat etmem gerekeceğini fln tatlı bir dille ifade etti. Eşim çocuk hastasıdır, hep ben dedim yapmayalım biras başbaşa kalalım sonra bakarıs die. Yoksa eşime kalsa nişanlıyken diyodu şimdiden çocuk yapsak da evleninceye hazır olsa vakit kaybetmesek diye kaydirigubbakcemile3 ben de diodum bide babama soralım bakalım ne diicek :roflol: O derece çocuk seviyo istiyo yani. Ben istemedim diye korunduk 1,5 senedir. Şimdi bide olmassa fln çok üzülücem.poko nedır..neden korunman gerekıyor sekercım...
geçmıs olsun.. bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?