Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

test kkasetini aldımmmm ordan bakıyom burdan bakıyom eviriyom çeviriyom ışığa tutuyom acaba görebilirmiyim hafifte olsaa ikinci çizgiyi ama yooooook sırıtıyo ordannn negatifff çizgisiiiiiiiiii peeehhhhhhhhhhhh nese cnm daha erken yaaaaa günüm geçsinnn bidaha yapacam inat deilmiiiiiiiiiiiiiiiiii

ah bea emos cum..gunun gelmeden neden yapıon testı sen seker yaw...
adet gununde yapabılırsın...adet olmadıysan..ama öncesınde no!:umursamaz:

emos kaç günün var canım daha niye bu kadar erken yaptın testi

yaa ne bilimmm 19unda olmam lazımmm merak işteeee artıkk alışkanlık yaptııı test yapıp tek çizgi görmek eczanede tam karşımdaaa dayanamıyommmmm kiiii eczanecilerde biliyo artık beni daha erken deilmiii yapman için diyolarrrrrr ama umut işte 4,5 senedir ben hep böleeee valla teste verdim paralarııı bi kenara atsam bi araba alırdım heraldeeekaydirigubbakcemile3delikafadulden

yaaa son yazıları güncellemek için yapıom başka türlü görünmüokiiiiisempatiksalakcinni

sayfanın uzerınde maıusu sag tıkla...çıkan sekmede yenıleyı tıkla...eger yazılan çızılen yenı bırsey varsa gunceller seker..

emoscum artık eczacılarda bılıyor he..
çok guldum canım...
tatlım benım inşallah bebısın saglıkla gelır karnına ..sonrada kucagına..kaydirigubbakcemile5

ah bea emos cum..gunun gelmeden neden yapıon testı sen seker yaw...
adet gununde yapabılırsın...adet olmadıysan..ama öncesınde no!:umursamaz:

yaaaa hani diolaryaa adetime bi hafta kal yaptım hafif bi çizgi çıktııı diyyee onlara aldanıyom hep bendede çıkar belki diyeee pöfffffffffbilmiyorumkismile:sm_confused::1shok:

ooo banamı anlatıyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ooo ben alırdım çıkmazdı ertesi gün yine yapardım.adet olana kadar artık kaç tane olursa. ama son 6 aydır hiç yapmadım. eczanenin önünden geçerken dayanamazdım. bide yazıyor ya bazılarında 5 gün önce çıkıyor. 5 gün önce başlardımç gözlerim bozuluyordu artık. çizgi görmeyi çalışmaktan. bazende hayali çizgiler görürdüm yaaa kaydirigubbakcemile3

emoscum artık eczacılarda bılıyor he..
çok guldum canım...
tatlım benım inşallah bebısın saglıkla gelır karnına ..sonrada kucagına..kaydirigubbakcemile5

inşallahhhhhhhhhhhh canm cemi cümlemizee inşallaaahhhhhhhhhhhh valla gııı eczanede ki kızlar diyokii senin günün yarındı niye geldinnn ne bilim kıı kızlardada iyi hafıza varrrr haaaaaaa gerçii 2senedir her ay 2.3. kere gidiyom onlara ondan artık akraba oldukkk hihoyyytkaydirigubbakcemile3

anam kıs dunya para bu testler...ben çok gıcık oluyorum..bırde arada sırada arızalı çıkıyor ya...
çok sınır
bene kesın denk gelıyor arızalı.
ben şüphem olursa ve adetım geçersekı mutlaka gecene kadar beklerım..ana saglıga gıdıyorum..idrardan 5 dakkada soyluyorlar...
hem garantı sonuc...
2 çızgıyı gorebılcemmı dıye gozlerım kamaşmıyor...

aaaaaa sendedemi oluyo kııı hayali çizgiii görmeeee bende biyü yaptımda demekki ne kadar uğraştıysam gördüm sandımmm çift çizgiyyii hemen kocişi kaldırdımm ama saat sabahınn 5,5u kalktı oda baktıı yawww biş yokki bunda dediii yaa iyi bak aha şurda bakkk diyomm oda aldı baktı baktı yawww karıı sen kafayımı sıyırdınn yaa aha kabak gibi tek çizgi var dediii dedim sen uyku sersemii bişi görmüyonn diye bide kızdım herife yüzünü bile yıkattımm iyi bak diyeeee ama sonra ben kendime geldimde bi baktıydıım foooooooooooosssss ne çizgi de ne bişiii yine sırıtıyo negatif çizgisiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen de düşük oldumu hiç emoş cum...

olumunekankayizsmile

ay aynını bende yaptım kaç defa. hemde inandırdım bileeee... kaydirigubbakcemile3

ay aynını bende yaptım kaç defa. hemde inandırdım bileeee... kaydirigubbakcemile3

ayyyy bende tek kırık benimm sandıydımmm kıııı meğer benim gibi kırıklarda varmışşşşşkaydirigubbakcemile3:roflol:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…