Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

vallaaa öle olucak galibaaa cnmm inşşşş haftayaa gösterir kendiniiii evet cnm evet o yeterki iii olsunnnn dr ye bahsettım senden benimgibi bi arkdşş daha var haftaya gelmeyii düşünüyo size die
peki canım kaç gün evvelden randevu almak gerekiyo? Eşimle gidiceemiz için ona göre o da işten izin alcak

yaa fatoşum ceremesını bız cektık doktorlara baktıgın zman gayet sakınler hıc bısey yokmus hersey normalmıs gıbı konusuyolar ama fosss yane allaha sukurkı yuzumuze guldu rabbım baska doktora gıdınce hersey normal cıktı her doktor bır olmuyo tabı

ewet cnm ameliyat yada endeskopi bazen çare olmayabiliyo ama olanda var endeskopiden sonra bence sen şimdilik askıya al vee bitki kürleri dene cnm bende bu ay başladım inşallah işe yrar çünkü kk dan bi arkadaşta tüpleri tıkanıkken bitki kürleriyle hamile kalmışş mucize diyoo hamile kalmasına hangi dr gittiyse tüp bebk demiş ama bak allah isteyince nasılda oluyooo bende çok umutlandımm onun hamile kaldını duyunca bizim neden olmasınkii:sm_cool:

peki canım kaç gün evvelden randevu almak gerekiyo? Eşimle gidiceemiz için ona göre o da işten izin alcak

cnm sen ne zaman gitmeyı düşünüyosun birkaç gün önceden araaa orda çalışan bayan der çok yoğunuz falan die sende deki tavsiye üzerine gelicem araya sıkıştıramazmısın falan diye o sana bi gün söler sizde ona göre izin alırsınızz

iiyim emosum sen nasılsın bu arada doktor secımlerınızı cok ıyı yapın kızlar yaa bı doktora gıdıpte karar vermeyın bı kactane doktor gezın

aynen öle canım...
vicdanmıki var sanki adamlarda..
dünyamızı karartıolar farkıda diiller...

canım hangi kürmüş o??

Ben hıÇ acı Çekmedım canım sonrasıonda bıraz sancı yaptı okaa hsg de bıŞı yokmuŞ yanı korkulacak

valla benim canım çok yandıç hatta çok fena belim ağrıdı sonrada. 3 tane kas gevşetici içtim bide kanama olduç. çeken doktora sordum tıkalımı acaba ondanmı ağrıyor dedim yok dedi tıkalı olsa ilerleyemezdi dedi. hiç bir zorlanma bile olmamış dedi.acaba benim canımmı tatlı yaaa.

canım hangi kürmüş o??

1,adaçayı yağını viksle pamuğa sürüp adetin 5. günü başlayıp 5 günn boyunca rahme konması2,aslan pençesi kürü içilmesi3,paptya kaynatıp buharına oturulması bu ilk ay deneme kürü 2, ayda 1,adaçayı yağını viksle pamuğa sürüp adetin 5. günü başlayıp 5 günn boyunca rahme konması2, maydonoz süt buharına oturulması 2incir kürü içilmesii bide kaplıcaya gitmişş oda iyi gelmiş ayrıca 500 yasin okutmuş (500 ayrı ayrı kisilerin senin için 1kere yasin okuyup senin için dua etmesii 500 yasin toplanıncada bir cuma senin evinde dualanmasıı)ben bunlardan bazılarını yaptım bakalım yarın adet olmazsam test yapıcam inşallah faydası olur gerçi o arkadaşta 2. ay hamile kalmışş
okudunmu cnmm yazdıklarııı bi dene istersen ibrahim saraç oğlundan almış bu kürlerii

Son düzenleme:
kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…