- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.881
peki canım kaç gün evvelden randevu almak gerekiyo? Eşimle gidiceemiz için ona göre o da işten izin alcakvallaaa öle olucak galibaaa cnmm inşşşş haftayaa gösterir kendiniiii evet cnm evet o yeterki iii olsunnnn dr ye bahsettım senden benimgibi bi arkdşş daha var haftaya gelmeyii düşünüyo size die
canım bende pzt günü hsg çektirdim..
doktor banada kapalı dedi..
ama kesin bişide sölemio..
yani ogünden beri neler yaşadıgımı kimse bilemez..
banada endoskopi falan dedi..
bi başka doktorda ameliyat olamana gerek yok..
o tüpleri tıkayan neyse bidaha tıkıcaktır dedi...
peki canım kaç gün evvelden randevu almak gerekiyo? Eşimle gidiceemiz için ona göre o da işten izin alcak
selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakem ben bugünde pek giremiycem patronum burada:umursamaz:
iiyim emosum sen nasılsın bu arada doktor secımlerınızı cok ıyı yapın kızlar yaa bı doktora gıdıpte karar vermeyın bı kactane doktor gezın
yaa fatoşum ceremesını bız cektık doktorlara baktıgın zman gayet sakınler hıc bısey yokmus hersey normalmıs gıbı konusuyolar ama fosss yane allaha sukurkı yuzumuze guldu rabbım baska doktora gıdınce hersey normal cıktı her doktor bır olmuyo tabı
selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakem ben bugünde pek giremiycem patronum burada:umursamaz:
canımcımmm hoşgeldinnn gitcenmi hemennnnakannehir
ewet cnm ameliyat yada endeskopi bazen çare olmayabiliyo ama olanda var endeskopiden sonra bence sen şimdilik askıya al vee bitki kürleri dene cnm bende bu ay başladım inşallah işe yrar çünkü kk dan bi arkadaşta tüpleri tıkanıkken bitki kürleriyle hamile kalmışş mucize diyoo hamile kalmasına hangi dr gittiyse tüp bebk demiş ama bak allah isteyince nasılda oluyooo bende çok umutlandımm onun hamile kaldını duyunca bizim neden olmasınkii:sm_cool:
emos bişi sorcam hsgyi kaç defa çekindinde tüplerinin kapalı oldugu ortaya çıktı???[/Qben bi kere çekindimm onda tıkalı olduğu ortaya çıktı sonra 1 seneye yakın hiç bi dr gitmedimm sonrada beni ameliyat eden dr karşılaştımmm2 sene önceee oda fosssss çıktıı cnm şimdide aslında çektirmek istiyorum ama korkuyorumm birazda ilk çekindiğim çok sancılı oldu eyvahedigeldismile
tüpleri tıkalı olan arkdşlar sütle maydonoz kürünü deneyinnn bence fayda bulan çokkk
emos bişi sorcam hsgyi kaç defa çekindinde tüplerinin kapalı oldugu ortaya çıktı???[/Qben bi kere çekindimm onda tıkalı olduğu ortaya çıktı sonra 1 seneye yakın hiç bi dr gitmedimm sonrada beni ameliyat eden dr karşılaştımmm2 sene önceee oda fosssss çıktıı cnm şimdide aslında çektirmek istiyorum ama korkuyorumm birazda ilk çekindiğim çok sancılı oldu eyvahedigeldismile
canım bak ben pzt doktora gittim..
hsgyi çektrdim..
benim hiç ağrım olmadı oldu ama ascık oda..
nese doktorun odasına çıktık..
adam bana pat diy etüplerin kapalı dedi.
ama bu keisn diil sıvı belkide şuan oturdugun yerde geçiş yapıodur dedi..
eşimde bende afalladık kaldık..
spazm oluşmuş olabilir dolayısıyle sonuç bu çıkmış olabilir dio..
ve benimkini doktor çekmedi hemşiresi çekti..
var gerisini sen düşün gariiiii
o hangi kür canım??
nası uygulanıo??
canım hangi kürmüş o??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?