- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.901
canım bak ben pzt doktora gittim..
hsgyi çektrdim..
benim hiç ağrım olmadı oldu ama ascık oda..
nese doktorun odasına çıktık..
adam bana pat diy etüplerin kapalı dedi.
ama bu keisn diil sıvı belkide şuan oturdugun yerde geçiş yapıodur dedi..
eşimde bende afalladık kaldık..
spazm oluşmuş olabilir dolayısıyle sonuç bu çıkmış olabilir dio..
ve benimkini doktor çekmedi hemşiresi çekti..
var gerisini sen düşün gariiiii
evet cnm okudum senin geçmişni hatta yorumda yapmıştım hatırlamadın sen ama cnm seninki yine kesin deil sen bidaha çektir derim ben
kk dada yazıyo nasıl yapıldığı cnmm yada goggla yaz 1 kilo süte 2 demet maydonoz konuluyo kaynatılıyo buharına oturuyosunn ben sana böle özetlim sen iyice araştır tabiii tıkalı tüpleri açıyomuşş
1,adaçayı yağını viksle pamuğa sürüp adetin 5. günü başlayıp 5 günn boyunca rahme konması2,aslan pençesi kürü içilmesi3,paptya kaynatıp buharına oturulması bu ilk ay deneme kürü 2, ayda 1,adaçayı yağını viksle pamuğa sürüp adetin 5. günü başlayıp 5 günn boyunca rahme konması2, maydonoz süt buharına oturulması 2incir kürü içilmesii bide kaplıcaya gitmişş oda iyi gelmiş ayrıca 500 yasin okutmuş (500 ayrı ayrı kisilerin senin için 1kere yasin okuyup senin için dua etmesii 500 yasin toplanıncada bir cuma senin evinde dualanmasıı)ben bunlardan bazılarını yaptım bakalım yarın adet olmazsam test yapıcam inşallah faydası olur gerçi o arkadaşta 2. ay hamile kalmışş
herkeste gezmelerde bgn
ısolde cımben geldım...
emoscum resım senı9n resmın galıba..çok hoş bır hatunsun.. kaydirigubbakcemile5
ben geldım kıslar..
bırsen cım..senı burda gormek ne gusel..
hoşgeldimmm cnmm he bgn buraya adım attım :d kızlarla lafladık biraz nasılsn bakim
ıyı yapmıssın..ben ıyıyım...
emoşcum sen naptın...
nohut nasıl bugun neden yok...yoksa benı kaçırdım...benden once geldımı...
zemuszemus opuyorumnanaktan
..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?