Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

YAA NİYE YAPAMADIN AA DUR BAK BU AY HANİ BENDE HAMİŞ OLUCAM YA YANYANA ÇEKİLİRİZ HEHEHEHE ÖYLE OLURSA BEN ARALIKTAMI DOĞURUYO OLUYOM HEM ARALIK TOPİCİĞİNDE OLURUZ HEMİDE EKİM :roflol:

evet bebem sen aralık annesı olursun o zaman...nann ıkımız yanyana gelsek f.makınesıne sıgmayız sonraa:roflol:koca koca göbüşlerr ayyy çok şirinnnn...
serap şaka maka göbüşüm çıktı benım yaa bıde gögüslerimin maşşallahı var yaa korkuyom gelecegımdennsempatiksalakcinni

ALLAHJ ALLAH KORKSUN MAKİNELER BİZDEN OZMAN AMAN KIZ OOOH NE GÜZEL BENİM GEÇEN AYDAN BERİ ŞİŞ AMA HORMONDA DÜZGÜN ÇIKTI SANIRIM DAHA TAM ERGEN OLMAMIŞIM BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOLAR :roflol::roflol::roflol:

Aralık topıĞı ınŞ.bu ay aranıza gelırım hey hey gÖbıŞımı gere gere gelıcem ınŞ.ınŞ. OnunÇÜn Çok ÇalıŞmam lazım bu ay

canım benim iyi etmişsin uyumakla. ohhh dinlenmişsindir. bebemizde dinlenmiştir. oy oy oy yesin onu teyzesi..bende napim işte öyle bende. iş çok acayip hemde onlarla uğraşıyorum. bu arada beynimle mücadele veriyorm bebek olayını düşünmemek için amaaa tabiki hiç bir şey onu unutturmuyor.

ALLAHJ ALLAH KORKSUN MAKİNELER BİZDEN OZMAN AMAN KIZ OOOH NE GÜZEL BENİM GEÇEN AYDAN BERİ ŞİŞ AMA HORMONDA DÜZGÜN ÇIKTI SANIRIM DAHA TAM ERGEN OLMAMIŞIM BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOLAR :roflol::roflol::roflol:

ayy ama kendımı daha bı kadın gıbı hıssettım kıss önceden şeftalı gıbıydı şimdi kavuna benzıyo:)):roflol:

Aralık topİĞİ İnŞ.bu ay aranıza gelİrİm hey hey gÖbİŞİmİ gere gere gelİcem İnŞ.İnŞ. OnunÇÜn Çok ÇalıŞmam lazım bu ay
ohhh inşallah bebemm bence bu ayy aralık annesı çok olcek gıbı hıssedıyommm....keşek hep beraber kalsaydık ordada beraber ılarlerdık ne duzelll:hulya:

canmcımm bak burda guluyoruz eglenıyoruz kendımızle dalga geçiyoruz bence sende kendını bu atmosfere kaptır bıraz daha çok rahatladıgını görüceksın tatlımmm....rabbım ne zaman uygun görurse o zaman gelıcek zaten dımı ama bebemmm böyle düşünmek lazımmm:lepi:

nohutum pilavım tabiki öyle Rabbim ne zaman derse. bugün dua günü benim için biraz daha fazla dua edermisiniz desem bencillik olurmu. cumartesi adet günümde.

tamam serapımm görüşürüz git güzel mamalar yapp kocişee.....süslenn mumlar falannn ohhhhh
ama kapı çalarsa açma nıne yıne damlamasınnaniknanik

nohutum pilavım tabiki öyle Rabbim ne zaman derse. bugün dua günü benim için biraz daha fazla dua edermisiniz desem bencillik olurmu. cumartesi adet günümde.

tabıkı ederım canım benım hakkımızdan hayırlısıı akşam saat 10 da dualarda buluşmak uzere tatlımm...iyi akşamlarrrr:asigim:

kızlarr çiçegem ı sabırsızlıkla beklıyordum fakat şimdi aradı akşam için misafirleri varmış....
inşallah akşam dualarda buluşacagız onunlada artıkkkk
öpüyorumm çiçegemmm kolay gelsınnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…