- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.981
YAA NİYE YAPAMADIN AA DUR BAK BU AY HANİ BENDE HAMİŞ OLUCAM YA YANYANA ÇEKİLİRİZ HEHEHEHE ÖYLE OLURSA BEN ARALIKTAMI DOĞURUYO OLUYOM HEM ARALIK TOPİCİĞİNDE OLURUZ HEMİDE EKİM :roflol:
BENDE YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLANAYIM BUGÜN MESAİM VAR kaydirigubbakcemile GEÇ KALMAYAYIM EVE
evet bebem sen aralık annesı olursun o zaman...nann ıkımız yanyana gelsek f.makınesıne sıgmayız sonraa:roflol:koca koca göbüşlerr ayyy çok şirinnnn...
serap şaka maka göbüşüm çıktı benım yaa bıde gögüslerimin maşşallahı var yaa korkuyom gelecegımdennsempatiksalakcinni
yok bebemm ne gezmesıı bN gesme yasakk (bazen kaçamak yapıyom sadece)
bugun uyumuşum baya canım yaa dun çok pc karşısında kaldım çok yoruldugumu hissettim cnm yaa..kahvaltı falan derken geç geldım nasılsın cnmm
ALLAHJ ALLAH KORKSUN MAKİNELER BİZDEN OZMAN AMAN KIZ OOOH NE GÜZEL BENİM GEÇEN AYDAN BERİ ŞİŞ AMA HORMONDA DÜZGÜN ÇIKTI SANIRIM DAHA TAM ERGEN OLMAMIŞIM BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOLAR :roflol::roflol::roflol:
ayy ama kendımı daha bı kadın gıbı hıssettım kıss önceden şeftalı gıbıydı şimdi kavuna benzıyo:)):roflol:
ohhh inşallah bebemm bence bu ayy aralık annesı çok olcek gıbı hıssedıyommm....keşek hep beraber kalsaydık ordada beraber ılarlerdık ne duzelll:hulya:Aralık topİĞİ İnŞ.bu ay aranıza gelİrİm hey hey gÖbİŞİmİ gere gere gelİcem İnŞ.İnŞ. OnunÇÜn Çok ÇalıŞmam lazım bu ay
canım benim iyi etmişsin uyumakla. ohhh dinlenmişsindir. bebemizde dinlenmiştir. oy oy oy yesin onu teyzesi..bende napim işte öyle bende. iş çok acayip hemde onlarla uğraşıyorum. bu arada beynimle mücadele veriyorm bebek olayını düşünmemek için amaaa tabiki hiç bir şey onu unutturmuyor.
nohutum pilavım tabiki öyle Rabbim ne zaman derse. bugün dua günü benim için biraz daha fazla dua edermisiniz desem bencillik olurmu. cumartesi adet günümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?