Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynen fıstıgım ıyıyım walla bulantım hafıften war ama dayanıomo kadara da:) du gobısıne bakcam sımdkk:Ç)):):)

aynen fıstıgım ıyıyım walla bulantım hafıften war ama dayanıomo kadara da:) du gobısıne bakcam sımdkk:Ç)):):)
azalmış olmasına sevındım cnm yaa....
aaa maşşallah cnm bende o kadar buyudugunu görım de cınsıyetını varsın geç göstersınn saglıklı olsunlardaa:CüvCüv:

aaa maşşallah cnm bende o kadar buyudugunu görım de cınsıyetını varsın geç göstersınn saglıklı olsunlardaa:CüvCüv:[/QUOTE]

görürsün cnm sendeee bende geçmicek diyodum ama geçtii bide güzel geçirebilseydimmm ama yinede onlar için katlanıyo insan cinsiyetii nii boşverdik zaten cnm bebişi göremedik doğru dürüstt ya yanlış anlamassan sen kaç yaşındasın seninde tedaviylemi oldu

nohutlum resmı goremedım yafss neden kı??
aa nedenkı görünüyoo amaaabilmiyorumkismile
aaa maşşallah cnm bende o kadar buyudugunu görım de cınsıyetını varsın geç göstersınn saglıklı olsunlardaa:CüvCüv:

görürsün cnm sendeee bende geçmicek diyodum ama geçtii bide güzel geçirebilseydimmm ama yinede onlar için katlanıyo insan cinsiyetii nii boşverdik zaten cnm bebişi göremedik doğru dürüstt ya yanlış anlamassan sen kaç yaşındasın seninde tedaviylemi oldu[/QUOTE]

aa nede yanlış anlım tatlımm 23 yaşındayım bır tane kürtajım oldu bu ıkıncı dogal yolla cnm tedavı ıle degıl...şimdi 9+4 olduk devamını saglıkla getırsın ınşallah rabbım....

benımde kocam yanımda beklıo benı gel dıo ama beklesın az daha zate ıyı oldugum zamanlar kısıtlıı :) hazır ıyıyımm durayım az daha kopamıomm burdan yafss:)

benımde kocam yanımda beklıo benı gel dıo ama beklesın az daha zate ıyı oldugum zamanlar kısıtlıı :) hazır ıyıyımm durayım az daha kopamıomm burdan yafss:)

Canım ne güzel nazar boncuğum yolda yazmışın bende eşime nazar boncuğum diyorum ama minik nazar boncuğum hala daha ğelmedi babası ğibi inat olacak buda ğelmek bilmedi.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…