Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyim kuzumm kocişim çoookk geç gelecek buakşam
dedim bakim siz napıyonuz
benım de dun geç gelmıştı kocış ama bugun erken gelır bı 10 dakıka sonra falan gelır heraldee
benımde kocam yanımda beklıo benı gel dıo ama beklesın az daha zate ıyı oldugum zamanlar kısıtlıı :) hazır ıyıyımm durayım az daha kopamıomm burdan yafss:)

evet sen pek gırmıyon zaten cnmmm

naberr çıtırlarrrr hayırlı akşamlarrrr ceylanım seninnn göbişi göremedimmm ben yaaaawww

nohutlupilav allh devamını getirir inş cnmmm kucağımızda gördüğümüz günleride görelim hayırlısıyla mesleğinde emekli yazınca şaşırdım bende o yüzden sordum bende 26 yaşındayım

emoşşş kızzz pozotofomm benımm görüşemedık bugunnnn ne kadar pozitif şeler yazmışın bebemm okudum:)) isoldeye kapak olsun dımı amaa...

ınşallah kızlar ya inşallah.Dün eşimin arkadaşının bebişini ğörmeye ğittik hastaneye erkek Deniz bebek ğeldi dünyaya kucağıma verdiler çok tatlı maşallah hele o dudakları sanki bişey anlatırmışcasına hareket içinde kokusuna ğene diyecek bişey yok tabi eşime sende istermisin kucağına almak dedim istemedi ama yüzüne baktığımda gözleri dolmuştu kızlar hasteneden çıkarken bu güne kadar böyle hiç koymamıştı dedi en yakın arkadaşımın bu 2. bebeği ama benim hala yok dedi o öyle deyince çoook kötü oldum kızlar bünye olarak öyle rahatsızımki dünden beri sanki hasta gibiyim düne kadar buay olacak bebek hissi dünden beri olmayacak ümitsizliğine kapladı...

naberr çıtırlarrrr hayırlı akşamlarrrr ceylanım seninnn göbişi göremedimmm ben yaaaawww
yaa ben görebılıyom amaa bı kez daha dene bebem selcan da önce göremedııı
ewındemısın ceylan sen kız
yok bebemm hala annemdeyım koymuyolar evıme geçım yaa 12 haftada geçicem amaa zincirede vursalar durmam evımı ösledımmmafoldumben

amınn cnm ınşallah görücez o gunlerıdeeeeolumunekankayizsmile
yok tatlım ben kocişden emeklıyımmkaydirigubbakcemile3

nohutlu pilavımmmm ya resim koydum demişinnereye koydun yaaa. aradım aradım bulamadım haaa. bide çiçekim gelsin artık bi selam çaksın değilmi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…