- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.021
benım de dun geç gelmıştı kocış ama bugun erken gelır bı 10 dakıka sonra falan gelır heraldeeiyim kuzumm kocişim çoookk geç gelecek buakşam
dedim bakim siz napıyonuz
benımde kocam yanımda beklıo benı gel dıo ama beklesın az daha zate ıyı oldugum zamanlar kısıtlıı :) hazır ıyıyımm durayım az daha kopamıomm burdan yafss:)
Canım ne güzel nazar boncuğum yolda yazmışın bende eşime nazar boncuğum diyorum ama minik nazar boncuğum hala daha ğelmedi babası ğibi inat olacak buda ğelmek bilmedi.boshayallersmile
akşamları böylemi oluyo sakin topic yaa
yoksam bana mı rastladı bu akşam bilmiyorumkismile
slm ben geldimm nohutlu hala riskin varmı ya senin aralık ocak topiğinde birlikteydik nasıl gidio hamilelik
yok bebemm bugun böyle çiçegen mısafırı var pıson falan gesmede serapın özel çalışmaları varrr herkezlerın bı işi var yaniii:CüvCüv:
yaa ben görebılıyom amaa bı kez daha dene bebem selcan da önce göremedııınaberr çıtırlarrrr hayırlı akşamlarrrr ceylanım seninnn göbişi göremedimmm ben yaaaawww
yok bebemm hala annemdeyım koymuyolar evıme geçım yaa 12 haftada geçicem amaa zincirede vursalar durmam evımı ösledımmmafoldumbenewındemısın ceylan sen kız
nohutlupilav allh devamını getirir inş cnmmm kucağımızda gördüğümüz günleride görelim hayırlısıyla mesleğinde emekli yazınca şaşırdım bende o yüzden sordum bende 26 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?