Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayy bişi diimmi kızlarrrr..
ben varya hamişlerin mideleri bulanıoya ona çok imreniorum nedense.
inşallah hamiş kalırsam ondan hiç şikayet etmicem galiba...

ayy bişi diimmi kızlarrrr..
ben varya hamişlerin mideleri bulanıoya ona çok imreniorum nedense.
inşallah hamiş kalırsam ondan hiç şikayet etmicem galiba...

ay cnm benimmmmmm kıyamam sanaaa bende senin gibi diyodum ama çokkk şiddetli geçiyo benmkii ben 1 ay komalık yaptımmm paso istifraaa ettimmmm şimi gücümü yapamadım öksürük grip bırakmadı hiç peşimiii ama insan katlanıyo yinede sadece evlattt içinnn sabrediliyooooo ben kusarkenn çok şiddetli öğrüntülerim oluyo öksürürkende öle hep dua edıyorum alalhım bişi olmasın yavruma diye sanki düşüvericek gibi gelıyooo o kadr kötü öksürüyorumki tittriyo heryerimm

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin

canım yaaa çok geçmiş olsun.
yok ben okadarını istemiomda sdc mide bulantısı yeter baaaaaa...
sen üzülme bitanem..
bebişine bişicikler olmaz allahın izniyle..
ama kendine dikkat et bu kadar öksürmen falan normalmi peki?

günaydın canım..
inşşallah güzel bi cuma günü geçiririz..
canım senin adın neydi...
Ben de adımı söliim de iyice kafan karışsın :roflol: Elif ben, Elfella ya yakın aslında, unutmassın diye tahmin ediyorum canım senin neydi? Geçmişi okuyup ezber yapmaya çalıştım da henüz olmadı, kafam bi dünya

benimmmm duammmm allhım evlat sahibi olmak isteyenlere tez zamanda nasippp eylesinnn ama kimsenin hamileliğide benim gibi ağır geçmesinnnn kuş gibi hafif geçirsinlerrrr hele çalışanlara allhım yardım etsinn ben çalışsaydım kesinlikle iş güççç kalmazdı bende

ha yok seni tahmin ettim nikinden zaten..
fatoş canım benimki...
alışın du bakem ben daa yini yini çözüom olayı...

Aaamin canım amin, ben hamilelikte en çok da baş ve diş ağrısından korkuyorum. İkisi de bi tuttumu geçmez bende .

valla cnmm herşey senin gönlünce normal mi bilmiyorum ama bünyem çok hassasmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…