- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.341
valla cnmm herşey senin gönlünce normal mi bilmiyorum ama bünyem çok hassasmişşş
Eşimle birlikte dükkanımız var canım, orda takılıyorum. Eşim kendi işine gidip geliyo.
Aaminn Ayy yandık desene akannehir başa gelen çekilir napalım bisüre başka şeylerden kısar bebiş için paracıklar dökeris. İnşallah bikaç aya hamile kalırım da bare iflas etmeden kaydirigubbakcemile3 Para fln pek yok gözümde, hattaa olur da hamile kalırsam ve riskli bi gebelik derse doktor dükkan fln hiiiç umrumuzda olmashım anladım cnmmm alll çok iş nasip etsinn malum doktorra başlayınca ii paracıklar gidiyo
Aaminn Ayy yandık desene akannehir başa gelen çekilir napalım bisüre başka şeylerden kısar bebiş için paracıklar dökeris. İnşallah bikaç aya hamile kalırım da bare iflas etmeden kaydirigubbakcemile3 Para fln pek yok gözümde, hattaa olur da hamile kalırsam ve riskli bi gebelik derse doktor dükkan fln hiiiç umrumuzda olmas
kızlar durun size bişey anlatayımda gülün. akşam^eşim geç geldi biraz ben Kur'an okumayı yeni bitirmiştim. ekrana bakıp ordakilerin isimleriyle dualarını ediyordum. bekledi. napıyorsun sen dedi. bende anlattım. oda döndü bana ne yani hepiniz webcamdan mikrofonlamı okuyorsunuz dedi ve şaşkın şaşkın yüzüme baktı. güldüm anlattım tekrar hııı tamam dedi
1,5 yılı geçtik canım. 84lüyüm. İstanbuldan çorluya gelin geldim. Eşim Sultanköy lü. Orda evleri var, yazın orda kalıyo kayınvaldemler, kışın İstanbulda. Ailem de İstanbulda. Ben burda yalnız :sinifsinif: Hamile kalırsam ya da bebiş olursa en korktuğum şey yalnız kalmak. Herkesin işi gücü var, arada şehirfarkı var. Napcam bilmiyorum.oy kıyamam cnmmm allahım tez zamanda nasip eder inşşşş kaç yıllık evlisiniz cnm insan bebek isteyınce gözü bişi görmuyo zatennn yeterki olsun paranın hiç önemi olmuyoo
kızlar durun size bişey anlatayımda gülün. akşam^eşim geç geldi biraz ben Kur'an okumayı yeni bitirmiştim. ekrana bakıp ordakilerin isimleriyle dualarını ediyordum. bekledi. napıyorsun sen dedi. bende anlattım. oda döndü bana ne yani hepiniz webcamdan mikrofonlamı okuyorsunuz dedi ve şaşkın şaşkın yüzüme baktı. güldüm anlattım tekrar hııı tamam dedi
Sana da canım hoşşgeldinnselam kuzular hayırlı cumalar
:roflol: Ayy benimkide ne zaman gelse kk ekranı açık son günlerde bana öyle sesleniyo hişş kadınlar kulubü arada da kocana bak bööle nası çocuumuz olcak fln yapıyo garibim :roflol:kızlar durun size bişey anlatayımda gülün. akşam^eşim geç geldi biraz ben Kur'an okumayı yeni bitirmiştim. ekrana bakıp ordakilerin isimleriyle dualarını ediyordum. bekledi. napıyorsun sen dedi. bende anlattım. oda döndü bana ne yani hepiniz webcamdan mikrofonlamı okuyorsunuz dedi ve şaşkın şaşkın yüzüme baktı. güldüm anlattım tekrar hııı tamam dedi
Ahh şu patron milleti ne var sanki accık gevezelik etsen şurdapatron burada heran çıkabilirim
1,5 yılı geçtik canım. 84lüyüm. İstanbuldan çorluya gelin geldim. Eşim Sultanköy lü. Orda evleri var, yazın orda kalıyo kayınvaldemler, kışın İstanbulda. Ailem de İstanbulda. Ben burda yalnız :sinifsinif: Hamile kalırsam ya da bebiş olursa en korktuğum şey yalnız kalmak. Herkesin işi gücü var, arada şehirfarkı var. Napcam bilmiyorum.
Sen kaç yıllık evlisin, yaşın kaç?
Ay evet bi ara bayaa hareketliydi zaten çorlu, o dilber hatunu yüzünden.
selam kuzular hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?