Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hım anladım cnmmm alll çok iş nasip etsinn malum doktorra başlayınca ii paracıklar gidiyo
Aaminn Ayy yandık desene akannehir başa gelen çekilir napalım bisüre başka şeylerden kısar bebiş için paracıklar dökeris. İnşallah bikaç aya hamile kalırım da bare iflas etmeden kaydirigubbakcemile3 Para fln pek yok gözümde, hattaa olur da hamile kalırsam ve riskli bi gebelik derse doktor dükkan fln hiiiç umrumuzda olmas

oy kıyamam cnmmm allahım tez zamanda nasip eder inşşşş kaç yıllık evlisiniz cnm insan bebek isteyınce gözü bişi görmuyo zatennn yeterki olsun paranın hiç önemi olmuyoo

kızlar durun size bişey anlatayımda gülün. akşam^eşim geç geldi biraz ben Kur'an okumayı yeni bitirmiştim. ekrana bakıp ordakilerin isimleriyle dualarını ediyordum. bekledi. napıyorsun sen dedi. bende anlattım. oda döndü bana ne yani hepiniz webcamdan mikrofonlamı okuyorsunuz dedi ve şaşkın şaşkın yüzüme baktı. güldüm anlattım tekrar hııı tamam dedi

aynı soruya yakın bi soruda benimkinden geldi kuşum adamcağız dışardaydı geldi nette elimi açmış dua ediyom ses çıkarmadı hepimiz aynı anda giripmi okuyosunuz herkese tek tekmi okuyosunuz diye bir sürü soru sordu

oy kıyamam cnmmm allahım tez zamanda nasip eder inşşşş kaç yıllık evlisiniz cnm insan bebek isteyınce gözü bişi görmuyo zatennn yeterki olsun paranın hiç önemi olmuyoo
1,5 yılı geçtik canım. 84lüyüm. İstanbuldan çorluya gelin geldim. Eşim Sultanköy lü. Orda evleri var, yazın orda kalıyo kayınvaldemler, kışın İstanbulda. Ailem de İstanbulda. Ben burda yalnız :sinifsinif: Hamile kalırsam ya da bebiş olursa en korktuğum şey yalnız kalmak. Herkesin işi gücü var, arada şehirfarkı var. Napcam bilmiyorum.
Sen kaç yıllık evlisin, yaşın kaç?
Ay evet bi ara bayaa hareketliydi zaten çorlu, o dilber hatunu yüzünden.

ehehhehehehehhe kızz allh seni emiiii bizde tespih çekerkenn ben bi kağıda yazmıştım isimleri okuncak dualarııı benmkii diyoduuu hayret bişisiniz sizzz sanal alemde duamı yapıyonuz die

:roflol: Ayy benimkide ne zaman gelse kk ekranı açık son günlerde bana öyle sesleniyo hişş kadınlar kulubü arada da kocana bak bööle nası çocuumuz olcak fln yapıyo garibim :roflol:

kız sen daha yeni evlisinnn neden o kadr üstüne duruyonuzkiii bende 5 yılıma girdimmm ama biz düşünmedikk 3,5 4 sene kadr anca düğün borcuydu araba aldık onun kredisi bitsin dedikkk bende hazır hissetmiyodum kendimi zatennn bende kırklarelinin köylerinden gelin geldim cnm buraya ama kayınvalidem alt katımda oturuyo benim kendi ailemden benimde kimsem yokkk zaten bebek istemeye başlayınca normalde adet düzensizliğim var diye direk dr ye başladık bizz sonuçta çok şükürki çabuk aldıkk ama bunu çevremden kimse bilmıyo dr ye gittimi sadece kayınvalidemler bide ailem biliyo biliyosun konu komşuuu biz çocuk düşünmeidk uzun süre hep olmuyo gibi düşündüler laf çarptırdılarrr en sinir bozucuda bu olay zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…