Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hangi köy kız akraba çıkmayalım

ay işlerim duruyoooo yaa hiç cnm istemıyo bide kayınvalidemler gezme ayarlamışlarrr nasıl gidicem bilmıyorum yakın gerçi arka komşumuz ama öksürüyom çok

ay kızlar ne zamandır erik aşeriyodummm bulamıyodukk akşam doktordan sonra hismara gittikk anam bide baktık erik gelmişş çok sevindimmm bulduğumuza kaydirigubbakcemile3

annem kırklareli merkez baba edirne eşim muratlı saf kan canım

kız sennn hasss üjj bej sinnnn hemşom benimmm ayy genç kızlığım kırklareliii de geçti benim ablamlar abimler orda oturuyooo benimm kocişle orda buluşuyoduk heppp hele istasyonnn allahımmm süperr çorluda nerde oturcan gece saat 1 e 2 e kadr biz kırklarelideyken oturuyoz o saatlere kadr istasyondaa süperr gidiyomusun cnm sen

Ben de çok üztünde durmuyorum aslında, sadece şu pkoyu öğrendikten sonra korktuk eşim de bende. Eşim çocuk hastasıdır ben de çok severim. Evlendiğimizde eşim hemen çocuk istedi, ben istemedim korundum. Bu pkoyu öğrenince kendimi suçlu hissettim.Kocacım o kadar istedi ısrar etti ben istemedim, şimdi bide olmassa çok üzülürüm,kendimi suçlarım. Bence de erken aslında ama hemen oluca garanti olmadığından o üzüntüleri yaşamaktansa erken olsun diyorum. Öyle stres yapar bi yanımız da yok, sadece elimizden geleni yapalım, tedavi sürecini başlatalım. Ne zaman olursa artık diyoruz. Bizde düğün borcu fln yok, aileler halletti herşeyi, ama bizde de araba yok şuan.Bebişten önceki hedefimiz arabaydı ama şimdi değişti öncelikler. Daha evlendik evleneli çevreden çocuk vızıltıları gelmeye başladı zaten. Bide evlenince kilo aldım ben, bu nedenle hamile sanıp hayırlı olsun diyenler bile oldu. Çorludayken rahatım da köye fln gidince çok sıkıntı oluyo, sürekli bebek soruluyo deli oluyorum. Bazı insanlar çok patavatsız

aynen bitanem ahh o patavatsız insanlarıııı öldüresim geliyodu bazennn deli ediyolardı beniii olur cnmm hiç merak etmeee sen git doktoraa ben inanıyrum kısa sürede alıcaz seninde güzel haberleriniiiii ohh siz iyimişsinizz biz iki sene düüğün borcu iki senede araba bozrcu ödedik şimdi sıra bebiştee yavrumnda hayırlsıyla gelsinnnn sağlık sıhhat versin sonra rabbimmm

Ben de inanıyorum canım inşallah olucak. Sen bi açıdan şanslısın kayınvaldene yakınsın. Gerçi bazen pek şans olmayabiliyo bu durum ama akannehir bebişi büyütmek açısından rahat olur sana. Benim kayınvaldemlerin fln haberi yok henüz bu durumlardan. Olursa sürekli varmı bişey naaptınız fln diye soru sorarlarsa, bitürlü olmassa da cevaplamak çok sıkıcı olur. Bide olurda ağzından kaçırırsa adımı kısıra bile çıkartırlar vallaa. Köylerde dedikodu çok fena, kulaktan kulağa abartıla abartıla yayılıyo bööle şeyler.

sağol cnmm ay hamileliğinn bu taraflarıı var işteee bende bbiraz problemlii nerde en bulunmuycaakk meyve var onu istiyimmmm eşime yardım etsin allhh :lepi:

ay valla ben şindide öyleyim hamiş olsam ne olurum bilmem hep tatlı istiyo canım bayılıyorum tatlıya gece gönderiyorum canım isteyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…