- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.401
biliyom canım bakalım belkimde giderik gezittireyim kendimi
yaa millet kaç yaşında evlenıyoo çokta yaşlı değilizzz kızlarr :d alllah ne zaman yazarsa o zaman olucak elbet
ooooooy geçmiş olsunnn çokkkk bende hastayımm yaa öksürüyorum çokkk :sinifsinif:
ya kuşum bi göster onu sen
cok saol bitanemmm sanada çok gecmiş olsun canıımm yaaaaa:hulya:
Benimki de çok iyidir sağolsun da insan yinede çekiniyo söylemeye. Onları da telaşlandırmanın meraklandırmanın gereği yok. Evet çorluya ilk geldiimde bikaç komşu denemem oldu ama hiç sevmedim. Hep dedikodu arayışı, laf taşımalar fln kestim bende. Aleme kendimi konuşturucaama yalnız takılırım daha ii. Zaten işten güçten başka bişeye pek vakit kalmıyo. Evet canım oralarda köy, eşimde otarafta çalışıyo. Aslında çorluya çok yakın ama vesait yok oralara. Bizim evden 3 vesait yapmak gerekiyo köye gitmek için sinir oluyorumevet faydası olur baanaa bereket benimkii herşeye karışan bi tip diğill iyidir sağolsunnn bence senin sölememen daha ii olmuş benim alt katımda olduğu için söledim bende uzakta olsaydık sölemezdim bende sonuçta seni dr ye giderken görmuyooo benim sölememe gibi şansım yoktuu köyler öleee ama çorluda bile öle inankii sevmıyorum zaten komşuları falannnn insanın yüzüne gülüp arkdan konuşuyolar bereket kendi arkdşlarımm varr onlarla görüşüyoruz ailece gidip geldiklerimiz varr ii oluyoo hamile kaldığını duysunlar seninnnn müjdeyi verirsinniz bu marmaraereğlinin orda dimi sizin köy
Hayırlı olsun canım iyi cesaret valla, bende cesaret edebilmek isterdim. Araba için kredi çekmeyi düşünüyoduk o da yemiyo şimdiBen de yenİ ev aldım canım ama borca harca bakmıyom artık yaŞ geÇİcek yoksa kredİ Ödeyeyİm derken
Geçmiş olsun canım, bare burkulma için krem fln sorsun eşin eczaneye. Krem sürer sararsın.pazartesiye kadar bekliyem diyom canım yaaaa:umursamaz:
hayırlı olsun canım iyi cesaret valla, bende cesaret edebilmek isterdim. Araba için kredi çekmeyi düşünüyoduk o da yemiyo şimdi
sağol hayatım geçicek inşşşşşş sende lasonil falannn sürrr ovala
Geçmiş olsun canım, bare burkulma için krem fln sorsun eşin eczaneye. Krem sürer sararsın.
geçmiş olsun melikeciğim ama bencede bi baktır. Allah korusun şişerse falan duramazsın ağrısından.
Çok bastırarak ovma kuŞum meryemİ sÜr sar sonra
İyi canım napalım iş güç. Bugüne hızlı başladım akşama İstanbula gitçem kayınvaldemlerde kalcas hsonu. Duş al, çanta hasırla, kuaföre uğra, işe gel fln yoruldum.eve canımm söledim getircek inşallah cok saolsen napıyosun nasılsın bebegemma.s.
melikee burdamısın sana bişey sorcam. aslında daha önceleride denedim bu işi ama yine dayanamadım. son 1 haftadır ateşim hep 36.8 hiç değişmedi. yarında adet günüm ne dersin canım yaa. geçen ay adetimden 2 gün önce 36.4 e düşmüştü. sonra adet olmuştum ne dersin umut varmı yaaa.
melikee burdamısın sana bişey sorcam. aslında daha önceleride denedim bu işi ama yine dayanamadım. son 1 haftadır ateşim hep 36.8 hiç değişmedi. yarında adet günüm ne dersin canım yaa. geçen ay adetimden 2 gün önce 36.4 e düşmüştü. sonra adet olmuştum ne dersin umut varmı yaaa.
İyi canım napalım iş güç. Bugüne hızlı başladım akşama İstanbula gitçem kayınvaldemlerde kalcas hsonu. Duş al, çanta hasırla, kuaföre uğra, işe gel fln yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?