Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Benimki de çok iyidir sağolsun da insan yinede çekiniyo söylemeye. Onları da telaşlandırmanın meraklandırmanın gereği yok. Evet çorluya ilk geldiimde bikaç komşu denemem oldu ama hiç sevmedim. Hep dedikodu arayışı, laf taşımalar fln kestim bende. Aleme kendimi konuşturucaama yalnız takılırım daha ii. Zaten işten güçten başka bişeye pek vakit kalmıyo. Evet canım oralarda köy, eşimde otarafta çalışıyo. Aslında çorluya çok yakın ama vesait yok oralara. Bizim evden 3 vesait yapmak gerekiyo köye gitmek için sinir oluyorum

hayırlı olsun canım iyi cesaret valla, bende cesaret edebilmek isterdim. Araba için kredi çekmeyi düşünüyoduk o da yemiyo şimdi

ohhhhhhhhhh canım evlenidğimden beri alıcam alıcam cesaret edemiyodu eşim gönlüne göre bulunca aldı uyuz hep dubleks istiyodu allahım yüzümüze güldü oturduğumuz ev 60 m2 canım küçüktü şimdi genişlettik çok şükür allahım kimin gönlünden ne geçiyosa onu versin canım bin kat iyileri güzelleri szin olsun

geçmiş olsun melikeciğim ama bencede bi baktır. Allah korusun şişerse falan duramazsın ağrısından.

geçmiş olsun melikeciğim ama bencede bi baktır. Allah korusun şişerse falan duramazsın ağrısından.

çok soal bitanem çok şükür şişmedide üstüne basamıyom işte anca parmak ucuyla basarak gidiyom mecburen wc ye felan afedersinnn

melikee burdamısın sana bişey sorcam. aslında daha önceleride denedim bu işi ama yine dayanamadım. son 1 haftadır ateşim hep 36.8 hiç değişmedi. yarında adet günüm ne dersin canım yaa. geçen ay adetimden 2 gün önce 36.4 e düşmüştü. sonra adet olmuştum ne dersin umut varmı yaaa.

oooo süper canım yaaaaa hadi inşallah bitanemmmmmmm bence hamiş oluyonnnn

düşmezse inş.kuşum hamişsindir adete yakın düşmesi lazım

İyi canım napalım iş güç. Bugüne hızlı başladım akşama İstanbula gitçem kayınvaldemlerde kalcas hsonu. Duş al, çanta hasırla, kuaföre uğra, işe gel fln yoruldum.

hımm evet canım ya walla hep öle bende annemlere gidelim istiyom ama kociş ders calışalım hayatım az kaldı sınavlara diyoooooo:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…