Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam canlarim
internetimde sorun var zor actim sayfayi
deminde girdim ama bisey yazamadan koptum
benim durum hep ayni kizlar ya

test yapmadın mı tatlım

ah cicegem bilmiyorum ya aslinda dayanamadim bu sabah yani biraz once bir test yaptim ama sonuctan emin degilim
test icin 5 dakika bekle yaziyo ustunde bende bekledim bisey cikmadi sonra 10dakika sonra silik bir cizgi olustu
ama ben elimde tutarken kapaginla oynadim ve acildi hemen kapattim bundanmi etkilendi acaba sonra o silik cizgi cikti?

aaa adet olmadın yani pisonnnn. 16mart 19mart 4. günmü bugün canım. ayyy varmı belirtiler.
ayşegül hoşgeldin canım

canım neden sabah yapmadın daha iyi olurdu. ama kapakla ilgisi olduğunu sanmıyorum cnaım. kapağı açılınca hcg mi girecek kızzz. ay inşallah hamilesindir canım yaaa

canım neden sabah yapmadın daha iyi olurdu. ama kapakla ilgisi olduğunu sanmıyorum cnaım. kapağı açılınca hcg mi girecek kızzz. ay inşallah hamilesindir canım yaaa

ilk idrarla yaptim tatlim
ne bileyim o dakikaya kadar bisey yoktu ben oynayinca silik cizgi belirlenmeye basladi

Kız ÇıkmıŞ Çızgın sen oynasanda yırtsanda kendıne olmaz baŞka tÜrlÜ ÇıkmıŞ ÇıkmıŞ oleyyyyyyyyyyyy

pisonum senın elemenle alakası oldugunu sanmıyorum ben de test yaptıgımda 15 dk içinde falan belırmişti ikinci silik cizgi
hatta eşim benım kandırmak istemiş çöpteki test e alıp bakmışda o görmüştü..

selam kızlarr serap su kız dua ederken kocalarınızın dedıgı şeylerı okudum da çok güldüm yaaaakaydirigubbakcemile3

ADAM MERAKLI NE ETÇEN ZATİİİ İŞİ VARDI BENDE BEKLEDİ ADAMCAĞIZ PERŞEMBE GÜNÜDE YAPMAYI SEVMİYOM MÜBAREK GÜN DİYE AMA GÜNLERİ ŞAŞMAYALIM DEDİK mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…