- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.421
oooo süper canım yaaaaa hadi inşallah bitanemmmmmmm bence hamiş oluyonnnn
düşmezse inş.kuşum hamişsindir adete yakın düşmesi lazım
kız ben bu ay hiç ateş ölçmedim ne saldım kendimi olmaycak galiba bu ayda kısmet napalım
ay kızlar isim bile düşünmüşünüzzz bizde daha tık yokkkk çocuk isimsiz kalıcakkk bizim kaydirigubbakcemile3
olur zaar canım ya niye gülüyon kiiiii şimdi komikmi oldu yaniii
ben 4 aylık oldummm bende hala isim yok ondan cnm kendime gülüyom yanlış anlamayın sakınnn olucak tabe allh kısmet ettimii
evet canım düşünüyo insan yapmaya karar verince ufff yaa napalım o senin sorunun ama biz eşimle düşünmüştük ama rabbim ol demedi napalımmmm yaniii
Benim de hayalim hep dublex ama kısmet tabe canım hayaller de olmasa yaşanmasdı zaten zemuszemusohhhhhhhhhh canım evlenidğimden beri alıcam alıcam cesaret edemiyodu eşim gönlüne göre bulunca aldı uyuz hep dubleks istiyodu allahım yüzümüze güldü oturduğumuz ev 60 m2 canım küçüktü şimdi genişlettik çok şükür allahım kimin gönlünden ne geçiyosa onu versin canım bin kat iyileri güzelleri szin olsun
Kızlar tünaydın nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ama oku oku bitmedi bende yarıda bıraktım sanırım bugün hamiş haberi daha yok herkesinde dün okuduğu kuran-ı ve duaları için Allah razı olsun inşallah Allah'ım duyar bu duaları...
Kızlar tünaydın nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ama oku oku bitmedi bende yarıda bıraktım sanırım bugün hamiş haberi daha yok herkesinde dün okuduğu kuran-ı ve duaları için Allah razı olsun inşallah Allah'ım duyar bu duaları...
neysee canlar ben kactım ders calışıcam gelirim akşama dogruuu kçib fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?