Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

oo bu hafta gezmlerde herkesss havadaa çok güzel olucakmış galiba bende annemlere istiyorummm pazar günüüü bakalım kısmet işe bağlı dedi eşimde

ben 4 aylık oldummm bende hala isim yok ondan cnm kendime gülüyom yanlış anlamayın sakınnn olucak tabe allh kısmet ettimii

evet canım düşünüyo insan yapmaya karar verince ufff yaa napalım o senin sorunun ama biz eşimle düşünmüştük ama rabbim ol demedi napalımmmm yaniii

Benim de hayalim hep dublex ama kısmet tabe canım hayaller de olmasa yaşanmasdı zaten zemuszemus

Kızlar tünaydın nasılsınız geçmişi okuyayım dedim ama oku oku bitmedi bende yarıda bıraktım sanırım bugün hamiş haberi daha yok herkesinde dün okuduğu kuran-ı ve duaları için Allah razı olsun inşallah Allah'ım duyar bu duaları...

hoşgeldin tatlışımmma.s.

hoşgeldin canım. duan içinde amin canım.

pison hoşgeldin canım ne yaptın merak ettik seni

neysee canlar ben kactım ders calışıcam gelirim akşama dogruuu kçib fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…