Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet ya istasyon boyu güzeldi gençliğimde tatilde hep dolaşırdık oralarda eşimi daha oraya götüremedim

evet faydası olur baanaa bereket benimkii herşeye karışan bi tip diğill iyidir sağolsunnn bence senin sölememen daha ii olmuş benim alt katımda olduğu için söledim bende uzakta olsaydık sölemezdim bende sonuçta seni dr ye giderken görmuyooo benim sölememe gibi şansım yoktuu köyler öleee ama çorluda bile öle inankii sevmıyorum zaten komşuları falannnn insanın yüzüne gülüp arkdan konuşuyolar bereket kendi arkdşlarımm varr onlarla görüşüyoruz ailece gidip geldiklerimiz varr ii oluyoo hamile kaldığını duysunlar seninnnn müjdeyi verirsinniz bu marmaraereğlinin orda dimi sizin köy

Ben de yenı ev aldım canım ama borca harca bakmıyom artık yaŞ geÇıcek yoksa kredı Ödeyeyım derken

BENDE SÜLALEYLE OTURUYOM EŞİMİN AMA SÖYLEMEDİM NE KETUM KIZIM BEN lülülülülülülülülülülülü:lepi:Bİ ANNEMLER BİLİYO OKAA

BENDE SÜLALEYLE OTURUYOM EŞİMİN AMA SÖYLEMEDİM NE KETUM KIZIM BEN lülülülülülülülülülülülü:lepi:Bİ ANNEMLER BİLİYO OKAA

güle güle oturr cnmm evinde bebeğinle inşşş allh ödemek nasip etsinn kaç yaşındasın sennn sölememen daha ii olmş cnm boşverrr onlardan habersiz doktor işini hallediyosan sorun yokkk senin problemin nee

bence mayıstan sonra gidinnnnn bi hafta sonu eşinle illa akrabalar vardırrr şöle istasyonda salına salına gezinn kakava şenliklerine gidin kız çok güzel oluyo

bir türlü denk gelemedim kız onlara biliyonmu bubamları ama güreşlere götürcez kısmetse çok istiyolar

güle güle oturr cnmm evinde bebeğinle inşşş allh ödemek nasip etsinn kaç yaşındasın sennn sölememen daha ii olmş cnm boşverrr onlardan habersiz doktor işini hallediyosan sorun yokkk senin problemin nee

BENDE 83 KASIM 84 E YAKINIM AZCUK DAHA KALSAYMIŞIM YAŞ GEÇİYO :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…