- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.381
kız sennn hasss üjj bej sinnnn hemşom benimmm ayy genç kızlığım kırklareliii de geçti benim ablamlar abimler orda oturuyooo benimm kocişle orda buluşuyoduk heppp hele istasyonnn allahımmm süperr çorluda nerde oturcan gece saat 1 e 2 e kadr biz kırklarelideyken oturuyoz o saatlere kadr istasyondaa süperr gidiyomusun cnm sen
Ben de inanıyorum canım inşallah olucak. Sen bi açıdan şanslısın kayınvaldene yakınsın. Gerçi bazen pek şans olmayabiliyo bu durum ama akannehir bebişi büyütmek açısından rahat olur sana. Benim kayınvaldemlerin fln haberi yok henüz bu durumlardan. Olursa sürekli varmı bişey naaptınız fln diye soru sorarlarsa, bitürlü olmassa da cevaplamak çok sıkıcı olur. Bide olurda ağzından kaçırırsa adımı kısıra bile çıkartırlar vallaa. Köylerde dedikodu çok fena, kulaktan kulağa abartıla abartıla yayılıyo bööle şeyler.
evet ya istasyon boyu güzeldi gençliğimde tatilde hep dolaşırdık oralarda eşimi daha oraya götüremedim
evet faydası olur baanaa bereket benimkii herşeye karışan bi tip diğill iyidir sağolsunnn bence senin sölememen daha ii olmuş benim alt katımda olduğu için söledim bende uzakta olsaydık sölemezdim bende sonuçta seni dr ye giderken görmuyooo benim sölememe gibi şansım yoktuu köyler öleee ama çorluda bile öle inankii sevmıyorum zaten komşuları falannnn insanın yüzüne gülüp arkdan konuşuyolar bereket kendi arkdşlarımm varr onlarla görüşüyoruz ailece gidip geldiklerimiz varr ii oluyoo hamile kaldığını duysunlar seninnnn müjdeyi verirsinniz bu marmaraereğlinin orda dimi sizin köy
slm sekerlerrrrrrrrrrr
BENDE SÜLALEYLE OTURUYOM EŞİMİN AMA SÖYLEMEDİM NE KETUM KIZIM BEN lülülülülülülülülülülülü:lepi:Bİ ANNEMLER BİLİYO OKAA
bence mayıstan sonra gidinnnnn bi hafta sonu eşinle illa akrabalar vardırrr şöle istasyonda salına salına gezinn kakava şenliklerine gidin kız çok güzel oluyo
hoşgeldin cnm
güle güle oturr cnmm evinde bebeğinle inşşş allh ödemek nasip etsinn kaç yaşındasın sennn sölememen daha ii olmş cnm boşverrr onlardan habersiz doktor işini hallediyosan sorun yokkk senin problemin nee
bir türlü denk gelemedim kız onlara biliyonmu bubamları ama güreşlere götürcez kısmetse çok istiyolar
HoŞgeldİn kuŞum
GeÇmedİmİ hala kuŞum ya
hb canım napim canım acıyo oturuyom tatlısım yaa ayagım incindi üstüne basamıyommm sen napıyosun nasılsınnnnopuyorumnanaktan
haaa edirneye gitçenizz sizz kırklarelide mayısta oluyooo şenliklerrr
BENDE 83 KASIM 84 E YAKINIM AZCUK DAHA KALSAYMIŞIM YAŞ GEÇİYO :lepi:
yok canım yaa basmaıyom üstüne canım yaaaaaaaa:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?