Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

84 parçaa dimi cnmm ben 5 6 sene önce nişanlıyken almıştım 84 parça 12 kişilik kutahya porselenin bi yan markasıydı 400 e yakındı
valla canım kaç parça bilmiomda 12 kişilik onu biliom ama..
dgr parçalrıda var içinde...

hem seninkiler daha şıkkk modern duruyoo benimkilerr çok sade sadece kenarlarında gri çizgi var

kıs hersene bişiler çıkıo..
ya aslında var saolsun annem almış..
ama 6 kişilik almış..
bende12 kişilik alım diom...
bu fiyata bulmuşum madem...

ikizmii nediosun???
ayyy inşallahh...
kıss varya benim kayınbabada ikizmiş biliomusun..
oğlundan geçermi acaba..
valla ben çok isterim ikizim olsun..
amann rabbim hele birini nasip etsin...
onuda yaparık inşallah...

bakk çok yakınınızda varmışşş ikizzz eşinde olabilir eşinde olmassada çocuklarınızda olabilirrr bende çok istemiştimm ikiz ama kısmet 1 deneymişşş birden çıksın diyodumm aradan hamileliğim ağır geçtiği içinn inşşş cnmm bu çalışmaylaa gör bakk seninde hamiş haberini alırız

ayy inşallah bende veririm size güzel haberler.....

valla 150 yse hiç kaçırma derimm 200 bilee çok ucuz bence

ayyy ben hemen gidip alım yahu....

eşinidee beslıyon demi kızzz takviyelerlee onada yedir bal polenn keçiboynuzu pekmezi bide ilişkiden yarım saat önce türk kahvesi içir adamaa

ceylancım sen kendi albümüne ekle kuşum zati arkidişlerimizin hepsi birbirimizi görebiliyo hemde topic rahat olur böyle ben senin albümünde yapalım derim ilk sayfada onuda koyarsan topic yoğunluktan açılmaz kanımca

GÜNAYDIN KISLAR

ben cts akşamaından beri siteye giremiorum.hep sorunluydu.resmen sinir oldum.çokta vaktim yoktu fırsat buldukça baktım ama giremedikçe sinir yaptım ösledim siziiiiiiii

günayddııııııııııııııııııııııııııııınn çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz mışıl mışıl uyuyosunuzzz dimiiiii nese bende siz kalkana kadar başka topiklere bakim bariiiiiopuyorumnanaktan

canım ben hersabah 3 tane kuru incir yiorum..
bgnde dahil..
balımı polenimide yiom..
tam techizatlyım anlıcan..

isoldeciğim ibrahim saraçoğlu bir tv proğramında demiş inciri yemekle suyunu içmek aynı şey değilmiş, illa suyunu için demiş proğramda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…