- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.201
ya benimde adetimin gecikmesinin 3 günü ama benim gecikiyo zaten ayyy ben günüm geçmeden 1 gün önce yaptım çıkmadı bişi şimdi 3 gün geçti yapsammıkii çıkarmı çıkmaz diye düşünüyorumm eğer çıkarsa benim mucizem olur zaten:sinifsinif:
ya benimde adetimin gecikmesinin 3 günü ama benim gecikiyo zaten ayyy ben günüm geçmeden 1 gün önce yaptım çıkmadı bişi şimdi 3 gün geçti yapsammıkii çıkarmı çıkmaz diye düşünüyorumm eğer çıkarsa benim mucizem olur zaten:sinifsinif:
kızlar çok çok saolun biliosunuz ben 3 tane kaybettim.ve şu an şaşkınım ama sizi tanıdım ya desteğinizle bebeğimi kucağıma almayı başarcam
dularımdasınız herşeyi anlatcam
net yavaş bide
canımcım...gelmısse bebişin zatten senledır...bırkacgun daha bekle oyle yap testını...stres yapma cancan..Şeniz
kızlar çok çok saolun biliosunuz ben 3 tane kaybettim.ve şu an şaşkınım ama sizi tanıdım ya desteğinizle bebeğimi kucağıma almayı başarcam
net yavaş bide
net yavaş bide
bence yap canım yaaa. Allahım yaaa bugünün bereketine sende katıl canım. hoş benimde bugün gecikmenin 3. günü ama korkumdan yapmaya niyetim yok. sanki yapınca hemen adet olacakmışım gibi geliyor yaaa.
kızlar alıntı yapıp cvp yazamıorum kusura bakmayın ama okuorum
fatoşum 33 gün sürüo benim döngüm.bugün 30. gün
2. idrarımla yaptım canım.çokta bi belirti yok aslında.belim çok ağrıdı ama normaldede ağrıo du.akıntım fazla ama son günlerde o dikkatimi çekti.bide sürekli göğüslerimi kontrol ettiğim içinsadece uçlarına ascık bastırınca acıodu.ama dolgunluk kazandılar.başka varsa sor bebem aklıma gelmo
incir kürünü az yaptım ama ben inanıorum kızlar tam olarak uygulayın ben yumoşun büyceğini pek beklemiodum şaşkınım valaa.
suyuda meyve suyu gibi zaten bol incir alın yapın
bide test yapın korkmayın hele de gününüz geçtiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?