Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ya benimde adetimin gecikmesinin 3 günü ama benim gecikiyo zaten ayyy ben günüm geçmeden 1 gün önce yaptım çıkmadı bişi şimdi 3 gün geçti yapsammıkii çıkarmı çıkmaz diye düşünüyorumm eğer çıkarsa benim mucizem olur zaten:sinifsinif:

canımcım...gelmısse bebişin zatten senledır...bırkacgun daha bekle oyle yap testını...stres yapma cancan..Şeniz

bence yap canım yaaa. Allahım yaaa bugünün bereketine sende katıl canım. hoş benimde bugün gecikmenin 3. günü ama korkumdan yapmaya niyetim yok. sanki yapınca hemen adet olacakmışım gibi geliyor yaaa.

kızlar çok çok saolun biliosunuz ben 3 tane kaybettim.ve şu an şaşkınım ama sizi tanıdım ya desteğinizle bebeğimi kucağıma almayı başarcam

dularımdasınız herşeyi anlatcam
net yavaş bide

canımsın yaaa. olacak İnşallah bitanem yaaa. nasıl sevindim bilemezsin. olacak İnşallah canım. bende 2 tane kaybettim o duyguyu bilirim canım. öyle zorki ama olacak bu defa İnşallah Rabbim sana bağışlayacak

canımcım...gelmısse bebişin zatten senledır...bırkacgun daha bekle oyle yap testını...stres yapma cancan..Şeniz

valla cesaretimm yok açıkcasıı yapmak istiyorum ama o tek çizgiyi görmeye katlanamıyom artık yaa inşallah bebeğim benimledirrrr:Saruboceq:

inşallah bu sefer allahım bebişini sana bağışlar cnm dualarım seninle:Saruboceq:

bence yap canım yaaa. Allahım yaaa bugünün bereketine sende katıl canım. hoş benimde bugün gecikmenin 3. günü ama korkumdan yapmaya niyetim yok. sanki yapınca hemen adet olacakmışım gibi geliyor yaaa.

aynı duyguları paylaşıyoruzz cnm valla benim cesaretim yok zaten günüm geçmeden 1 gün önce yaptımm hevesim kırıldı o yüzden tek çıkcak diye bi his var içimde :çok üzgünüm:

ayşegülüm canımmm inşşallah bu defa kucağına alıcaksın bitanemm..
dualrımdasın canım...

net bendede çok yavaş deliricem az kaldı...

ben,m bu ay bi tane yumurtam vardı
ilk defa yumurta yakibine gitttim ve çok ta büyük değildi
ama incir suyu içtim 5-6 gün yaptım
adetim başlayınca başladım
bol bol dua ettim kızlar
tefriciye duasının son tsbihini bitirdim ve test yaptım inanın bu ay beklemiodum am hemen gördüm 2. çizgiyi darısı sizlerin başına

kızlar alıntı yapıp cvp yazamıorum kusura bakmayın ama okuorum

fatoşum 33 gün sürüo benim döngüm.bugün 30. gün
2. idrarımla yaptım canım.çokta bi belirti yok aslında.belim çok ağrıdı ama normaldede ağrıo du.akıntım fazla ama son günlerde o dikkatimi çekti.bide sürekli göğüslerimi kontrol ettiğim için sadece uçlarına ascık bastırınca acıodu.ama dolgunluk kazandılar.başka varsa sor bebem aklıma gelmo

incir kürünü az yaptım ama ben inanıorum kızlar tam olarak uygulayın ben yumoşun büyceğini pek beklemiodum şaşkınım valaa.
suyuda meyve suyu gibi zaten bol incir alın yapın
bide test yapın korkmayın hele de gününüz geçtiyse

ayy maşşallah ne güzel yaaaa..
inşallah kucağına alırısn bitanem..
sağlıcakla inşallah....

incir kürünü tam nasıl yaptıgını yazarmsn bitanem??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…