Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar nohutun pc de sorun varmış
yapılana kadar nete giremicek.
HEPıNıZE ÇOK SLM SÖLEDı.vede çok ösliceğini sölediii.

haberi olanlar merak edenlere sölerse sevinirim canlarım.
bende bugün biras iş yapcam .geldiğimde görüşmek üzereeeeee

ooo rose çok güzel yaaa. hayırlı olsun canım. tereddütün ne bu arada. maşallah hamileler arttı yaaa. önce pison sonra sen. artık ben varmıyım henüz bilmiyorum ve çiçeğinde gününe az kaldıııı

gunaydın kızlar bu arada rose neden teredudu var merak ettım kız ne guzel hamılesın ıste

günaydın bayanlar ben tereddütteydim ya hani.cumartesi adet günümdü ama dayanamadım cumartesi test yaptım evde 2 çizgi çıktı.

Günaydın kızlar nasılsınız...
Bende 2 gün sinir oldum giremedim siteye bağımlılık yapmış bu site bana farkına vardım...
ROSE_KARDELEN tebrik ederim canım ne güzel bir haber bu iyi geldi vallah bu sıkıcı 2 gün sonrası...
Benimde 19 FF onayladı ve geri sayım başladı canım.

merhaba canım hosgeldın 19 ff ne yahuu

kızlar aşağıda yine kimse görünmüooo
burda olanlar ses versin size haberim var
temizliğide ertelemk zorunda kaldıııım

kızlaaaaaaaaaaaaaaaar az önce 2. çizgiyi gayet net gördüm

hadi darısı size.ilk defa görmüşüm gibi hıçkırıklara boğuldum benim savaşım bundan sonra başlıo kızlar

hiç biriniz yokmusunuz şansımdan görünmüosunuz daa
isolde canım suyunu içmen lazım incirin.
keçiboynuzuda öle kocalara yapıosanız kendisi yada pekmezi diil
suyu sperm artırıo bunlar önemli kızlar.kür olarak uygulucaksınız

hadi darısı size.ilk defa görmüşüm gibi hıçkırıklara boğuldum benim savaşım bundan sonra başlıo kızlar

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumm hamilemisin??
ayyyyy şükürler olsun ....
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

canımmmm gözün aydınnnn ne güzellll ne mutluuu alah sağlıklı sıhatli kucana almayı nasip etsinn:teytey::sm_cool:

çiçeğim hamilemisin canım yaaa. oyyy kurban olduğum Rabbime sana şükürler olsun ne bereketli ay. ben daha test yapmayacam yaa. korkuyorum

canımsın yaaa. canım canımmmm. Rabbim hayırlısıyla doğmasınıda nasip etsin inşallah yaaa. darısıda hemen bana olsun. bu arada ben bugünde ateşimi ölçtüm 36.8 çıktııı.

kıslar gunaydın..çıçek 2.çıcgıyı gormus..yasasıınnnn.
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınşallah.
ben kahvaltı hazırlıyorum bır yandan kociş evde saaat 1de işe gıtcek..ben ancak 1 den sonra gırebılcem.. fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…