Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allahımmm şükürlerrr olsunnnn.....
ugur böcügümün bu ay birsürü kardeşi geldiiiiii
pıson teyzesıı çiçek teyzesiii ardından ınşallah sultan teyzesı serap teyzesi gelicekk
vee sonaada diger teyzelerııı kızlar perşembe gecesı ettıgımız dualar yerını buluyor bence rabbimin hikmtıne şükürlerr olsunnnnnnnnn......çiçegemmm haberı verdıgınde çokk şaşırdımm ama umudum da vardıı çok cici bi hamişligi hakkettın bebemmmmm....

ceylanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım koptun mu

aşkolsun ceylan o kadar yazdım bi cevap vermedin ayşegülde cevap vermedio kadar dua ettim ceylanada ayşegülede.dualarım boşamı gitsin bi amin demediniz. tamam tamam ben gidim ağliyim en iyisi. zaten hamilemiyim bilmiyorumda.

çiçeğim çok tebrikk ediyorum seni banada dua et bidenem,benim işyerinden arkadaşlar gelicek bi bakim dedim çok mutlu oldum valla yaa,aspirin kullanıyodun dimi sen birde bana cerrahpaşada keseyi falan bekleme hamiş kalınca gel dediydiler kuzucum,uğur böcümüz-nazar boncuğumuzdan sonra senin meleğe ne diycez düşün bakam..kızlar öpüyorum sizleri..akşam üstüne doğru tekrar gelirim..

çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
yuppi yuppi teyze oluyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
tebrikler kuşum ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu hafta güzel başladı allahım hayırlısıyla bekleyen herkese nasip etsin

sultanımm yaaa benım ne şartlarda net e gırdıgımı bı bılsen tatlımm:)) geçmişi okuyamıyorum ama amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyim ne dediysen artıkın:)) kuşumm sırada sen ve serap varsınızz hadii bakalımmm sizde sevindiriceksınız bizi inşallah...
ayrıca kızzz bçle küsüp aglıyon yaa bu hamişlik belırtısı mı acepp:)) duygusallştın ya haniiii

serap nerde keske oda olsaydi burda cok sevinicekkkk

geldim kuşum geldim ohhhhhhhhhhhhhhhh valla nasıl svindim size anlatamam sabah bi ara giridm misafir olarak baktım hamiş ama giremedim patron buradaydı sonram ceylana mesaj attım tebrik ettiğimi söyle diye

kızçelerim adınıza çok sevindim çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk

lülülülülülübilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kız inş.ama nasip bakalım lennnnnnnnnnnnnnn biz çok çalışmıyozmu acep dur koçişle çok açık bi oturup yapalım bunu bi değerlendirelim

sultancım aşkolsun kaç kere yasdım tek tek cvp veremiom
net çok kötü canım zor şartlarda yazıorum
amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kıslar ben bilmiom ne zman doğurcam boşverin bi ara bakarıs

eylem hepinise tek tek dua etcem kuzu hiç merak etme.zaten edipodum ama artık başkaaaa

serap bebem çok çoooooooooooooooooook saol sıra sizde hade bakalım
sabh tefriciyeyi bitirdim test yaptım bilion mu hızlı hızlı oku duanı hayırlı haberler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…