Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anladım canımmm ben daha beklicem kanamam baya uzun sürmüştü bu ay aslında normal günüm yarın
ama nisan 1 gibi falan ancak yaparım heralde olmazsam tabiki :))

gülşencim allahtan hayırlısı diledim hep. benim için sağlıklı bebk ollması hamile kalmaktan çok daha önemli.
inşallaah en hayırlısı neyse o olsun canım
ama okuduğumuz yasinler dualar çok iyi oldu onu kesin biliorum.başladığımızdan beri huzuruydum canım.heppimiizn birden okumasıda beni çok rahatlattı.hepimiz için en güzel günler gelcek inşallah.dediğim gibi benim savaşım yeni başlıooo

yaaaaaaaaaa düşüyorum süreklıııı çiçegemmmmm canımmmmmmm arkadaşım benımmmmmmmmmm
senııı çookkkkk sebıyommmm çokkkkk tebrık edıyommmmmmm:))

ayy ben demiştim demicem ama ben sana bu ay senden çok ümitliyim nedense ayşegülüm demiştim.
hatta sen falında bebek çıktıgını sölemiştin hatırlıon dimi..

çiçeğim hamilemisin canım....ay inan çok sevindim....süper bir haber bu..allah tamamnına erdirsin inşallah sağsağlim bu sefer alacaksın meleğini kucağına ....

kızlar benım modem de sorun var suan öyle bi şekılde bglanıyorum kı anlatamam
servıse vermem gerekıyo uzun muddet sızden ayrı kalabılırımmm napıcam bren yaaa.......çiçegemm dua et de hemen versınler servısden yaa en mutlu gununde doya doya görüşemıyoruzzzzzz offf çok üzgünüm

Oooooo kızlar bu haftaya ne güzel haberlerle başladık yaa içim açıldı. Ayşegül çok sevindim canım, hayırlı olsun. ınşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin, bebişin sımsıkı tutunur sana. Biranönce doktora gitmeye bak canım, bide sakın yorma kendini. Siz ii olun da ev de biras kirli kalıversin :)

ayy ben demiştim demicem ama ben sana bu ay senden çok ümitliyim nedense ayşegülüm demiştim.
hatta sen falında bebek çıktıgını sölemiştin hatırlıon dimi..

aynen kuzum bende demiştim ayşegüle bu ay kalacaksın diye hep içime öyle gelmişti
bi kendiminkini tahmin edemiyorum kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…