Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayyyyyyyyyy haftaya ne kadar dinamık başladım bugun yaaa:))
çik sen mesaj atmıın ya hanı ben telefonu açmayınca haberım vr diye ben pison hamıe onu sölıcen sandım aradıgımda hiç böle bi haber beklemıyodum valla.....daha erken dıyodum:))

ayy görmemişim kıslarrr yaaa. özür dilerim yaaa. ay ne kadar güzel gün yaaa. esemos sana test yap diyemiyorum çünküm bende yapmaya korkuyorum. çiçeğim bu kuzu gümbür gümbür sağlıkla geliyor ınşallah. sende sorun var demek hemen doktora git canım yaa.Allah korusun hemen ilaçlarınada başla. ceylanım çok güzel bişey yaptın var yaa. Rabbim sana çok hayırlı bi evlat verecek canım

ayy görmemişim kıslarrr yaaa. özür dilerim yaaa. ay ne kadar güzel gün yaaa. esemos sana test yap diyemiyorum çünküm bende yapmaya korkuyorum. çiçeğim bu kuzu gümbür gümbür sağlıkla geliyor İnşallah. sende sorun var demek hemen doktora git canım yaa.Allah korusun hemen ilaçlarınada başla. ceylanım çok güzel bişey yaptın var yaa. Rabbim sana çok hayırlı bi evlat verecek canım :Saruboceq:

kizlar ben cikiyorum biraz evi topluyayim arkadasim aradi gelebilir kahve icmeye
bende bu sabah beni arayan numarayi aradim courieri yani ne bileyim ben diyo telefondaki 8 courieriz biz burda diyo hangisi aradi ne bileyim diyo sinir oldum bende
beklemekten baska carem yok simdi
inanin tuvalete bile gitmedim ilk idrarimla yapayim diye ama dayanamicam galiba..

ya nohutlum kararsızım ya eger ıkılı test ıcın gıdersem cınsıyetını ogrenemıcemm ama 2 hafta daha beklersem cınsıyetı ogrenebılcem cocugu aldırmıcagım ıcın gerek yok dıorum ama ne bılım benm koca yaptıralım dıo ne yapılıosa..sen napcann ceylanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…