Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pelinde güzel haber vericek kısmetse ohhh sefamız olsun diğer topicler çatlasın en çok hamiş bu topicte oleyyyyy

inş.kuzum daha nasip etmiyo herhal

ama kendim hamiş olsam bu kaaa sevinirim inanın

eee pisoncum bende bişeyler hissediyomusun nası olcek gibimi:teytey:

olcak bitanem hemde cok kisa zamanda olcak
tefriciyeye devam et mucizeler yaratiyo gercekten
biz bu ay tam calisamadik bile esim hasta oldu tam gunlerimde
benim olduysa sizin hayli hayli olurhihoyyyt
ustelik rahim filmide cektirdin hersey yolunda tatlim tabiki olcak
hem bu aya daha sansin var rahim filminden sonra
olmassada onumuzdeki ay dimi tatlim yeterki stres yapma belirtilere falanda takilma

Kimler var göremiyorum pembe patikçim burdamısın canım? Doktordan randevu aldım geçen hafta. 29 u haftaya ptesi akşamüstüne verdiler, o da yalvara yakara. Çok doluymuş randevular

sagol tatlim emin olamiyodum iste
darisi sizin basiniza

sağol canım benim inşallah canım yaa. bende bekliyorum. kendimden bu kadar sabır beklemiyordum ama inanın ben bile şaşırıyorum. kısmetse perşembe yada cuma test yapacam yada direk doktora giderim. İnşallah Rabbim nasip ederse.

pelınde aramızdakı kuzulardan bırı tatlım annesıne tatıle gıttı sık gıremıyor o nedenlee ama bugun yarın heaber verır bıze ınşallahhh:lepi:

İnşallah bugün oda güzel haber verir yaaa. ya ne kadar güzel bi sayfamz var yaaa. ceylanım ellerine yüreğine sağlık

nohutum ne zaman gideyim doktora?
sen ne zaman gitmistin?
simdi gitsem kese gorunur ama gitmisken kalp atislarinida duymak istiyorummm

nohutum ne zaman gideyim doktora?
sen ne zaman gitmistin?
simdi gitsem kese gorunur ama gitmisken kalp atislarinida duymak istiyorummm
canım ben silik çizgiyi görünce gitmiştim hemen:) çünkü kötü bi tecrübem
vardı bunda da olurmu dıye erken gıtmıştım sen şimdi gittiginde keseyi görebilirsin ama....
ben bir sut yaptim kendime geldim tekrar
kahve yasak artik dimi amaCADIARZU

tabıkı kahve içme artıkkklmaz:

inş.kuşum evet herşey yolunda bakalım dizinin ilerleyen bölümlerinde bizi neler bekliyo demüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…