Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan

asnil hoşgeldin canım haberi aldın demek

asnil kuzu 3 gün önce yaptım.bugün temisliğe girişcektim yapmadan önce bi test yapim dedim
içim rahat etmedi çıktı canım yaa hayırlısı artık

asnil hoşgeldin canım haberi aldın demek

asnil kuzu 3 gün önce yaptım.bugün temisliğe girişcektim yapmadan önce bi test yapim dedim
içim rahat etmedi çıktı canım yaa hayırlısı artık

hayırlısı tabi bitanem inan çok sevindim gözlerim doldu gercek bak

eee bir belirti falan varmı canım senin ne zaman başlıcaksın demişti doktorun ignelere bana kalp atımı aldıktan sonra demişti o zamana kadar aspirine devam demişti

asnil bana da kalp atımında demişti ama nohudun dedğine göre onunda akrabası var bisim gibi

ben erken gitcem artık canım.pişman olmaktan iyidir.zaten coraspin 3-4 aydır içiorum

pek belirti yok asnilcim bel ağrısı var.akıntı oldu son zmanlarda bolca
bide gögüslerimin uçlarına as bastırınca ağrıo bişi yok başka

asnil hade senide bekliom inşallaahhhhhhhhhhhhhhh

asnil bana da kalp atımında demişti ama nohudun dedğine göre onunda akrabası var bisim gibi

ben erken gitcem artık canım.pişman olmaktan iyidir.zaten coraspin 3-4 aydır içiorum

pek belirti yok asnilcim bel ağrısı var.akıntı oldu son zmanlarda bolca
bide gögüslerimin uçlarına as bastırınca ağrıo bişi yok başka

asnil hade senide bekliom inşallaahhhhhhhhhhhhhhh

merhaba canım nasılsın nasıl gidiyor hamileligin

çiçege çok soru sordum galiba kaçtı :)

selam cnm iyiyim çok şükür ...1 haftamıza gırdık şükür inşallah senın de guzel haberlerını alırızzz..bu ay çok guzel haberler aldık....çiçegem kaçmazz yaa mama hazırlıcaktı onunla ılgılenıyo sanırım:)cokacimcoook

asnil canım o duyguyu bilirim kuzuuu arkifdişlerimin haberini alınca bende öle oluorum.
saol canım arkadaşım bisim için bundan sorasıda çok önemliiii

inşallah canım ayagını yere sürümüşsündürde arkandan hepimiz geliriz bebeişlerimizle kaydirigubbakcemile3

pıltılaşma oranına göre başlatıyorlar galiba ama bu dumlar benimde hep kafamı karıştırıyor kimi hemen ögrenir ögrenmez başlıyor kimi sonra bende tam olarak anlamadım ama önceden gitmekte fayda var bencede
sen erkenden git bakalım yegenimiz ne durumda:)

asnil canım o duyguyu bilirim kuzuuu arkifdişlerimin haberini alınca bende öle oluorum.
saol canım arkadaşım bisim için bundan sorasıda çok önemliiii

canımcım şimdi bundan sonra agır iş yapmak yok hatta çok gerek duymadıkca iş yapmakta yok , bebek tutunana kadar kır dizinin üstünde otur bakalım:) işler her zaman yapılır

yedigine içtigine dikkat et canım , aç durupta yegenimi kızıdırma

Evett malesefkii rgl oldummm :1closedeyes: benneyaptımki
Yeni tarihim 15 NİSAN... canlarrrrr.... opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun canım inşallah adetın tam 30 çekmıyomu tatlım.....neden 15 i anlamadım?
evet artıkın rahatım ohhhhhhhhhhhhhhhh şincik ben geldim diyebilirim

hoşgeldın o haldeee...
serap artık çiçekden ugur böcüğünü alabılırsınn bebemm sıra sendee

kızlar hem bişiler yiyorum hemde msj göndermek için savaş verioruummm site çok kötü nasıl düzelcek bilmiorum.hiç bişiş anlamıorum vala

asnilciim canımsın ya merak etme,bugün çok iş vardı ama hepsini bıraktım vala.onca yaşadıklarımdan sora ah ahhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…