- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.521
bunun için ayrı bı topıc açabılırsın canım...çıtırların foto dunyası dıye meselaa hımmm nasıl olurr
hayırlı sonuç olsun ınşallah kuzuu
Saol canum. Ayrı topic yerine bi kullanıcı açsak, bu forumun başı gibi. Sürekli buralarda olan forumun eskilerinden bikaç kişide de şifresi olsa. Hepimizi arkadaş eklese ki eklenen fotolara rahatça baksak. :uhm:
Canım şimdik sen foruma girerken nikini ve şifreni giriyosun ya, öyle. Yeni bi kullanıcı adı ve şifre alınıp ona foto yüklenip forum ahalisine arkadaşlık teklifi yollanır. İsteyen de arkadaş listesindeki bu nikten girip fotolara bakar. Şifresi ve giriş hakkı da bikaç kişide olur.nasıl yanı bı kullanıcı bebemm...anlatana bıras ben anlamadımm... kafam yerınde degıl sanırummbilmiyorumkismile
tmm caım hem o şekılde herkez kendıde yukleye bılır resımlerı oraya yukleyıp sohbete burdan devam edebılırız..elfella nın da fıkrını okudunmu kuzuhaaaaaaaaaaaaa bak güzel olar kız güzel isim bikaçtane gelsin sonra kızçeler ne diyecek ona göre açarız kuşum
selamm kuzuu hayret buralardasın sen bugun:))slmm kızlarr ne acıosunnnzzzz anlamadımm ben:hulya:
ne bolumu acılıo yafsssbilmiyorumkismile
yokk gıı bölümm yazmak ıstemısım:) noktalarını unutmusum harfların
Canım ben forumda henüz yeni olduumdan, nası topik açılır,ona nası foto yüklenir bilmiyorum. Bildiim gibisi daha kolay gözüktü ama siz daha tecrübelisiniz nası daha pratik olar ona göre karar werirsiniz canlarım
yaaa ben çıkıyom sen geldınnn amaa mama mı yıyım gelırım yıneee görüşürüz tatlım...merhaba kısçeler nassılsınız...
eed bebem annemdeyımm bende dun aksam geldımm ıyı hıssedıorum kendı ewımde daha kotu oluıom yaa daha cokk mıdem bulanıo:)
aa walla gusel olurr hee ole bı bolumm
yokk gıı bölümm yazmak ıstemısım:) noktalarını unutmusum harfların
yaaa ben çıkıyom sen geldınnn amaa mama mı yıyım gelırım yıneee görüşürüz tatlım...
hmm kal bıraz annenden o zaman kuzum yaaa..ben şimdi kaçar mmamı yıyıp gelıcemm acıktık bizz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?