- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.501
kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz cok öptüm hepinizi cicegim tekrardan hayırlı olsun bebem pisoncum seninde hayırlı olsun allah kucanıza almayı nasip etsin
oldu ozman yapan olmazsa akşamları ben evde yaparım kuşum
mirage belkide gerek kalmaz ama eğer adet olursan başından da başlarsın içmeye bebem
ama inşallaaaah gerek kalamz
Haklısın canım herşeyi sana yüklemeyelim dimi yormayalım taze annişimizi opuyorumnanaktanahh kuzumm valla çok mutlu olurum topıc ı ben açmış olabılırım ama bu tur şeylerı ortak yapalım bn daha mutlu olurum her kez bı fıkır sunup bunu üstlenırse daha eglencelı bı hal alabılır topıcımızz dımı amaaaaaa:lepi:
selam canımmslm kızlar
nereyeee yaaaaa:umursamaz:benım net gıderse bı daha zor buluum sızııkıslar ben kaçıorum yavştan
çiçeem şincik anlayan vaaa anlamayan var pozitif test örneklerini bi albümde toplayalım dşyoruz
tmm bebemm görüşürüzzzz ıyı bak kendıneeeeolumunekankayizsmileanadım kıslar isterseniz test örneğini gönderirim ama şlimdi çıkmam lasım çok yoğundu bu gün
öpüorum hepinisiii
Haklısın canım herşeyi sana yüklemeyelim dimi yormayalım taze annişimizi opuyorumnanaktan
kızlar çok çok saolun biliosunuz ben 3 tane kaybettim.ve şu an şaşkınım ama sizi tanıdım ya desteğinizle bebeğimi kucağıma almayı başarcam
dularımdasınız herşeyi anlatcam
net yavaş bide
ahh kuzumm valla çok mutlu olurum topıc ı ben açmış olabılırım ama bu tur şeylerı ortak yapalım bn daha mutlu olurum her kez bı fıkır sunup bunu üstlenırse daha eglencelı bı hal alabılır topıcımızz dımı amaaaaaa:lepi:
tamam kuşum ama ben her an olmayabiliyorum ozmanlarda da ekleyecek olanlara benim msnmi verirsin ben de albüme eklerim ok olumunekankayizsmile
bi albüm test örnekleri bi albüm göbiş albümleri yaparız başka fikirleri olan varsa onlarda da ortak karar alırız topicte ohh çok güzel olucak kızlar testlerinizi kaybetmeyin :lepi:
Ben bu hafta yapmayı düşünmüyorum canım adet tarihim ay başı, zaten ay sonu doktora gitçem, varsa bişey doktorda çıkar heralde. Yoksa da boşuna ümitlenmiim bekliim dedim. Bi belirtim fln da yok zaten.estagfurullah kuzucukkk ama daha ıyı olur öylee yaaa....ben gıremezsem falan aksama omaz hıç olmazsaa...sen ne zaman test yapıcannnnbilmiyorumkismile
bunun için ayrı bı topıc açabılırsın canım...çıtırların foto dunyası dıye meselaa hımmm nasıl olurrkuşum bence topic ilk sayfaya koymayalım bu sefer topic çok yavaşlıyacak nası yapsak ki
Ben bu hafta yapmayı düşünmüyorum canım adet tarihim ay başı, zaten ay sonu doktora gitçem, varsa bişey doktorda çıkar heralde. Yoksa da boşuna ümitlenmiim bekliim dedim. Bi belirtim fln da yok zaten.
WELCOME selam canımm
Saol canum. Ayrı topic yerine bi kullanıcı açsak, bu forumun başı gibi. Sürekli buralarda olan forumun eskilerinden bikaç kişide de şifresi olsa. Hepimizi arkadaş eklese ki eklenen fotolara rahatça baksak. :uhm:bunun için ayrı bı topıc açabılırsın canım...çıtırların foto dunyası dıye meselaa hımmm nasıl olurr
hayırlı sonuç olsun ınşallah kuzuu
evet cnm bugun ıkı guel haber aldık uçtukkkksempatiksalakcinniSelam canım nasılsın...
Geçmişi okuyayaım dedim ama maşallahı var ilerlemiş gitmiş bende yarıda bıraktım...
Saol canum. Ayrı topic yerine bi kullanıcı açsak, bu forumun başı gibi. Sürekli buralarda olan forumun eskilerinden bikaç kişide de şifresi olsa. Hepimizi arkadaş eklese ki eklenen fotolara rahatça baksak. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?