Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz cok öptüm hepinizi cicegim tekrardan hayırlı olsun bebem pisoncum seninde hayırlı olsun allah kucanıza almayı nasip etsin

oldu ozman yapan olmazsa akşamları ben evde yaparım kuşum

ahh kuzumm valla çok mutlu olurum topıc ı ben açmış olabılırım ama bu tur şeylerı ortak yapalım bn daha mutlu olurum her kez bı fıkır sunup bunu üstlenırse daha eglencelı bı hal alabılır topıcımızz dımı amaaaaaa:lepi:

anadım kıslar isterseniz test örneğini gönderirim ama şlimdi çıkmam lasım çok yoğundu bu gün

öpüorum hepinisiii

Haklısın canım herşeyi sana yüklemeyelim dimi yormayalım taze annişimizi opuyorumnanaktan

anadım kıslar isterseniz test örneğini gönderirim ama şlimdi çıkmam lasım çok yoğundu bu gün

öpüorum hepinisiii
tmm bebemm görüşürüzzzz ıyı bak kendıneeeeolumunekankayizsmile
Haklısın canım herşeyi sana yüklemeyelim dimi yormayalım taze annişimizi opuyorumnanaktan

estagfurullah kuzucukkk ama daha ıyı olur öylee yaaa....ben gıremezsem falan aksama omaz hıç olmazsaa...sen ne zaman test yapıcannnnbilmiyorumkismile

Tebrik ederim canım güzel bir haberdi bugün ilk yazdığındada kutladım ama görmedin sanırım canım ama olsun görmemen normaldir canım ben bile okurken heyecanlanıyorumda sen nasıl heyecanlısındır bilmem eee eşine verdinmi müjdeyi...

tamam kuşum ama ben her an olmayabiliyorum ozmanlarda da ekleyecek olanlara benim msnmi verirsin ben de albüme eklerim ok olumunekankayizsmile

bi albüm test örnekleri bi albüm göbiş albümleri yaparız başka fikirleri olan varsa onlarda da ortak karar alırız topicte ohh çok güzel olucak kızlar testlerinizi kaybetmeyin :lepi:

tmm cnm....evet çok guzel olacak bencedee bakıp bakıp mutlu olacagızzzz:)) ben eve geçim hemen yuklıcem test reımlerını...
bişi sorcemm bu albumu nıreye yapcaz kuzuu

estagfurullah kuzucukkk ama daha ıyı olur öylee yaaa....ben gıremezsem falan aksama omaz hıç olmazsaa...sen ne zaman test yapıcannnnbilmiyorumkismile
Ben bu hafta yapmayı düşünmüyorum canım adet tarihim ay başı, zaten ay sonu doktora gitçem, varsa bişey doktorda çıkar heralde. Yoksa da boşuna ümitlenmiim bekliim dedim. Bi belirtim fln da yok zaten.

kuşum bence topic ilk sayfaya koymayalım bu sefer topic çok yavaşlıyacak nası yapsak ki
bunun için ayrı bı topıc açabılırsın canım...çıtırların foto dunyası dıye meselaa hımmm nasıl olurr
Ben bu hafta yapmayı düşünmüyorum canım adet tarihim ay başı, zaten ay sonu doktora gitçem, varsa bişey doktorda çıkar heralde. Yoksa da boşuna ümitlenmiim bekliim dedim. Bi belirtim fln da yok zaten.

hayırlı sonuç olsun ınşallah kuzuu

bunun için ayrı bı topıc açabılırsın canım...çıtırların foto dunyası dıye meselaa hımmm nasıl olurr
hayırlı sonuç olsun ınşallah kuzuu
Saol canum. Ayrı topic yerine bi kullanıcı açsak, bu forumun başı gibi. Sürekli buralarda olan forumun eskilerinden bikaç kişide de şifresi olsa. Hepimizi arkadaş eklese ki eklenen fotolara rahatça baksak. :uhm:

Selam canım nasılsın...
Geçmişi okuyayaım dedim ama maşallahı var ilerlemiş gitmiş bende yarıda bıraktım...
evet cnm bugun ıkı guel haber aldık uçtukkkksempatiksalakcinni
Saol canum. Ayrı topic yerine bi kullanıcı açsak, bu forumun başı gibi. Sürekli buralarda olan forumun eskilerinden bikaç kişide de şifresi olsa. Hepimizi arkadaş eklese ki eklenen fotolara rahatça baksak. :uhm:

nasıl yanı bı kullanıcı bebemm...anlatana bıras ben anlamadımm... kafam yerınde degıl sanırummbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…