Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pelin bebem çok saol .ama sende yaparsan çıkar artık canım.benim döngüm senden uzun sürüo normal günüm perşembe bugün çıktııı.senin çıkar kuzu

canım evde test yok carşıya inince alcam ben de yapmak istiyorum bebem inşallah ben de hamişimdir :ecrin_bebek:canım benim adetim yukarı cıkabiliyo o yüzden biraz daha bekliycem kuzu

canım suyunumu süzüyon yoksam incirleri ne yapıyok yemiyokmu:uhm:

serap suyunu içion bebem
zaten incirlerini haşlanmaktan hali kalmıo şaftları kayıyo.onları atıon
suyuda kıvamlı oluo zaten iç bi güsel

hergün taze yap ama tamam mı

serap suyunu içion bebem
zaten incirlerini haşlanmaktan hali kalmıo şaftları kayıyo.onları atıon
suyuda kıvamlı oluo zaten iç bi güsel

hergün taze yap ama tamam mı
Çok sağol canım, yarın ilk iş bide onu deniim benim ovulasyon sezonu geçmedi hala sanırım testte çizgi çıkıyo.

evet ben arkadan gelcem ama yiycem yiycem sisin kadar göbiş yapçem :lepi::lepi::lepi:

sahi kuşum albüm olayını ne yaptın oluşturcakmısınız

canım o konuyu ben üstlenemıcem çünkü ınternetımde problem var ve tamıre vermek zorundayım ve 15 gune kadar ancak alabılırım.....ama sizden biri yapabılırsenı çok mutlu olurum bende kuzular.... kaydirigubbakcemile2

kızlar ben cıkıyorum sonra görüşürüz cok öptüm hepinizi cicegim tekrardan hayırlı olsun bebem pisoncum seninde hayırlı olsun allah kucanıza almayı nasip etsin

oldu ozman yapan olmazsa akşamları ben evde yaparım kuşum

amin pelincim amiiiin çok saol.görüşürüz canım

elif yap canım afiyet ossun.ama şunuda atlamayın kıslar adetle beraber başlanması yumurtlamamdn önce yani etkili imiş

ben ozaman kuru kuru yemiştim şincikte sulu sulu içeyim bide arı sütü bal polen karışımı yiyom bakalım geç başladık belki bu ay ama bidahaki ay zamanında başlarım hoş daha adetimide 8-9 gün var

mirage belkide gerek kalmaz ama eğer adet olursan başından da başlarsın içmeye bebem
ama inşallaaaah gerek kalamz

amin pelincim amiiiin çok saol.görüşürüz canım

elif yap canım afiyet ossun.ama şunuda atlamayın kıslar adetle beraber başlanması yumurtlamamdn önce yani etkili imiş
Bu ay zaten ne bulsam yapıyorum Allah sonumu hayır etsin kaydirigubbakcemile2 evi aktara çevirdim kaydirigubbakcemile3 artık iyice öğrendim sanırım bu kür, ovulasyon, ateş ölçme fln olaylarını adetim başlayınca hiçbiri kurtulamiicak elimden

çiçeem şincik anlayan vaaa anlamayan var pozitif test örneklerini bi albümde toplayalım dşyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…