- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.481
pelin bebem çok saol .ama sende yaparsan çıkar artık canım.benim döngüm senden uzun sürüo normal günüm perşembe bugün çıktııı.senin çıkar kuzu
kıslar hepinise yazıom tek tek cvp yazamıom ya netten dolayı
bu incir yemekle olmuomuş.kürü etkili oluomuş yumoşlar büyüsün diee.
adetle beraber başlıonuz.eğer adet olursanız yapın ben öle yapmıştım.1.günü başlayın.kaliteli yumurta oluşumu ve yumurtlama sorununu gidermek içinmiş
gerçektende 1 tane yumurtam vardı benim.demek kaliteliymiş
8-9 kuru incir yıka
yarım lt klorsuz kaynayan suya at.2,5 su bardağı oluo
15 dk kaynat.ılımaya bırak ve süz
öğünlerden 15 dk önce iç
zaten 1 bardak çıkıo.ben yarısını sabah aç karnına yarısını öğlen yemekten önce içtim.tadıda çok güsel
Çok sağol canım, yarın ilk iş bide onu deniim benim ovulasyon sezonu geçmedi hala sanırım testte çizgi çıkıyo.serap suyunu içion bebem
zaten incirlerini haşlanmaktan hali kalmıo şaftları kayıyo.onları atıon
suyuda kıvamlı oluo zaten iç bi güsel
hergün taze yap ama tamam mı
serap suyunu içion bebem
zaten incirlerini haşlanmaktan hali kalmıo şaftları kayıyo.onları atıon
suyuda kıvamlı oluo zaten iç bi güsel
hergün taze yap ama tamam mı
evet ben arkadan gelcem ama yiycem yiycem sisin kadar göbiş yapçem :lepi::lepi::lepi:
sahi kuşum albüm olayını ne yaptın oluşturcakmısınız
canım o konuyu ben üstlenemıcem çünkü ınternetımde problem var ve tamıre vermek zorundayım ve 15 gune kadar ancak alabılırım.....ama sizden biri yapabılırsenı çok mutlu olurum bende kuzular.... kaydirigubbakcemile2
tamam pelincim hayırlı haberler osssun
nohut nie az yazıon kıs
Bu ay zaten ne bulsam yapıyorum Allah sonumu hayır etsin kaydirigubbakcemile2 evi aktara çevirdim kaydirigubbakcemile3 artık iyice öğrendim sanırım bu kür, ovulasyon, ateş ölçme fln olaylarını adetim başlayınca hiçbiri kurtulamiicak elimdenamin pelincim amiiiin çok saol.görüşürüz canım
elif yap canım afiyet ossun.ama şunuda atlamayın kıslar adetle beraber başlanması yumurtlamamdn önce yani etkili imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?