- Konu Sahibi NohutluPilav
-
ayyy içimm burkuldu vallaaaaaaa umarım hayırlı bı karar verırsın....kıymayı düşünüyorum desem çok kötü bi laff..biraz kalbimi dinlicemm...
benım dedıgım fatma hanımın kendıne aıt polıkılınıgı var. meydandakı mınubus duragının karsısındaydı yanlıs hatırlamıyorsam yerını. annem yengem fılan hep oraya gıdıyodu. ama pahalı baya. 3-4 sene once muayenesı 100 tl ıdı.
balum canım 6 dan sora kalbi atar
ama can yinede
kızlar kuafore mı gıdıyonuz hep. ben evde kendım yapıyom:)
hayır kalbıonceden baslıyo atmaya. ama duyulmadıgı ıcın 6, haftadan sonra gıdıyosun.
kuaförde değilde sadece ağda yapan bi salon var oraya gidiom canım
evdede denedim ama kendi kendine yapıınca daha çok acıo gibi ne bilim
geldı cnmm akşam gıtcek mış çok dua edın dedi......selcan pıson falan da burdaydııacaba ascık okusammı merak ettim şimcik nohudum
serap doktora gitcekti uğradı mı hiç
benı boşverde sen akşam kocenın senı nassı yıcenı düşün bence bebemmm:kedi:havanı yirim senin lülülülülülü
kuaförde değilde sadece ağda yapan bi salon var oraya gidiom canım
evdede denedim ama kendi kendine yapıınca daha çok acıo gibi ne bilim
bılmem kı ben alıstım. hep agdayla yapıyorum en bastan berı ya belkı ondan alıstım.
ben öle bilmiodum
geldı cnmm akşam gıtcek mış çok dua edın dedi......selcan pıson falan da burdaydıı
benı boşverde sen akşam kocenın senı nassı yıcenı düşün bence bebemmm:kedi:
aynen vallaaaa evde çok acıyoooakannehir
cankuşlar çamaşırlarımı asmam lazım ondan sonrada yüryüşe çıkacam sonrada kocişim gelir bu akşam daha giremem...sizleri çook çokk öpüyorumm görüşürz yarın sabahh..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?