Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bide elevit kullanınca folik asite gerek kalmıo arkidişler
hamile kalmadan folik asit kalınca elevit veriolar
elevitte de zaten folik asit var ayrıca bissürü vitamin

kısmet boyleymıs. bı cana kıymayı dusunmuyosun dımı

ooo maşallah valla ıyıde folık elevıt dede varrrmışş..

:roflol::roflol:allah canını almasın emıııı:roflol:
VAR EVET AMA DOKTOR KULLANACAKSIN DEDİ HATTA BU HAMİLELİĞİMDE İLK GİTTİĞİMDE SORDU İLAÇLARI KULLANDINMI DİYE

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben deldim miiss kimin oldum darısı size kıslaaar

GÜLE GÜLE KULLAN OH NE GÜSELLLbayanssulusmile

çiçekçim önceki ay normal adtimi oldum bu ay ki adetim 5 gün gecikti..kandan beta hcg değerlerine baktı doktor..B -HCG değeri 1285 çıktı bu değere göre söyledi..bu testte 2 günlükken dahi bilinebiliyormuş

evet kesınlıkle. bu arada hep dıyorum sana da dıyım. istanbulda olsaydım mutlaka fatma hanıma gıderdım. avcılarda. meydanda bılıyosundur belkı.
cnm ben avcılar hospıtala gıdıyom nıl hanıma oda çok ıyı memnunum şimdilik...senın dedıgını tanımıyorum ama canımm
nası 4-5 gunnuk cnm yaa anlaşılırmı kı o şimdidenn.... bence çok sanslısın cnmm onun sorumlulugu bıle çokk ayrı guzel emınımmmzemuszemusben daha karnım da mercımek kadar nasıl sevıyom bı bılsenn

hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben deldim miiss kimin oldum darısı size kıslaaar

ohhhh saatler olsunn bebemmm..kıskandımm valla.....:lepi:

1285 de 5 gunluk olar mı hıc daha buyuk bence. 4 haftalıktır o.

canım ozamn 4 5 günlük olmuo
4 hafta 5 günlük hamiesin
çok güsel gözünaydın benimsersin bebişini öle şeyler söleme

hoşbulduk kıslar geçmişi okuyamıcam
topik gümbür gümbür maşallah neler kaçırdım aceba

oooooo çok şey kaçırdınnnzemuszemus

hmm anlaım şimdi dogru dr o degerlere gore tahmın edıyolar..bende ultrason sandım önceeboshayallersmile

benım dedıgım fatma hanımın kendıne aıt polıkılınıgı var. meydandakı mınubus duragının karsısındaydı yanlıs hatırlamıyorsam yerını. annem yengem fılan hep oraya gıdıyodu. ama pahalı baya. 3-4 sene once muayenesı 100 tl ıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…