- Konu Sahibi NohutluPilav
-
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben deldim miiss kimin oldum darısı size kıslaaar
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
yaa canlarım saolun bencede güzel bi duygu .... dört yada 5 günlük dedi doktor.. ne biliyim planlarım vardı işle ilgili ve hayatla ilgili... çocuğumu daha güzel şartlarda doğurmak istiyordummm..bide henüz anne olmak istemiyordumm ,çok sorumluluk isteyen bişey bence bunu başaramayacağım gibime geliyor..şimdi karma karışığım... Allah hayırlısını versin ..
VAR EVET AMA DOKTOR KULLANACAKSIN DEDİ HATTA BU HAMİLELİĞİMDE İLK GİTTİĞİMDE SORDU İLAÇLARI KULLANDINMI DİYEooo maşallah valla ıyıde folık elevıt dede varrrmışş..
:roflol::roflol:allah canını almasın emıııı:roflol:
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
cnm ben avcılar hospıtala gıdıyom nıl hanıma oda çok ıyı memnunum şimdilik...senın dedıgını tanımıyorum ama canımmevet kesınlıkle. bu arada hep dıyorum sana da dıyım. istanbulda olsaydım mutlaka fatma hanıma gıderdım. avcılarda. meydanda bılıyosundur belkı.
nası 4-5 gunnuk cnm yaa anlaşılırmı kı o şimdidenn.... bence çok sanslısın cnmm onun sorumlulugu bıle çokk ayrı guzel emınımmmzemuszemusben daha karnım da mercımek kadar nasıl sevıyom bı bılsennyaa canlarım saolun bencede güzel bi duygu .... dört yada 5 günlük dedi doktor.. ne biliyim planlarım vardı işle ilgili ve hayatla ilgili... çocuğumu daha güzel şartlarda doğurmak istiyordummm..bide henüz anne olmak istemiyordumm ,çok sorumluluk isteyen bişey bence bunu başaramayacağım gibime geliyor..şimdi karma karışığım... Allah hayırlısını versin ..
hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
çiçekçim önceki ay normal adtimi oldum bu ay ki adetim 5 gün gecikti..kandan beta hcg değerlerine baktı doktor..B -HCG değeri 1285 çıktı bu değere göre söyledi..bu testte 2 günlükken dahi bilinebiliyormuş
çiçekçim önceki ay normal adtimi oldum bu ay ki adetim 5 gün gecikti..kandan beta hcg değerlerine baktı doktor..B -HCG değeri 1285 çıktı bu değere göre söyledi..bu testte 2 günlükken dahi bilinebiliyormuş
hoşbulduk kıslar geçmişi okuyamıcam
topik gümbür gümbür maşallah neler kaçırdım aceba
canım ozamn 4 5 günlük olmuo
4 hafta 5 günlük hamiesin
çok güsel gözünaydın benimsersin bebişini öle şeyler söleme
saol nohudum sanada bişi kalmadı miiis gibi olcen sendeeebayanssulusmile
kıymayı düşünüyorum desem çok kötü bi laff..biraz kalbimi dinlicemm...
ayy efettt bı gelsede o gun bende havamı atsam yaaaşakkıdışakkıdışakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?