- Konu Sahibi NohutluPilav
-
slm kızlar hastanden geliyorum 4 5günlük gebeymişimm.5 aylık evliyim henüz.. işin garibi korunuyordum ve ben bu bebeğe hazır değilimm napcam ben şimdi...
sadece dogum a yakın oda normal dogum olacaksa bakılır tahmınımce...rahımde açılma başlamış mı dıye... bide problemlı gebelıklerde işte...canım hamilelik süresincede öyle değil mi?
yana yana bayan doktor arıyorum şimdi ya
erkek doktorada herşey sorulmaz ki?
yok tatlım benım bebegı bılmedıklerı cıın baktılar. ıkıncı gıdıste bakmadı. 3. de baska doktora gıttım o da sorunum vardı ya ondan baktı. ben sadece folık asıt ıcıyom.
sadece dogum a yakın oda normal dogum olacaksa bakılır tahmınımce...rahımde açılma başlamış mı dıye... bide problemlı gebelıklerde işte...
cnm elevıt dede folık asıt var ben de folık asıt alıyodum dr elevıt al onun ıüçınde hem folık hmde vıtamın demır falan var dedı onu kullnıyom artıkboshayallersmile
slm kızlar hastanden geliyorum 4 5günlük gebeymişimm.5 aylık evliyim henüz.. işin garibi korunuyordum ve ben bu bebeğe hazır değilimm napcam ben şimdi...
benım de ılk dr gıcık bışey dı şükür şimdikinden çok memnunum yaaaboshayallersmilebenım sımdıkı doktoruma ben dedım folık asıt kullanıyom tamam ıstıyosan onu kullan dedı. gıcık oldum ya ınsan onerır. ben sormasam...
doguma yakın dırek bakıcaklar zaten normal dogum mu sezaryen mı dıye. sımdıkı gozu gormuyo kı cıhaz sokuyo:):):)
sadece dogum a yakın oda normal dogum olacaksa bakılır tahmınımce...rahımde açılma başlamış mı dıye... Bide problemlı gebelıklerde işte...
Cnm elevıt dede folık asıt var ben de folık asıt alıyodum dr elevıt al onun ıüçınde hem folık hmde vıtamın demır falan var dedı onu kullnıyom artıkboshayallersmile
benım de ılk dr gıcık bışey dı şükür şimdikinden çok memnunum yaaaboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3
canım sende mi ankaradasın?iyi ya heryerden baksın alttan bakmasın mafoldumben bakmayın dememe kızlar sizi dinlicem ve dr a gidecem
canım folik asit mi kullanıyorsun?anammm buraya takılmakdan ılacımı ıçmeyı unutmuşum yawww zaman nasıl geçiyo anlamıyom valla burdaa:icecream:
mesela doktor bey ağda yapabilirmiyim nasıl diyeceğim yadabenım ılk doktorum erkektı ben de dıyodum hıcbısey soramam ben. dıyom ya aksam o kadar agladım kı cocuk gıbı gıtmıycem dıye. esım sacmalama dedı. uzuldu bana ama doktora gıtmeden olmaz dedı. doktorun yanına gı gırdım bı anlatıyom kı arkadasıma anlatıyom sankı:):):)
canım hayırlı olsun.bende hazır değilim şaşkın olman çok normalslm kızlar hastanden geliyorum 4 5günlük gebeymişimm.5 aylık evliyim henüz.. işin garibi korunuyordum ve ben bu bebeğe hazır değilimm napcam ben şimdi...
bu arada arkadaşlar erkek dr dan çekınmeyın bence..... onlar bıze kadın degıl hasta gözuyle bakıyooo... benım ılk beek dekı dr erkek dı gayetde ıyı ılgılenıyodu bende hıç utanmıyodum maşallah yaa
ooo maşallah valla ıyıde folık elevıt dede varrrmışş..ben folik plus elevit bide coraspin kullanıyorum. Folik plus ile coraspini 8-9 aydır kullanıyorum eleviti yeni ilave etti 4. Aydan sonra da kan hapı vereceğim dedi
:roflol::roflol:allah canını almasın emıııı:roflol:gulersın dımı tabı sana sokmadı o seyı. ayyy ılk gıttıgımde erkek oktor. ben korkuyom cıhazdan:) doktor acımıycak dıyokaydirigubbakcemile3 ay cok komıktı ya. halbukı korkulcak bısey yok. kadın doktorum yanı sımdı kı. korktugumu anladı. rahat ol dedı guldu. ayyy gene korktum hemde acımadıgını bıldıgım halde. zaten oyle bı jel dokuyo kı kız olsan gırer valla:roflol::roflol:
canım folik asit mi kullanıyorsun?
mesela doktor bey ağda yapabilirmiyim nasıl diyeceğim yada
malum ilişki zararlı mı felan ya yazarken utanıyorum
yüz yüze doktorla konuştuğumu düşünemiyorum bile :kedi:
canım hayırlı olsun.bende hazır değilim şaşkın olman çok normal
alışırsın zamanla boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?