Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım hamilelik süresincede öyle değil mi?
yana yana bayan doktor arıyorum şimdi ya
erkek doktorada herşey sorulmaz ki?
sadece dogum a yakın oda normal dogum olacaksa bakılır tahmınımce...rahımde açılma başlamış mı dıye... bide problemlı gebelıklerde işte...
yok tatlım benım bebegı bılmedıklerı cıın baktılar. ıkıncı gıdıste bakmadı. 3. de baska doktora gıttım o da sorunum vardı ya ondan baktı. ben sadece folık asıt ıcıyom.

cnm elevıt dede folık asıt var ben de folık asıt alıyodum dr elevıt al onun ıüçınde hem folık hmde vıtamın demır falan var dedı onu kullnıyom artıkboshayallersmile

benım sımdıkı doktoruma ben dedım folık asıt kullanıyom tamam ıstıyosan onu kullan dedı. gıcık oldum ya ınsan onerır. ben sormasam...

doguma yakın dırek bakıcaklar zaten normal dogum mu sezaryen mı dıye. sımdıkı gozu gormuyo kı cıhaz sokuyo:):):)

[

slm kızlar hastanden geliyorum 4 5günlük gebeymişimm.5 aylık evliyim henüz.. işin garibi korunuyordum ve ben bu bebeğe hazır değilimm napcam ben şimdi...

NE YAPACAKSIN TABİİ Kİ SEVİNECEKSİN ALIŞ BU DUYGUYA HARİKA BİŞEY TEBRİKLER alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

slm kızlar hastanden geliyorum 4 5günlük gebeymişimm.5 aylık evliyim henüz.. işin garibi korunuyordum ve ben bu bebeğe hazır değilimm napcam ben şimdi...

rabbımın hıkmetıne bak kımı ıster vermez kımı de senın gıbı hazırlıksız yakalanır cnm yaa hayırlısı olsun bence...ayrıca hayırlıda oolsunn anne olmak yuce bı duygu gerçektennn... neden hazır degılsın çalışıyo sun dıye falan mı yoksa başka bı sebep mı bıde neyle korunuyodun cnm benım amcamın eşide sprel le ıkı tane tatlı bebiş dogurdu valla:)

benım sımdıkı doktoruma ben dedım folık asıt kullanıyom tamam ıstıyosan onu kullan dedı. gıcık oldum ya ınsan onerır. ben sormasam...
benım de ılk dr gıcık bışey dı şükür şimdikinden çok memnunum yaaaboshayallersmile
doguma yakın dırek bakıcaklar zaten normal dogum mu sezaryen mı dıye. sımdıkı gozu gormuyo kı cıhaz sokuyo:):):)

kaydirigubbakcemile3

ben folik plus elevit bide coraspin kullanıyorum. Folik plus ile coraspini 8-9 aydır kullanıyorum eleviti yeni ilave etti 4. Aydan sonra da kan hapı vereceğim dedi

benım de ılk dr gıcık bışey dı şükür şimdikinden çok memnunum yaaaboshayallersmile

kaydirigubbakcemile3

gulersın dımı tabı sana sokmadı o seyı. ayyy ılk gıttıgımde erkek oktor. ben korkuyom cıhazdan:) doktor acımıycak dıyokaydirigubbakcemile3 ay cok komıktı ya. halbukı korkulcak bısey yok. kadın doktorum yanı sımdı kı. korktugumu anladı. rahat ol dedı guldu. ayyy gene korktum hemde acımadıgını bıldıgım halde. zaten oyle bı jel dokuyo kı kız olsan gırer valla:roflol::roflol:

bu arada arkadaşlar erkek dr dan çekınmeyın bence..... onlar bıze kadın degıl hasta gözuyle bakıyooo... benım ılk beek dekı dr erkek dı gayetde ıyı ılgılenıyodu bende hıç utanmıyodum maşallah yaa

iyi ya heryerden baksın alttan bakmasın mafoldumben bakmayın dememe kızlar sizi dinlicem ve dr a gidecem
canım sende mi ankaradasın?
hangi hastaneyi düşünüyorsun?
ben tıp merkezine gittim kadın bakmadı regli olduğum için
zaten hep adetliyken gidiyordum :hulya:

anammm buraya takılmakdan ılacımı ıçmeyı unutmuşum yawww zaman nasıl geçiyo anlamıyom valla burdaa:icecream:
canım folik asit mi kullanıyorsun?

mesela doktor bey ağda yapabilirmiyim nasıl diyeceğim yada
malum ilişki zararlı mı felan ya yazarken utanıyorum
yüz yüze doktorla konuştuğumu düşünemiyorum bile :kedi:
canım hayırlı olsun.bende hazır değilim şaşkın olman çok normal
alışırsın zamanla boshayallersmile

evet kesınlıkle. bu arada hep dıyorum sana da dıyım. istanbulda olsaydım mutlaka fatma hanıma gıderdım. avcılarda. meydanda bılıyosundur belkı.

yaa canlarım saolun bencede güzel bi duygu .... dört yada 5 günlük dedi doktor.. ne biliyim planlarım vardı işle ilgili ve hayatla ilgili... çocuğumu daha güzel şartlarda doğurmak istiyordummm..bide henüz anne olmak istemiyordumm ,çok sorumluluk isteyen bişey bence bunu başaramayacağım gibime geliyor..şimdi karma karışığım... Allah hayırlısını versin ..

ben folik plus elevit bide coraspin kullanıyorum. Folik plus ile coraspini 8-9 aydır kullanıyorum eleviti yeni ilave etti 4. Aydan sonra da kan hapı vereceğim dedi
ooo maşallah valla ıyıde folık elevıt dede varrrmışş..
:roflol::roflol:allah canını almasın emıııı:roflol:

dirim ilişkiyi sormadan soyler mutlaka. agdayı nıye soracan kı zaten. agda sorun olmaz kı.

dirim canım ankarada değilim 1 ay oldu iskenderuna geldik geçici görev var 2 yıl ama evim ankarada 2 yıl sonra döneceğim tekrar,,şimdi burda arıyorum..
özel bi hast var palmiye kadın hastalıkları ve doğum hastanesi
doktor ve hastane bölümünde konu açtım nasıl diye bakalım bilen çıkacak mı oraya gitmeyi düşünüyorum..

ben elevıt ve progestan kullanıyorum cnmm...
ya neden soramıyasın kıı cnmm zaten ıyı bır dr olursa sen sormadan senı bılgılendırır canım yaaakaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…