P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.781
pisonn dılayyy kızlarr nıye yazmıyosunuzzzz
sorma canım ya istanbulda oturuyorlar zaten çorluya düştü zatn 5.5 ay yapıcaktı 55 gunu kaldı:))
profılınden gördum kuzuu...tabıkı bıtır canım yarım bırakma yaa....tabı sen bılırsın yıne amam yarım kalmasın bence bebegının saglıklı olmasını falan da dıleokurken bol bollkiz nerden gordun beniii?
ben kimseyi goremiyorum
gecmisi okudum tatlim
sana bisey sorayim nihutum
ben tefriciye okumaya baslamistimya, daha cok az oldu ama bitireyim onu dimi boyle yarim birakmaz olmaz
sen ne diyosun?
evet cnmmkaydirigubbakcemile2ohh maşallahhhh allh hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsinn kız hergün gitse gidilcek 1,5 saat istanbul bize
kızlar ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan
anammm hoş gelın kuzuu gıttımı mısafırler
profılınden gördum kuzuu...tabıkı bıtır canım yarım bırakma yaa....tabı sen bılırsın yıne amam yarım kalmasın bence bebegının saglıklı olmasını falan da dıleokurken bol boll
bende oyle dusundum kuzu okurken bebis icin saglik dilerim
yavas yavas artik ne zaman biterse
abdestimi aldim simdi ben okuyayim biraz
arada bakarim sizede
hoşbulduk bebem gittiler ben de hemen geldim yanınıza cok özledim sizleri burda fazla giremiyorum nete canım
profılınden gördum kuzuu...tabıkı bıtır canım yarım bırakma yaa....tabı sen bılırsın yıne amam yarım kalmasın bence bebegının saglıklı olmasını falan da dıleokurken bol boll
bende oyle dusundum kuzu okurken bebis icin saglik dilerim
yavas yavas artik ne zaman biterse
abdestimi aldim simdi ben okuyayim biraz
arada bakarim sizede
evet cnm ıyı olur öyle...
oku atlım allah kabul etsın ban da dua ett olurmuuuu...çok ihtiyacımm var bu araa:Saruboceq:
çiçeğim okadar çok ssevindimki anlatamam sana aglıyorum suanda mutluluktan yuce rabbım kucagına saglıklı bı sekılde almayı nasıp etsın guzel arkadasım benım senı coooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum bı tanem bızım ıcınde dualarını eksık etme bıtanem bu arada ben bı daha nete gıremıycem kızlar pc bozuldu tamırde olmuyo arkadaslar haberınız olsun tamam kımbılır artık bı daha ne zman gırerım sızlerı cokkk sevıyorum canlarım ayy cok moralım bozuk kızlar su anda ınternet cafeye geldım ordan yazıyorum sırf bunu haber vermek ıcın sızlerı cooook ozlıycem canlarım perssembe gunlerı dualarımı okumaya devam edıcem benı lısteden cıkartmayın sızı cooook sevıyorum
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?