Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kiz nerden gordun beniii?
ben kimseyi goremiyorum
gecmisi okudum tatlim
sana bisey sorayim nihutum
ben tefriciye okumaya baslamistimya, daha cok az oldu ama bitireyim onu dimi boyle yarim birakmaz olmaz
sen ne diyosun?
profılınden gördum kuzuu...tabıkı bıtır canım yarım bırakma yaa....tabı sen bılırsın yıne amam yarım kalmasın bence bebegının saglıklı olmasını falan da dıleokurken bol boll
ohh maşallahhhh allh hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsinn kız hergün gitse gidilcek 1,5 saat istanbul bize
evet cnmmkaydirigubbakcemile2
kızlar ben geldim nasılsınızopuyorumnanaktan

anammm hoş gelın kuzuu gıttımı mısafırler

çiçeğim okadar çok ssevindimki anlatamam sana aglıyorum suanda mutluluktan yuce rabbım kucagına saglıklı bı sekılde almayı nasıp etsın guzel arkadasım benım senı coooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıyorum bı tanem bızım ıcınde dualarını eksık etme bıtanem bu arada ben bı daha nete gıremıycem kızlar pc bozuldu tamırde olmuyo arkadaslar haberınız olsun tamam kımbılır artık bı daha ne zman gırerım sızlerı cokkk sevıyorum canlarım ayy cok moralım bozuk kızlar su anda ınternet cafeye geldım ordan yazıyorum sırf bunu haber vermek ıcın sızlerı cooook ozlıycem canlarım perssembe gunlerı dualarımı okumaya devam edıcem benı lısteden cıkartmayın sızı cooook sevıyorum

ılayyy durr bu kızz bana telefon numaranı ver özelden kuzuuu ararımm senııı

ah canım yaa hıç listeden çıkarırmıyız senı kuzummm...
bak mutlaka ver numaranı bı mahsuru yoksa hamış kaldıgını falan aber alalım hıç olmassa merak ederım ben senıı

yaa dilay bu bana yapılır mı şimdiii
çok üzüldüm ağlattın beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie veda ettin ki.hiç yoktan nete cafeye gidersin.dua etmem mi ederim canı gönülden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…