Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Hoşgeldiniz kızlar...
NOHUTLUPıLAV 2 günden beri bende kafayı yemiştim pc ile eşimi arayıp dedimki en sonunda atacağım camdan aşağı dışarı masa üstünü gelirken toplarsın dedim yoldan pc az önce yaptı sonra...
ELFELLA sende tekirdağlısın neresinden canım...

AA bi hemşerim daha, ben görmedim sende tekirdağ yazdıını yoksam hemen atlardım kaydirigubbakcemile2 çorludayım canım sen ne taraftasın?
Nohutçum hoşgeldin bu arada

ooo yemek muhabbeti almış gitmişş ortalığıııı kızlar hamileler var canımız çekicekkk bak:sinifsinif:
hoşgeldin canım inşallah canın çekmemiştir bebişin bitaraflarında leke fln olmasın sonram. Ben cuma günü aradım doktoru çok yoğunlarmış yalvar yakar 29una yani haftaya pazartesine randevu koparabildim

hoşgeldin canım inşallah canın çekmemiştir bebişin bitaraflarında leke fln olmasın sonram. Ben cuma günü aradım doktoru çok yoğunlarmış yalvar yakar 29una yani haftaya pazartesine randevu koparabildim

avcumu yaladım şekerimmmmmm kaydirigubbakcemile3 ayyyyyy çok sevindimmmmmm bıtanemmm inşşşş çabucak derman bulursun sendee bende perşembe gidicemmm perşembeye sıkıştırsalardıyaaa denk gelirdikkk hihihihihi adetin ne zaman seninn

Zaten adetim yaklaşıyo diye yalvardım kadına öyle sıkıştırdı. Zor anlaştık zaten telefonda,net bi saat de vermedi 4ten sonra gel, araya sıkıştırıcaz dedi. 2 nisan gibi bekliyorum adetimi. Ama tabi malum pko günü gününe geldiği söylenemez, gecikebilir de. Bidahakine kısmetse denkleştirmeye çalışırız canım ayarlarıs bişeyler. Hele bi gidiim de hayırlısıyla, sonrası gelir zaten

bende ilk aradığımda banada öle demişti 4 ten sonra gittiydimmm çünkü adetten sonra gün sayıyo tahmini yumurtlama gününde test istiyo ondan sordum cnmm başlamak bitirmenin yarısıymış cnmm çok kalabalık oluyoo gerçektyendee

kıs nohut gelseydin ya benim koca erken gelcek bak çıkcam birasdan
gülcemalini görsem yter kıs
canımmm net problemlıydı anca gelebıldım yaaa
kızlar hamilelikte saç kestirme hakkında ne düşünüosunuz
ben bugun yarın kestırmeyı duşunuyorum valla.....
Aa biz de istanbuldaydık kaydirigubbakcemile3 oo süper ama ii yerdeymiş rahat eder buralarda. Bikaç askeriye var, şehir içinde, girişinde fln.

jandarma mı ne varmış ordaymış kuzenım cnm dun gezmışler orayı bayaa babam da rda askerlık yapmış gerçi:hulya:

iiiim nohutlummm sen nasılsınnnnn kuşummm bebişş nasıl bakalım

iyiyim bebemm bebişimde iyidir ınşallah şuan o kadar çok görmek ıstıyorum kı bebişi ultrasonda ama haftaya ıkılı test yaptırcam ancak o zaman görebılırım...
sen cınsıyet ıçın ne zaman gıdıceksın tekrar...

ohh allh iyilik versinnn cnmmm ay bizde çok özlüyozz eşimle diom ultrson alalım eve delikafadulden görmediğin çocuğu olmuşşş severken bişiyini koparmışş :sm_cool: bizimki ona benzedı perşembe gidicezz cnmmm ama korkuyorumm gene göstermıycek kendinii diye geçen haftada çok büyük özlemle gitmiştikk cinsiyeti boşverdim kendini bile göremedim yavrumunn inşşş bende iyi olurum o günde görüruz

inşallah bu kez görürsünüz canımmm...
bende eve ultrason almayı düşünsemmı bı yaaabilmiyorumkismile vala çok özluyorumve merak edıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…