- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.741
evet canım aynen öyle. zaten hamileysem işten çıkacam düşük olunca sabıkalıyım biraz o yüzden canım.
welcome senin günün ne zamandı canım...
Banada öyle geliyor canım hamileliğe emin adımlarla gittiğime dair ama bu emin adımları atmamdaki göstericilerim sizlersiniz çok teşekkür ederim sizlere...Ev temizlik istiyor ama yapmıyorum ya sadece süpürüp görünen yerleri siliyorum birde yemek okadar.Zaten eşim yaptırmıyorda temizlik.Canım senin ateş ölçümün yok sanırım görmedim diğer tarafta...
evet canım aynen öyle. zaten hamileysem işten çıkacam düşük olunca sabıkalıyım biraz o yüzden canım.
welcome senin günün ne zamandı canım...
bu ay saldım kuşum o hesapları yapmadım arada ölçüyom okaa 36.3 ile 36.7 arası gidiyo ben hep akşamlarıölçüyom o zaman bu aralıklarda ama bu ay 2 defa falan ölçtüm kanımca daha çok faaliyetlere baktım sengözlerimebaksanabaklinialirimsmile
bende bayılırım hem kuru dolmaya hemde biber dolmasına ama işteyim eve gidip yapamam şimdi geç olur:) inşallah hamilesindir canım benimde 4 nisanda belli olacak hamile olup olmadıgım
sen hamile olunca kaynanan kazan kazan yapar sana artık :) benim kayınvalidem de öyle daha birşey yokken bile istanbuldan birşeyler yapıp gönderiyor eli yettigince
Banada öyle geliyor canım hamileliğe emin adımlarla gittiğime dair ama bu emin adımları atmamdaki göstericilerim sizlersiniz çok teşekkür ederim sizlere...Ev temizlik istiyor ama yapmıyorum ya sadece süpürüp görünen yerleri siliyorum birde yemek okadar.Zaten eşim yaptırmıyorda temizlik.Canım senin ateş ölçümün yok sanırım görmedim diğer tarafta...
kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım çıkayım öptüm sizi
kızlar ben yavaş yavaş hazırlanayım çıkayım öptüm sizi
Canım benim günüm 5 nisan...
ben çalışıcam kuşum bakalım bi sorun çıkmaz inş.tabiki hamiş kalabilirsem bide
S&U canım adet olduğunda derecen kaçtı...
Ateşin yüksek ama test yaptınmı canım belkide yapmışındır ama öyle çok yorumlar varki sayfa sayfa MAŞALLAH diyeyim buarada bu topiğe görmemiş olabilirim yazını...
canım ben önceki aylarda ölçüyordum sonra baktım sonu yok bırakmıştım. adet olduğumda hep iki gün önce 36.4 e 36.3 e düşüyordu bir iki gün sonra adet oluyordum.
bu arada 1 haftadır ölçüyorum hep aynı onu söylemeyi unuttum canım.zaten sadece 1 haftadır ölçüyorum bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?