Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bu ay saldım kuşum o hesapları yapmadım arada ölçüyom okaa 36.3 ile 36.7 arası gidiyo ben hep akşamlarıölçüyom o zaman bu aralıklarda ama bu ay 2 defa falan ölçtüm kanımca daha çok faaliyetlere baktım sengözlerimebaksanabaklinialirimsmile

evet canım aynen öyle. zaten hamileysem işten çıkacam düşük olunca sabıkalıyım biraz o yüzden canım.
welcome senin günün ne zamandı canım...

ben çalışıcam kuşum bakalım bi sorun çıkmaz inş.tabiki hamiş kalabilirsem bide

Canım sakın bize 1 nisan şakası yapma varsa var yoksa yok yaz tamammı kuşum...

bu çocuğu deli istiyor. ilk oğlu bide beni sever sağolsun. yapar yani..ama inşallah hamileyimdir canım yaa. ve inşallah sende hamile olursunda hep beraber hamilelikten bahsederiz yaaa.

canım ben ölçüyorum ateşimi. bugün 3. günü gecikmenin. hep 36.8 çıkıyor

S&U canım adet olduğunda derecen kaçtı...
Ateşin yüksek ama test yaptınmı canım belkide yapmışındır ama öyle çok yorumlar varki sayfa sayfa MAŞALLAH diyeyim buarada bu topiğe görmemiş olabilirim yazını...

Canım benim günüm 5 nisan...

az kalmış canım .İnşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın kimsenin içlerinde bizimde canım.

ben çalışıcam kuşum bakalım bi sorun çıkmaz inş.tabiki hamiş kalabilirsem bide

canım ben mecburum düşük yapınca mecbur kalıyorum. bide doğuncada bakacak kimsem yok. olsun canım bi lokma ekmeğim olsun yeter

canım ben önceki aylarda ölçüyordum sonra baktım sonu yok bırakmıştım. adet olduğumda hep iki gün önce 36.4 e 36.3 e düşüyordu bir iki gün sonra adet oluyordum.

bu arada 1 haftadır ölçüyorum hep aynı onu söylemeyi unuttum canım.zaten sadece 1 haftadır ölçüyorum bu ay.

canım ben önceki aylarda ölçüyordum sonra baktım sonu yok bırakmıştım. adet olduğumda hep iki gün önce 36.4 e 36.3 e düşüyordu bir iki gün sonra adet oluyordum.

Hım ozaman adet olacağın dereceden yüksek ve 3 gün geçmiş durumda adetin adet günü gelince derecen kaçsa şaşmadan o ölçüye inermiş ama seninki inmemiş test yapsana...

bu arada 1 haftadır ölçüyorum hep aynı onu söylemeyi unuttum canım.zaten sadece 1 haftadır ölçüyorum bu ay.

Kız ben bile meraklandım neden test yapmadın...
Benimde 5 nisan ama 10 nisanda yaparım diyorum ama bekleyemem kendimi biliyorum tam gününde yapacağım veyada 6sında yaparım 6sı babamın doğum günü belkide bebişimle kutlarız dedesinin doğum gününü dedeside her sene dediği gibi ben bugün doğmadım ama öyle yazdırmışlar der...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…