- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.941
canım ablama gitcem akşam eve gelirim o yüzden akşama haber vercem kuzupelin akşama kalmasın kız erken haber ver
Şeniz
iyiyim canım sizdende güzel hberler alırsam daha iyi olcam
kız topikte hamile olmayan kalmasın istiom
günaydın canım kaç günün geçti hayatım
benımde geçtı gunum..hadı hamıleyızdır bızde inşallah..kaydirigubbakcemile2
1 gun seker..
en geç 22 deolması gerkırdı..sen naptın seker..
inşallah canım sen ne zaman test yapcan
geldim kıslar
siz kahvaltı yaptınız mı ben şimdi yiyorum
canım benım bugün 10. günüm geçiyor adet olmadım daha testte yapmadım bıraz daha beklıycem kızlar ya ben cok sıkta idrara cıkıyorum sürekli sıkıştıgımı hissediyorum gidiyorum azcık yapıp geliyorum buda bır belırtı olabılır mıbilmiyorumkismile
yok canım ya ben bu kadar erken kahvaltı yapamıyorum biraz vaktin gecmesi lazım hem de hic ac degilim ama senin bebişinin karnı acıkmıştır sen ye kuzumolumunekankayizsmile
ben dun yapayım dedım..daha oncekı hamılelgım de adet gunumde çıkmıstı...
ama kociş kısdı..bekle 2 gun dıyor..aama ben bugun yapcam galıba bilmiyorumkismile
bırde eczanelerdekı testler arızalı çıkabılıyor..ben gecen ayda dusen bebegımı saglık ocagındakı testte gormustum...orda garandı sonuç verıyorlar..
ama gıdemıyorum ...ev sahıbım ve aynı zamanda alt komsum ana saglıkta ebe hemsıre.. sempatiksalakcinni
anladınm canım o zaman sen de bügün yap ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah:Saruboceq:
inşallah seker..3 gun geçtı senın..nasıl sabrettın sekercım..ne zaman yapcan test.. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?