Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

pelin akşama kalmasın kız erken haber ver
canım ablama gitcem akşam eve gelirim o yüzden akşama haber vercem kuzu
Şeniz
iyiyim canım sizdende güzel hberler alırsam daha iyi olcam
kız topikte hamile olmayan kalmasın istiom

inşallah canım inşallah zaten ahmileysem testte cıkması lazım evet topikte hamile olmayan kalmıycak bu gidişle inşallah

1 gun seker..
en geç 22 deolması gerkırdı..sen naptın seker..

canım benım bugün 10. günüm geçiyor adet olmadım daha testte yapmadım bıraz daha beklıycem kızlar ya ben cok sıkta idrara cıkıyorum sürekli sıkıştıgımı hissediyorum gidiyorum azcık yapıp geliyorum buda bır belırtı olabılır mıbilmiyorumkismile

inşallah canım sen ne zaman test yapcan

ben dun yapayım dedım..daha oncekı hamılelgım de adet gunumde çıkmıstı...
ama kociş kısdı..bekle 2 gun dıyor..aama ben bugun yapcam galıba bilmiyorumkismile
bırde eczanelerdekı testler arızalı çıkabılıyor..ben gecen ayda dusen bebegımı saglık ocagındakı testte gormustum...orda garandı sonuç verıyorlar..
ama gıdemıyorum ...ev sahıbım ve aynı zamanda alt komsum ana saglıkta ebe hemsıre.. sempatiksalakcinni

olabılır..
bende zatten belırtı çok vardı..ama hep psıkolajık dıye duşundum...hamıle oldugumu ogrenmedende psıkolajık gözuyle bakıcam yıne..her belırtı oldu bende bu ay..
nasıpte varsa olur ınsallah..
bende çatlıyorum kendım ıçın..inşallah sendede bebiş vardır tostı..

yok canım ya ben bu kadar erken kahvaltı yapamıyorum biraz vaktin gecmesi lazım hem de hic ac degilim ama senin bebişinin karnı acıkmıştır sen ye kuzumolumunekankayizsmile

bende yapmadım kahvaltı...kocişin kalkmasını beklıyorum..:kedi:

anladınm canım o zaman sen de bügün yap ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah:Saruboceq:

ben artık belirtilere takılmıyorum kızlar fazla da bi belirti yok zaten gününün gecmesi önemli benim de 3gün gecti bakalım hayırlısı

cicekcigim test yaptıgında cok belirgin cıktımı ikinci cızgi ne zaman yaptın ilk gördügün de cok heycanlanmışsındır canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…